1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Manikűr crumbs arrow
Franchise. Körömrúd

Franchise. Körömrúd

firstKezdeti díj: 17500 $
moneyBeruházás szükséges: 26000 $
royaltyRoyalty: 6 %
timeMegtérülés. Hónapok száma: 12
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 8
homeFranchise-egységek száma: 12
calendarA társaság alapításának éve: 2016
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2017
firstKategória: Manikűr, Manikűrös, Manikűr bolt, Vásároljon manikűröt, Köröm bár, Köröm

Igény szerinti franchise-ok
Igény szerinti franchise-ok

Szervezetünk egyik fő előnye a stúdiók elhelyezkedése. Mindig olyan helyet keresünk, amely jó közlekedési kapcsolatokkal rendelkezik. Például a metró közelsége lehetővé teszi a maximális számú vásárló vonzását. Nem csak lehetőséget adunk a projekt tanulmányozására az indulás szakaszában, hanem mi magunk is eljutunk forgalmazónkhoz. Hatékonyan segítünk a működési problémák megoldásában, magas színvonalú támogatást nyújtunk. A partner pénzt fektet be, az összeg változik. A NAILMAKER BAR franchise megszervezésének szakaszában 1, 5 és 3 millió orosz rubelt kell befektetni, míg a megtérülés kilenc hónap múlva, vagy egy sikeres tevékenység évében érkezik. A jogdíjakat havonta szedjük be. Méretük körülbelül 30 vagy 50 ezer orosz rubel. A franchise jogcím dokumentum feltételei nem írják elő az egyösszegű hozzájárulás szükségességét, erre nincs szükség. Ezenkívül nem kell hirdetési díjat fizetnie, mi magunk vállaljuk ezt a terhelést, és elvégezzük az adó összes szükséges műveletét.

Szervezetünk pedikűr és manikűr szolgáltatásokat is nyújt. Segítünk sminkelni minden nap, vagy ünnepi sminket, segítünk a szemöldök kialakításában, növeljük a szempillákat. A legjobb anyagokat vásároljuk. Nagyon hatékonyan használjuk a CND, Luxio, Bluesky, Solline márkájú géllakkokat. A munkát Vinylux nevű bevonattal is végezzük. Ezenkívül gyógyszeres bevonatokat használnak, mint például a Vitagel. Értékesítési pontjaink általában nagyon közel vannak a metróállomásokhoz. A rögzítés telefonhívással, a webhelyen vagy a hírvivőn keresztül történik. Készek vagyunk kávéval, édességgel és néha pezsgővel kedveskedni ügyfeleinknek. Ha a fogyasztónak születésnapja van, a kódszó használatával kedvezményt kaphat. Ezeket a szavakat a közösségi hálózatokon teszik közzé, ezért előnyös, ha az ügyfelek feliratkoznak rájuk. Lehetőséget biztosítunk a fedezet garanciájának megvalósítására. Alkalmazása után 5 napig tart. Ha repedések vannak, vagy a lakk leválik, újra bevonjuk, az ügyfelek biztosan elégedettek lesznek.

Az első szalon megnyitását 2016 augusztusában sikerült végrehajtanunk. 2017 óta kezdtünk franchise -zni. Segítségünkkel lehetősége nyílik saját stúdió megnyitására. Ott minden olyan szolgáltatást nyújt, amelyet fent leírtunk. A franchise -csomag a következő elemeket tartalmazza: kap tőlünk egy érthető gazdasági séma formájú szalon modellt, már csak az alkalmazása szükséges. Számíthat a lehetőségre, hogy kiaknázza saját munkavállalói irányítási rendszerünket. Részletes utasításokat adunk az alkalmazottaknak, csak tudnod kell, hogyan kell használni őket, és akkor a vállalat sikereket ér el. Ezenkívül jól működő online rendszerrel vezetheti vállalkozását. Weboldalunk használatával Ön irányítja a nyújtott szolgáltatások minőségét. Saját mobilalkalmazást hoztunk létre és működtetünk. Franchise -tulajdonosként is működtetheti.FotókSzemélyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz