1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Pénzügy crumbs arrow
Franchise. Az FFG első pénzügyi csoportja

Franchise. Az FFG első pénzügyi csoportja

firstKezdeti díj: 8200 $
moneyBeruházás szükséges: 1400 $
royaltyRoyalty: 3 %
timeMegtérülés. Hónapok száma: 8
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 2
homeFranchise-egységek száma: 1
calendarA társaság alapításának éve: 2012
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2018
firstKategória: Pénzügy, Pénzügyi társaság, Pénzügyi szolgáltatások

Városi franchise
Városi franchise
Kisvárosok, kistelepülések, kisváros számára
Kisvárosok, kistelepülések, kisváros számára

A hétköznapi emberek körében az a vélemény, hogy a pályázatokkal való interakció lehetetlen. Hiszen ott minden hihetetlenül bonyolult, esélye sincs ennek a fajta folyamatnak az elsajátítására, emellett a pályázatok lebonyolításakor mindig foglalkozni kell a korrupcióval. Ez nem igaz, megcáfolhatjuk ezt a mítoszt. Ezenkívül minden összetett műveletet magunk hajtunk végre, forgalmazóink nem lépnek kapcsolatba az aktív műveletekkel, nem kell a legbonyolultabb műveleteket végrehajtaniuk, mi magunk végezzük. Mi magunk ellenőrizzük a dokumentáció helyességét, felkészülünk a megfelelő nyomtatványra. Ezenkívül szükség esetén mindig védjük forgalmazóink érdekeit. Ezenkívül nehéz önállóan megtenni, legalább két év releváns gyakorlatra van szüksége ahhoz, hogy megbirkózzon az ilyen típusú gyártási feladatokkal. Képesek vagyunk erre, hatékonyan és hozzáértően hajtjuk végre. És függetlenül attól, hogy milyen végzettséggel rendelkezik, nincs is szükség a pályázatokon szerzett releváns tapasztalatokra, segítünk Önnek hatékonyan megbirkózni a feladattal. Ön képes lesz arra, hogy figyelemmel kísérje, emellett megtalálhatja a legjövedelmezőbb szerződéseket, és rendelkezésére áll az 5 legjobb webhely, ahol részt vesz az elektronikus kereskedésben. A First Financial Group nevű korlátolt felelősségű társaság piaci szereplő, amely az állami beszerzésekre specializálódott. A szervezet fő tevékenységi területei a következők: először is az ajánlattételi dokumentáció elkészítésével dolgozik annak érdekében, hogy részt vegyen az aukciókon, míg saját szakembereinket alkalmazzuk, több éves tapasztalatukat felhasználva, több mint 8 éves gyakorlat; a pénzügyi terv termékek tervezésére is specializálódtunk. Ez lehet például bankgarancia. Ezen kívül pályázati kölcsönökkel dolgozunk, kölcsönöket nyújtunk, amelyek segítenek az állammal kötött szerződésekben való részvételben. Szorosan együttműködünk partnerszervezeteinkkel, ezek több mint 15 mikrofinanszírozási szervezet, 40 teljes értékű bank; kölcsönhatásba lépünk a biztosítással, biztosítjuk ezt a terméket, ugyanez vonatkozik a lízingre és a kölcsönzésre is, mindent megadunk, amire szüksége van a jogi személyek számára; elektronikus platformokon akkreditációt hajtunk végre annak érdekében, hogy a velünk folytatott interakció jövedelmező legyen, teljes körű hatékony szolgáltatást nyújtunk; elektronikus digitális aláírással is dolgozunk, segítségünkkel tanúsítványt szerezhet, teljes körű lehetőséget biztosítunk a fogyasztó számára. Ön, mint franchise -vevőnk, mentesül a rutinszerű papírmunkától, nagyon nyereséges, ezért ne hagyja ki az esélyt.

Személyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni
arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz