1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. futár crumbs arrow
Franchise. Postaládák stb

Franchise. Postaládák stb

firstKezdeti díj: 7000 $
moneyBeruházás szükséges: 26000 $
royaltyRoyalty: 7 %
timeMegtérülés. Hónapok száma: 12
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 3
homeFranchise-egységek száma: 19
calendarA társaság alapításának éve: 1980
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2003
firstKategória: futár, futárszolgálat, futárcég, Szállitó cég, Logisztikai cég, Szállítás, Ételszállítás, Termékek szállítása, Szállítócég, Szállítási szolgáltatás online áruházakhoz, posta

Igény szerinti franchise-ok
Igény szerinti franchise-ok

Valószínűleg már mindenki tudja, hogy a szolgáltatási szektorban a vállalkozói tevékenység a legmagasabb nyereségességet kínálja, míg a kockázatok minimálisak más üzleti projektekhez képest. A nehézség azonban a megfelelő szegmens megtalálásában rejlik, meglehetősen nehéz egy ilyen üzleti projekt megvalósításakor. Különösen akkor, ha a vállalkozónak nincs megfelelő tapasztalata. Az ilyen vállalkozók számára a legjobb megoldás a tevékenységek franchise keretében történő megvalósítása lehet. Elég könnyű franchise -t szerezni a Kazah Köztársaság területén, csak rendelkeznie kell saját tőkével, amelyet a vállalkozó kész befektetni a projekt megvalósításába szinkronban egy franchise -val foglalkozó nemzetközi szervezettel, amely már meg tudta ragadni a nemzetközi piacot. És megvalósítja a terjeszkedést, ezáltal megerősítve sikerét. Ez lesz az ösztönzője, a lehetősége arra, hogy megvalósítsa saját ambícióit egy üzleti projekt megnyitásához, azonban egy tapasztaltabb vállalkozó segítségével.

A Kazah Köztársaság területén a franchise -piac fejlődőben van, de nem is olyan régen, ezért vannak szabad rések a projektbe való belépéshez és megnyitásához, míg a franchise már régóta zajlik az Európai Unió országainak területén és az Amerikai Egyesült Államokban, és aktívan fejlődik. A legtöbb országban magas a verseny, ez tény. Kérésre a "franchise in Kazahsztán" keresőmotorban hatalmas ajánlatok széles választékát kaphatja meg, minden lehetőségre van lehetőség, okosan kell választania. Teljes mértékben bízunk azonban abban, hogy az olyan lehetőségek, mint a postafiókok stb. »Senkinek nincs, ez egy exkluzív ajánlat. De végül is csak az MBE márka teszi lehetővé három üzletág egyidejű végrehajtását egy franchise keretében.

Az első irány az, hogy csomagoljon és azonnal szállítson az állam területén és külföldön, miközben együttműködik a "UPS", "DHL", "Fedex", "Exline", "Pony express" és más szolgáltatókkal. szolgáltatások nyújtása e-kereskedelmi formátumban. Lehetőség lesz áruk vásárlására és szállítására olyan jól ismert és népszerű internetes webhelyekről, mint: "Taobao", "Alibaba", "Ebay", "Amazon" és így tovább.

A második irány a nyomtatás és a tervezés. A harmadik terület, amelyet a végén egyszerűen felsorolok, nem marad el a fontosságától a másik kettőhöz képest, ez az írószerek, ajándéktárgyak, divatkiegészítők értékesítése, ezen kívül sok más dolgot is értékesítünk, többet is kaphat részletes információ közvetlenül tőlünk. Mindez az első franchise -projekt része, amely a kockázatok diverzifikálását és a lehető legszélesebb célközönség elérését teszi lehetővé.



Fotók



Személyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz