1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Kozmetikumok crumbs arrow
Franchise. DANACO

Franchise. DANACO

firstKezdeti díj: 0 $
moneyBeruházás szükséges: 26000 $
royaltyRoyalty: 0 $
timeMegtérülés. Hónapok száma: 18
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 1
homeFranchise-egységek száma: 8
calendarA társaság alapításának éve: 2016
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2016
firstKategória: Kozmetikumok, Koreai kozmetikumok, Kozmetikai üzlet, Kozmetikai és illatszerbolt, Koreai kozmetikai üzlet

Igény szerinti franchise-ok
Igény szerinti franchise-ok

DANACO. Egy több márkájú koreai kozmetikai üzlet saját franchise-t kínál.

Információk a franchise -adóról.

Az üzletek létrehozása a DANACO márkanév alatt az a vágy és törekvés, hogy ötvözzék a legmagasabb minőségű koreai kozmetikai készleteket. Ez egy magas osztályú márka, a legnépszerűbb és legsikeresebb, ahol a termékek egy értékesítési helyen egyesülnek, és több márkájú termékek értékesítésére szakosodott. Az ügyfél kitűnő lehetőséget kap arra, hogy nagyon széles választékból válasszon, saját igényeinek megfelelően.

A kozmetikai értékesítési hely franchise -ja a DANACO márkanév alatt a következő lehetőségeket kínálja.

Kiváló lehetőség arra, hogy hosszú távon nyereséges projektbe fektessenek be. Ezek a legnépszerűbb márkák Koreából. A több márkás megvalósítás a következő védjegyeket kínálja: THE FACE SHOP, l LADOR, LINDSAY, ELIZAVECCA, TONYMOLY, MILLATTE és így tovább. Lehetőséget biztosítunk a belsőépítészet egyedi formátumú megszervezésére: az Önhöz érkező fogyasztók közül senki sem lesz közömbös az ilyen formatervezés iránt. Ez az első több márkás értékesítési pont az Orosz Föderációban, amely franchise keretében működik. Az Ön rendelkezésére bocsátjuk a lehetőséget több mint 2000 típusú részvény értékesítésére. Minden cikk egyedi. Eladhatja a szükséges kozmetikai ápolási termékek teljes skáláját, például az arcápolást. A testápolás eszközeit is. Vannak kozmetikumok a smink felvitelére és eltávolítására, valamint hajápolási termékek is.

A franchise vásárlásakor az alábbi feltételek vannak.

A DANACO, több márkájú koreai kozmetikai értékesítési pont, kiváló feltételekkel kínál franchise-t kedvező feltételekkel. Nem gyakoroljuk az előleg felszámítását, egyszerűen nem létezik. Be kell fektetnie: 1,5 millió orosz rubelre lesz szüksége. Nem gyakoroljuk a jogdíjnak nevezett havi hozzájárulást, úgy döntöttünk, hogy felhagyunk ezzel a gyakorlattal. Másfél -két év alatt megtérül a befektetés. DANACO márkanév alatt megnyithatja a koreai kozmetikumok értékesítési pontját az Orosz Föderáció, Fehéroroszország, a Kazah Köztársaság és más országok területén.FotókTetszett ez az ajánlat?


Oszd meg barátaiddal, vagy mentsd el magadnak az oldal címétSzemélyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz