1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Számviteli szolgáltatások crumbs arrow
Franchise. Nemzetközi Számviteli Társaság Global Finance

Franchise. Nemzetközi Számviteli Társaság Global Finance

firstKezdeti díj: 4500 $
moneyBeruházás szükséges: 4800 $
royaltyRoyalty: 80 $
timeMegtérülés. Hónapok száma: 3
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 2
homeFranchise-egységek száma: 294
calendarA társaság alapításának éve: 2001
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2015
firstKategória: Számviteli szolgáltatások, Könyvelés

Városi franchise
Városi franchise
Kisvárosok, kistelepülések, kisváros számára
Kisvárosok, kistelepülések, kisváros számára
Üzleti franchise-ok
Üzleti franchise-ok

Lehetőséget biztosítunk hármas garancia igénybevételére. Ezt a szerződés rögzíti, a törvény teljes mértékben védi Önt. Megszerezheti csúcskategóriás technológiánkat, és felhasználhatja könyvelési tevékenységének lebonyolításához. Praktikus lesz, ezért egy ilyen egyedülálló lehetőséget nem szabad kihagyni. Ön hatékonyan és hozzáértően hajtja végre az irodai műveleteket rendszerünk keretein belül, mi biztosítjuk a megfelelő funkcionalitást. Segítünk Önnek, megszervezzük a munkát az internetes erőforrással, emellett személyre szabott weboldalt biztosítunk Önnek, így képes lesz ügyfeleket vonzani. Ezenkívül rendelkezésére állnak a hirdetési kampányok szervezésének funkciói, megadjuk az összes releváns információt, a promóciót az interneten hajtjuk végre, a következő szegmenssel dolgozva: könyvelés, interakció olyan sablonokkal, amelyek lehetővé teszi, hogy dolgozzon ki szerződések mellett, akkor a szükséges utasításokat a nagyon részletes formátumban is sor kerül. Képes lesz magas szintű szakmai felkészültséggel elvégezni minden számviteli szolgáltatást, ezért szervezete sikeres lesz, és hatékonyan tudja vezetni a piacot, a legsikeresebb üzleti egység összetételét. A szerződés részeként garantált segítséget kap tőlünk, emellett elkísérjük Önt. Mindig felteheti a menedzser által Önnek kért érdekes kérdéseket. Írásbeli és szóbeli tanácsokat is kap tőlünk. Ezenkívül lehetőséget biztosítunk Önnek gyakorlati tanácsok alkalmazására, naprakész segítséget nyújtunk a felmerülő kérdésekben. Csak te hozhatsz mindig megfelelő vezetői döntéseket, hatékonyan és hozzáértően hajthatod végre a feladatot. Az irodai tevékenységeket a maximális hatékonysággal hajtják végre, ezért cége sikerrel jár. Az egész munkanapon, hétfőtől péntekig 9: 00-18: 00 között moszkvai idő szerint készen állunk arra, hogy korlátlan számú alkalommal biztosítsunk Önnek tanácsokat. Csak az adóvitákkal kapcsolatos kérdések vannak kizárva, nem dolgozunk ilyen jellegű tevékenységgel.

Ha kizárólagos franchise -vevőnk lesz, garantáltan rendelkezésére áll a vonatkozó információk, termékinformációk és technológiai megoldások egész sora. Lépésről lépésre szóló utasítások is rendelkezésére állnak, amelyek segítségével vállalkozást indíthat és magas jövedelmet kaphat az első hónapban. A vállalkozás szervezeti felépítése hatékony rendszer szerint fog működni. Ezenkívül a személyzet munkája és funkciója is az Ön rendelkezésére áll. Csábíthat vonalszemélyzetet, elvégezheti kiváló minőségű kiválasztásukat. Így a versenyszembesítés minden előnyét megadja. Tapasztalt szakemberek végzik szakmai tevékenységüket a szervezetén belül. Segítünk a promóció hatékony és hozzáértő lebonyolításában is, ez vonatkozik az értékesítési folyamatra is. Az operatív munkát úgy végezzük, hogy minden szükséges támogatást megkapjunk tőlünk. Automatizáljuk a fogyasztókkal való interakciót, dolgozunk a személyzettel is. Partnereink támogatást kapnak, hogy kompetensen megbirkózzanak a nehézségekkel. A szövetségi hálózat partnerei hatékony és rendkívül professzionális vezetést kapnak tőlünk. Nagyon kényelmes és praktikus, ezért ne hagyja figyelmen kívül a lehetőséget, hogy franchise részévé váljon.

A Global, amely hatalmas tapasztalatokkal szolgál Önnek, 18 év alatt sikerült finomhangolni a technológiákat, kompetensen és hatékonyan hajtjuk végre az üzleti folyamatokat; Munkatársaink könnyen megbirkóznak a nehézségekkel, segítünk a személyzet képzésében úgy, hogy teljes mértékben megfeleljen előírásaiknak. A személyzet áramlásának vonzása hatékony technológiák alkalmazásával történik. Ugyanez vonatkozik a webhelyekre is, segítünk azok fejlesztésében. A kész értékesítési webhelyeket üzleti tevékenységünk minden szegmenséhez terveztük.

Ezenkívül részletes utasításokat kap tőlünk, tevékenységeket végez ezen szabályok keretein belül, és soha nem lesz nehézsége. Az üzleti telepítés lépésről lépésre történik a település területén; lehetőséget biztosítunk Önnek arra, hogy hatékony szakmai felkészültségi szintű képzésben részesüljön. Ezenkívül az üzleti projektet kompetensen hajtjuk végre, és lehetőséget kap a tudás megszerzésére központi irodánkban. Ott képzést kap, mi minden lényeges információt megadunk, megtanítunk az eszközök használatára; bemutatjuk egy vezető menedzsernek, aki lehetőséget ad az irodai munkák helyes elvégzésére, ő gondoskodik arról, hogy minden rendben legyen az Ön számára. Saját irányítási rendszerrel rendelkezünk, annak szabványai keretein belül dolgozunk. Nagyon kényelmes, lehetősége lesz a folyamatos fejlődésre. Világos és egyszerű Ügyfélkapcsolat -kezelő rendszerünk lehetővé teszi a fogyasztókkal való interakciót. Ezenkívül a segítségével minden releváns irodai munkát felügyelnek. Reklámcégünk lehetőséget biztosít arra, hogy nagy mennyiségű pénzügyi forrást fizető fogyasztókkal dolgozzunk annak érdekében, hogy rendelkezésükre álljon a tevékenység végzésének lehetősége, feltéve, hogy az átlagos ellenőrzés mindig magas. Ezenkívül tőlünk kaphat ajánlásokat arra vonatkozóan, hogyan kell helyesen és hozzáértően elvégezni a szervezetére bízott feladatokat. Képes lesz személyzeti és adószámvitellel dolgozni, lehetőséget biztosítunk Önnek a folyamat hibakeresésére. Ön képes lesz arra is, hogy kapcsolatba lépjen a kormányrendeletekkel. Technológiánk a kormányzati megrendelésekkel való munkavégzéshez is a legapróbb részletekig finomhangolásra került, ezért a szervezetünkkel való kölcsönhatás révén rengeteg előnyhöz juthat. A személyes menedzser azonnali segítséget és szükséges támogatást nyújt Önnek, és mindig megoldhat minden gondot, ami kísért.

Személyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni
arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz