1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Konyhai crumbs arrow
Franchise. CulinaryOn

Franchise. CulinaryOn

firstKezdeti díj: 50000 $
moneyBeruházás szükséges: 255500 $
royaltyRoyalty: 7 %
timeMegtérülés. Hónapok száma: 30
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 1
homeFranchise-egységek száma: 0
calendarA társaság alapításának éve: 2012
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2012
firstKategória: Konyhai

Igény szerinti franchise-ok
Igény szerinti franchise-ok

A CULINARYON márka kulináris stúdiók hálózata, amely nemzetközi szinten képviselteti magát, ráadásul prémium osztály keretében működik. Annak a ténynek köszönhetően, hogy nagyon szeretünk főzni, sikerült megőriznünk a kiváló minőségi paramétereket, és meg kell tartanunk a magunk által előírt szabványokat is, mindez annak köszönhető, hogy magas szakmai színvonalú csapatunk és erős csapatunk van. kultúra vállalati szinten, kivéve Sőt, mi vagyunk a legnagyobb és leggyorsabban növekvő játékos a területén az orosz Föderáció. A CULINARYON projektet 2012 -ben alapították, megnyitva az első létesítményt.

2015 -ben hatalmas lendületet kaptunk és aktívan fejlesztettük a szervezetet: három további stúdiót nyitottunk Moszkva városában, emellett konferenciatermet is nyitottunk, ezzel együtt négy stúdiót és egy konferenciateremet is megszerveztünk a másik állam területére, és pontosan Szingapúrban.

2016-ban megkezdtük tevékenységünket az európai államok területén, a moszkvai felhőkarcolók penthouse-jában, és ráadásul már két csarnok volt, ráadásul még mindig üvegezett panoráma és nyitott típusú nyári terasz volt, és mindez egy intézmény keretein belül történt. Továbbá, 2017 -ben nagyon hatékonyan bővítettünk, képviseletet nyitottunk a városban, a Néván, Szentpéterváron és Bukarestben is. Ezenkívül a CULINARYON márka koncepciója egyedülálló, és nem csak Oroszország számára, hanem globális szinten is.

A CULINARYON márkanév alatt folytatott franchise-val való interakció előnye: megkapja az egyedi terv koncepcióját, amelyet "FUN főzőhelynek" neveznek, emellett magas jövedelmezőséggel rendelkezik, amely körülbelül 20-25 % -a kapott forrásokat, továbbá, hogy elhagyja ezt a mutató két és fél év után a projekt megkezdése; egyedi formátumú üzleti projekt megvalósításával hatalmas számú versenyelőnyt realizálhat. Ezenkívül moduláris stúdiókban is dolgozhat, ez lehetőséget ad arra, hogy felkészüljön az interakcióra bármilyen formátumú eseményekkel. De előnyeink listája nem korlátozódik erre, hiszen hatalmas mennyiségű kulináris szórakozást biztosítanak a fogyasztóknak. A franchise keretében tapasztalt szakembereinktől teljes körű minőségi segítséget kap.FotókSzemélyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz