1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Optika crumbs arrow
Franchise. Több Lásd

Franchise. Több Lásd

firstKezdeti díj: 11000 $
moneyBeruházás szükséges: 64000 $
royaltyRoyalty: 7 %
timeMegtérülés. Hónapok száma: 17
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 8
homeFranchise-egységek száma: 1
calendarA társaság alapításának éve: 2019
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2019
firstKategória: Optika, Optikai üzlet

Igény szerinti franchise-ok
Igény szerinti franchise-ok

Szemészeti piac.

Az Egészségügyi Világszervezet a következő statisztikákat szolgáltatja: földgömbünk területén negyvenöt millió vakságot regisztráltak, további kétszáznyolcvanöt millió ember szenved súlyos látáskárosító károsodástól. Évente egyre több az ilyen beteg ember, a növekedés a jelzett időszakban egyről két millióra nő. Ezenkívül a kétezerhúsz évben az előrejelzések akár hetvenhat millió vak növekedést jelentettek. A látásromlás statisztikailag a negyedik betegség, amely jelentős negatív hatással van az egészségre.

Kulcsformátum-szervezetünk előnyei: szövetségi hálózaton belül dolgozunk, szemészeti szolgáltatásokat nyújtunk, kiváló minőségű optikát használunk, emellett kiváló minőségű minőségellenőrzési rendszerrel rendelkezünk, a legmagasabb szabványoknak megfelelően dolgozunk, és segítünk a betegeknek visszanyerik a látásukat.

A teljesen új technológiai alapokra épített kiváló minőségű berendezések lehetővé teszik a különböző patológiák hatékony diagnosztizálását, és még a legkülönlegesebb esetekben is a betegség kimutatása körülbelül egy órát vagy kevesebbet vesz igénybe. Minden beteg megbeszélhet időpontot, és kötelező egészségügyi biztosítással, biztosítással fogadják őket, teljesen ingyenes szolgáltatást kapnak szervezetünkön belül, beleértve a biztosítás keretében végzett műveleteket is. Fogyasztóink 90% -a látogatás után ajánlja a szervezetet, lehetségesnek tartják, hogy barátaik, ismerőseik, kollégáik ellátogassanak központunkba, mivel elégedettek a minőség színvonalával. A szóbeszéd az egyik leghatékonyabb módszerünk az ügyfelek vonzására, a forgalom akár 80% -át vonzzuk be ilyen módon, a reklámköltségvetésben nagyon jelentős megtakarítás érhető el, így magas a versenyképességünk.

Miből áll a franchise. A csomagunk összetétele, amelyet Ön kap, amikor franchise -vevővé válik: a mi segítségünkkel befejezheti az orvosi szolgáltatások nyújtásának központját; nem kell azon gondolkodnia, hogy milyen környezetet kell választania a központ felszerelésére. Mi magunk hozzuk a szükséges felszerelést, elvégezzük a telepítését, átfogó képzést biztosítunk; segítünk a helyiségek kialakításában, valamint bérelt vagy saját szoba felújításában is; amellett, hogy segítséget nyújtunk a javításokban, segítünk kiválasztani egy csapatot, természetesen van egy kész tervezési projektünk, amelyet az Ön helyiségeihez igazítunk, ez nagyon kényelmes, mivel a javítások legalább húsz százalékban elvégezhetők olcsóbb, mint ha járt a saját, hatékony és részletes utasítások, amelyek segítségével könnyedén és felesleges gond nélkül kinyithatja első központját, és sikeresen működtetheti azt, nyereséget elérve; kiváló minőségű védjegyet biztosítunk, amely bejegyzett márka, és teljes mértékben védi a törvény; védjegyünk alatt franchise -t valósít meg, emellett segítséget nyújtunk a marketing és promóciós tevékenységekben; a hirdetési anyagok teljes körű bázisa is megkülönböztető jellemzőnk, mi teljes rendelkezésére bocsátjuk. Kimerítő videóanyag -készletet kapsz, tanulmányozhatod és levonhatod a következtetéseket, emellett fotóbank is rendelkezésedre áll, megértheted, mit kell tenned ezután. De ez nem korlátozódik szolgáltatásainkra, számíthat magas szintű tervezőnk, PR menedzsereink szolgáltatásaira, magasan professzionális marketing szakembereink segítenek a reklámozásban; közösségi média szakembereink nem csak a megnyitásban és a beállításban segítenek, hanem a reklámkampányok elindításában is; a Santali Egyetem márkája; Kapcsolódást kap tőlünk egy folyamatosan frissülő adatbázishoz, amelynek segítségével naprakész ismeretekre támaszkodhat, emellett hozzáférhet a naprakész ellenőrző listákhoz, mesterkurzusokat tartunk a folyamatosan, hogy lehetővé teszi, hogy dolgozzon ki egy orvosi üzleti területén az orosz Föderáció, persze, akkor, mint a mi kizárólagos forgalmazója, képes lesz arra, hogy aktív részt.FotókSzemélyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz