1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Laboratórium crumbs arrow
Franchise. DNCOM

Franchise. DNCOM

firstKezdeti díj: 4400 $
moneyBeruházás szükséges: 30000 $
royaltyRoyalty: 1 %
timeMegtérülés. Hónapok száma: 16
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 11
homeFranchise-egységek száma: 23
calendarA társaság alapításának éve: 2009
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2017
firstKategória: Laboratórium, Elemző laboratóriumok, Orvosi laboratórium

Igény szerinti franchise-ok
Igény szerinti franchise-ok

A franchise megvalósítás három elve a DNKOM márkanév alatt.

: az első az őszinteség, a második a nyitottság, a harmadik az, hogy belső verseny nélkül működünk. Ezek az üzleti projektünk legfontosabb jellemzői. Jelenleg azokat a hasonló gondolkodású embereket keressük, akik támogatják a franchise-vállalkozás megnyitására irányuló törekvéseinket. Végül is egyedülálló lehetőséget kínálunk egy jövedelmező és nagyon gyorsan növekvő projekt megvalósítására. Minőségi szolgáltatást nyújtunk. Ez feltétlenül szükséges egy modern formátumú társadalom számára, mivel hiányoznak az ilyen üzleti projektek.

Kilenc lépést kell tennie, hogy szervezetünk márkája alatt irodát nyisson:

1. Az út során a forgalmazó rendelkezésére áll egy kísérő személyi menedzser a szervezetünkből. Lehetséges lesz minden kérdést feltenni és értelmes tanácsokat kapni. A következőket kell tennie: először töltse ki a jelentkezést, majd ezt követően megbeszéljük a további interakció feltételeit. Nagyon részletesen kiemeljük, milyen feltételeket kínálunk a partnerségek kialakításához, és milyen további lépéseket kell tennie.

2. Meg kell találni a helyiségeket, ki kell értékelni, el kell végezni a jóváhagyási folyamatot. Mindig készek vagyunk naprakész ajánlásokat adni, hogy mit válasszunk. Ez vonatkozik a helyiségek elhelyezésére is.

3. Aláírjuk a tulajdoni lapokat. Ez lehet kereskedelmi koncessziós szerződés, ügynöki megállapodás. Ezután ütemezzük a projekt megvalósításának ütemezését.

4. A következő lépés az orvosi rendelő kötelező felújítása. Tájékoztatjuk Önt, hogy a SanPiN milyen feltételekkel áll az Ön rendelkezésére. Teljes mértékben betartja az előírásokat, ezért nem sérti a törvényt.

5. A bútorok beszerzése, a szükséges berendezések beszerzése megtörténik. Részletes leírást nyújtunk arról, hogy milyen felszerelésre van szüksége. Ugyanez vonatkozik az irodai berendezéshez használt bútorokra is.

6. Engedély megszerzése és orvosi gyakorlat megkezdése. Ismerjük az engedélyezési algoritmust, segítünk hatékonyan és hozzáértően végigmenni az összes szakaszon.

7. A toborzást veled együtt végezzük. A bérmunkások képzettek. Csapatunk minden szükséges és releváns ajánlást megad, hogy könnyedén megbirkózzon a feladattal. Munkatársai magas színvonalú képzésben részesülnek tőlünk. Ezenkívül készen állunk a szakmai gyakorlat megszervezésére, amely a működő orvosi rendelőnk területén történik. Az utolsó szakasz a szakemberek vizsgája.

8. Kinyitod az ajtót, és elfogadod az első ügyfeleket, kiszolgálod őket. A megnyitó folyamat megkezdése előtt elvégezzük az iroda elfogadását. Szakembereink nemcsak az ünnepélyes megnyitón vesznek részt, hanem a technikai megnyitón is, miközben átfogó segítséget nyújtanak.

9. Az orvosi központ hirdetéseinek szervezésekor igénybe veheti fizetett szolgáltatásainkat. További útmutatást kap tőlünk a marketingtevékenységhez. Együtt dolgozunk a reklámköltségek finanszírozásán az induláskor. Nagyon előnyös a szervezete számára, érdemes igénybe venni ezt a szolgáltatást. Segítségünkkel hatékonyan végezhet bármilyen reklámtevékenységgel kapcsolatos irodai munkát. Ez pozitív hatással lesz a szervezet sikerére a jövőben.FotókSzemélyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz