1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Taxi crumbs arrow
Franchise. Taxi Maxim

Franchise. Taxi Maxim

firstKezdeti díj: 880 $
moneyBeruházás szükséges: 175 $
royaltyRoyalty: 0 $
timeMegtérülés. Hónapok száma: 6
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 1
homeFranchise-egységek száma: 500
calendarA társaság alapításának éve: 2003
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2017
firstKategória: Taxi

Igény szerinti franchise-ok
Igény szerinti franchise-ok

Indítsa el saját üzleti projektjét a Maxim nevű franchise segítségével. Ez egy nemzetközi szolgáltatás, amely lehetővé teszi taxi rendelését, már működik világunk több mint 400 településén. A franchise keretében megvalósuló üzleti projekt megvalósításával Ön promóciós márkát kap, kizárólagos jogokat a védjegyünk alatt végzett tevékenységek végzésére településének területén; Kaphat tőlünk egy automatizálási rendszert is, amely lehetővé teszi, hogy hatékonyan és hatékonyan irányítsa vállalkozását. Hatékony mobilalkalmazást is biztosítunk, amely lehetővé teszi a járművezetők és az utasok egymásra találását. A modern szoftverek lehetőséget adnak az igazgatónak arra, hogy maximális hatékonysággal és a munka termelékenységének csökkenése nélkül végezzen menedzsment tevékenységeket. A világ bármely pontjáról irányíthatja az irodai munkát. Ön képes lesz arra, hogy önállóan kialakítson egy árpolitikát, és ellenőrizze a pénzügyi típusú összes mutatót. Teljesen ingyenesen biztosítunk egy gyönyörűen megtervezett telefonszámot, emellett jogi támogatást is nyújtunk. Megkapja a kapcsolattartó központ szolgáltatásait, emellett komplexen megoldjuk a marketing problémákat, tervezési kódokat adunk. Munkatársait szakembereink képezik ki. Megosztunk minden lényeges bennfentes információt. Tapasztalt munkatársainktól hatékony és minőségi technikai segítséget kap. A fentiek mind lehetővé teszik forgalmazóink számára, hogy már a kölcsönös együttműködés első hónapjában elindítsák projektjüket. Támogatni fogunk, segíteni fogunk, könnyen megbirkózol bármilyen irodai munkával. Tevékenységének minden szakaszában aktív támogatást kap tőlünk, ez biztosítja a könnyű kezdést. Nem kell hatalmas pénzügyi forrásokat befektetnie és saját járműparkját karbantartania. Nem kell saját weboldalt fejlesztenie, kész termékeket biztosítunk, ráadásul már van egy tesztelt és jól optimalizált mobil alkalmazásunk, ahol az utasok találkoznak a taxisokkal és megállapodnak a szolgáltatás nyújtásáról. Csak ezt az eszközkészletet kell kezelnie településének területén, a szabályaink segítségével, ebben nincs semmi bonyolult, könnyen megbirkózhat a feladattal.

Mire van szüksége a tevékenység hatékony elvégzéséhez és a munka megkezdéséhez: először Ön (ha nem áll rendelkezésre) létrehoz egy jogi személyt, kiválaszthatja az egyéni vállalkozó vagy a korlátolt felelősségű társaság formátumát. Ezután keressen egy kis irodát, és nyissa meg. Ezenkívül szerződést kell kötnie, a Maxim szolgáltatás nyújtja szolgáltatásait. Egyösszegű díj megfizetéséről rendelkezünk, ez a következő lépés a szerződés aláírása után. Ezt követően már kizárólagos jogokat kap, hogy Maxim márkanév alatt tevékenységet végezzen településének területén.FotókTetszett ez az ajánlat?


Oszd meg barátaiddal, vagy mentsd el magadnak az oldal címétSzemélyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz