1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Hirdető crumbs arrow
Franchise. STUDIA 12

Franchise. STUDIA 12

firstKezdeti díj: 0 $
moneyBeruházás szükséges: 1000 $
royaltyRoyalty: 0 $
timeMegtérülés. Hónapok száma: 2
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 19
homeFranchise-egységek száma: 590
calendarA társaság alapításának éve: 2008
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2010
firstKategória: Hirdető, Reklám ügynökség, Reklámügynökség

Igény szerinti franchise-ok
Igény szerinti franchise-ok

A STUDIA 12 márka az egyik legnagyobb gyártó az Orosz Föderációban, amely a reklámtevékenységek terveinek készítésére szakosodott, emellett meglehetősen nagy és sikeres kültéri reklámtevékenységet folytatunk. Dolgozunk az oszlopok létrehozásán, szervezetünk partnerei telepítik azokat a városok területére, ahol hirdetést árulnak, és így megkapják a pénzüket. Már ebben a pillanatban segítséget lehetett nyújtani ötszázkilencven franchise -vállalkozó elindításához, ráadásul öt különböző állam területén. Nagy esélye van csatlakozni hálózatunkhoz, szerves részévé válva.

Anyagaink segítségével felajánlhatja ügyfeleinek a reklámfeldolgozást, természetesen kiválaszthatja a legjobb elhelyezéseket a helység területén. Az oszlopok telepítéséhez csak egy négyzetmétert kell bérelni, még egy kistelepülésen is, és rengeteg olyan helyet találhat, amely alkalmas erre. Ez lehet bevásárlóközpont, különböző üzletek, mozik, szórakoztató klubok, éttermek és egyéb vendéglátó -ipari egységek, üzleti központok, különböző intézmények, orvosi vagy oktatási, egészen a vasútállomásokig, szinte minden hely alkalmas. Ugyanakkor hatékony segítséget nyújtunk, a játékvezetésünkkel kiválaszthatja a legmegfelelőbb szálláslehetőségeket, természetesen eljuttatjuk Önnek a dokumentációt, emellett megtanítjuk a nyereséges megállapodások megkötésére. a partnerekkel folytatott tárgyalások révén.

A szabadtéri hirdetések iránti kereslet ebben az időben egyre nagyobb, és szintje folyamatosan növekszik. Az oszlopokat már rengeteg hirdető használja, ezek nemcsak helyi üzletemberek, hanem szövetségi, sőt nemzetközi szinten működő márkák is. Az üzletemberek közül sokan válhatnak szervezetük rendszeres ügyfeleivé, és rendszeresen biztosítanak Önnek pénzügyi forrásokat. Segítségünkkel ügyfeleket találhat, megfelelő szolgáltatási ajánlatot tehet, elkerülheti az elutasításokat, mivel segítünk a megfelelő interakció kialakításában a fogyasztókkal, kiváló lehetőség nyílik a szerződések megkötésére a hosszú távon, hosszú távú partnerségre lépve a fogyasztókkal.

A franchise segítségével a következőket kapja: kiváló minőségű üzleti terv, bármilyen információt elhelyezhet a hirdetési pilléreken, és mi segítünk Önnek, az első lépéstől, amelyet meg kell tennie a vállalkozása felépítéséig, a stabil havi jövedelem javára a szervezet pénztár.FotókSzemélyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz