1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Cipő crumbs arrow
Franchise. Masterkicks bolt

Franchise. Masterkicks bolt

firstKezdeti díj: 0 $
moneyBeruházás szükséges: 880 $
royaltyRoyalty: 40 $
timeMegtérülés. Hónapok száma: 3
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 1
homeFranchise-egységek száma: 7
calendarA társaság alapításának éve: 2015
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2020
firstKategória: Cipő, Cipőbolt, Online cipőbolt, Tornacipő, Cipők online boltja

Igény szerinti franchise-ok
Igény szerinti franchise-ok

A franchise feltételeinek leírása. A "MasterKicks Shop" nevű márka az online értékesítés területén tevékenykedő üzlet, amely jól ismert márkák népszerű cipőinek értékesítésére szakosodott, ebben az időben az online vásárlás egyre népszerűbb, az üzlet lendületet vesz. . Sőt, a közösségi hálózatokban az online vásárlás népszerűsége drámaian megnőtt az elmúlt években. Az Instagram növekszik, és minden nap egyre több új feliratkozót vonz, ez lehetővé teszi az üzleti projekt bővítését. Ezen a ponton az Instagramnak már több mint egymilliárd aktív felhasználója van, akik folyamatosan interneteznek és néznek valamit.

Az offline hirdetés sokkal drágább, mint ugyanazok az online műveletek, ugyanez vonatkozik az Instagram közösségi hálózatra is, nagyon nyereséges a kiterjesztésein hirdetni. Ugyanakkor mérheti a reklámozás hatékonyságát, mivel minden szükséges információ az Ön rendelkezésére áll, ez nagyon fontos, pozitív módon megkülönbözteti az Instagramon történő hirdetést az offline forrásoktól, és ezért optimalizálhatja hirdetését kampányokat a szükséges fejlesztések végrehajtásával. Mikor jön a leltárt, cipők nemcsak Cipő sportolás, ők is kopott minden nap, mert kényelmes, hanem elegáns, ezért ez a fajta leltár mindig magas szintű népszerűsége. A kereslet egyszerűen kolosszális, nem engedheti el a lehetőséget, sürgősen meg kell hoznia a megfelelő menedzsment döntéseket.

Franchise -ünk biztosítja a saját koncepcióját, Ön képes lesz arra, hogy megvalósítsa azt, és Ön kapja a következő előnyöket: ha elindítja online áruházát, segítünk a különböző költségek jelentős csökkentésében: idő, pénzügyi, erőforrás. Nem kell keresnie és bérelnie egy értékesítési helyet, nem kell kiválasztania az alkalmazottakat, nem kell fizetnie a béreket, gyakran nem is kell nagy összegű adót fizetnie, és az egyéb költségek jelentősen csökkennek csak minden amire szüksége van egy telefon, amely fel van szerelve a képességét, hogy kölcsönhatásba lépnek az interneten, akkor is kell egy személyi számítógépet kényelmesebben végez irodai munka. Nem csak pénzügyi megtakarításokhoz juthat hozzá, hanem csökkentheti az időköltségeket. Ugyanakkor az első héten már képes lesz az első vásárlók vonzására.

A franchise -val való kapcsolattartás előnyei a következők: először is, ez egy egyszerű és érthető üzleti projekt, amelynek megvalósításához nem kell széles körű üzleti tapasztalattal rendelkeznie. Könnyen megnyithatja kiskereskedelmi üzletét, és online értékesíthet cipőt. Ezenkívül a magas szintű kényelem érdekében magas színvonalú képzést is biztosítunk.

A második előny az a képesség, hogy gyorsan elindul, elindítja az üzletet, és az első hét napon belül vonzza az első vásárlókat, ami nagyon kényelmes és nyereséges. A harmadik előny az, hogy maga is vállalkozó, és nincs felettetek igazgató vagy főnök. Lehetősége van önállóan megtervezni a napot, rugalmas ütemtervet, képes dolgozni, amikor szüksége van rá, és nem megrendelésre. Ugyanakkor naponta legfeljebb három órát kell szánnia erre az üzleti projektre, természetesen, ha több megrendelés érkezik, akkor egy kicsit több időt kell szánnia a projektre. Mobil leszel, ami szintén nagyon előnyös. A negyedik előnye a helyhez kötődő konkrét kötéseknek, mi nem biztosítjuk, nem végezzük vállalkozását, bárhol a világon.

Szervezetünk ötödik előnye, hogy képes tökéletesen finomhangolni a logisztikai folyamatokat. Nem kell rengeteg raktárral rendelkeznie, nem kell nagy árukészlettel sem rendelkeznie, a dropshipping formulát fogja használni, ahol a szállító közvetlenül elküldi készletét a vevőnek. Ezenkívül ez gyors szállítás, legfeljebb egy hétig tart. Szervezetünk hatodik előnye, hogy megfeledkezik a termék népszerűségéről. A cipők népszerű termékek voltak, vannak és lesznek, mindig talál keresletet, ez nemcsak az offline értékesítésre vonatkozik, hanem az Instagram közösségi hálózaton történő értékesítésre is. A franchise szerinti vállalkozás megszervezésének hetedik előnye, hogy tőlünk megtérülési garanciát kap, ráadásul a címdokumentum keretei között rögzítve van. A befektetés megtérüléséhez csak húsz cipőt kell eladnia. A szervezetünkkel való kapcsolattartás nyolcadik előnye a magas színvonalú képzés. Tájékoztatást nyújtunk Önnek arról, hogyan lehet bevezetni egy üzleti projektet, ráadásul minden intézkedést elvégezhet a közösségi hálózatok keretein belül, támogatást nyújtunk a termék végső megvalósításában is, segítünk a fejlesztésben.

Magas színvonalú segítséget és képzést biztosítunk. Először is támogatni fogjuk Önt a közös tevékenységek végrehajtásának minden szakaszában, ráadásul lehetőséget adunk a közös munkára, kezdve a címadó dokumentum aláírásával. Jól dolgoztunk a fellebbezési rendszerben, és tanácsadó szakembereink gyorsan válaszolnak minden kérdésre, ráadásul ez nem attól függ, hogy milyen területen merült fel a nehézség, például jogi kérdés, vagy számviteli kérdések. Természetesen minden fontos információt megadunk Önnek a bevezetés és a közösségi hálózatokon történő hirdetés megvalósításával kapcsolatban. A képzés és támogatás második fontos pontja a képzési rendszerhez való hozzáférés lehetősége, franchise -vevőnk a szerződés aláírása után kap lehetőséget a hozzáférésre. Minden modul videó leckéket tartalmaz, minden folyamatot részletesen bemutatnak, megértheti, hogyan kell helyesen végrehajtani egy üzleti projektet, és az információ rendelkezésre állásának köszönhetően elkerülheti a hatalmas számú hibát. Az ismeretek megszilárdítása érdekében lehetőséget biztosítottunk a házi feladatok megoldására, emellett ellenőrizzük is, ennek eredményeként visszajelzést kap, és javíthatja kompetenciáját.

A szervezetünk képzésének és támogatásának harmadik előnye a tudásbázis kiaknázásának képessége, amelyet szintén folyamatosan pótolunk, ráadásul az aktuális trendek irányítanak minket, és mindent tanulmányozunk, ami az értékesítés keretében és közösségi hálózatok.

Amit a MasterKicks Shop online áruházhoz tartozó franchise megszerzésével kap: először is részletesen megtanítunk egy üzleti projekt lebonyolítására. Másodszor, hatékonyan működő beszállítói bázissal rendelkezik, miközben a legjobb feltételeket is biztosítja, a logisztikát a tökéletességhez igazítottuk. A harmadik előny a szervezetünk folyamatos támogatása és tanácsai, ráadásul ez az üzleti projekt minden szakaszára vonatkozik. A negyedik előny a termékkatalógus, amelyet folyamatosan frissítenek. A franchise ötödik előnye, hogy képes a vállalati identitáson belül dolgozni, lehetőséget biztosítunk Önnek katalógusok, névjegykártyák tervezésére, ugyanez vonatkozik a bannerekre is. A szervezetünkkel való kapcsolattartás hatodik előnye az értékesíthető tartalom elérhetősége, segít bejegyzések és történetek elhelyezésében az Instagram hálózaton. Nem kell papírmunkát végeznie új ötletek generálásához, már minden rendelkezésére áll, csak helyesen kell alkalmazni.FotókSzemélyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz