1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Állatgyógyászati crumbs arrow
Franchise. MedVet

Franchise. MedVet

firstKezdeti díj: 5000 $
moneyBeruházás szükséges: 88000 $
royaltyRoyalty: 1 $
timeMegtérülés. Hónapok száma: 36
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 1
homeFranchise-egységek száma: 0
calendarA társaság alapításának éve: 2012
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2020
firstKategória: Állatgyógyászati

Igény szerinti franchise-ok
Igény szerinti franchise-ok

Franchise információk. A szervezetet 2012 -ben alapítottuk. A cél a minőségi szolgáltatások nyújtása. Ugyanakkor figyelembe vettük az európai országok tapasztalatait, szervezetünk tevékenységének típusa az állat -egészségügyi szolgáltatások.

A küldetés a következő: szervezetünk arra törekszik, hogy az állat -egészségügyi szolgáltatások megvalósítása során minőségi változásokat érjen el a szolgáltatások nyújtásában. Ezenkívül meghatároztuk magunknak az ügyfélközpontúság maximális szintjét. Gondoskodunk arról, hogy minden látogató hihetetlenül fontos legyen, törekszünk a maximális hatékonyság biztosítására.

Az állatorvosi központok hálózata "MEDVET" az "Arany szike" díj tulajdonosa. Ez nagyon rangos, mivel a díjat a legjobb szervezetek kapják, amelyek hatékonyan megbirkóznak feladataikkal. Csapatunk különféle szakemberekkel rendelkezik: állatterapeuták, sebészek, szűk profilú szakképzett szakemberek. Rendelkezésünkre áll egy olyan klinika is, amely nemcsak a kezelésre, hanem a kutatásra is alkalmas, fejlett berendezésekkel rendelkezik.

Szervezetünk vezető szakemberei rendszeresen képzésen vesznek részt az európai országokban. Ezenkívül az európai formátum módszereit használjuk, részt veszünk nemzetközi konferenciákon. Mesterkurzusokon veszünk részt, ami lehetővé teszi, hogy mindig tisztában legyünk azzal, hogy a nemzetközi formátumban milyen irányzatok uralkodnak most. A "MEDVET" Moszkva városának területén a legjobb formátumú állat -egészségügyi berendezésekkel rendelkezik, és teljes mértékben megfelel az európai szabványnak. Ezen kívül szakembereinknek lehetőségük van megbirkózni a kijelölt feladatokkal, hiszen rendelkezésükre állnak a tantermi kellékek, amelyek segítségével bármilyen feladat megoldható.

A franchise előnyei egyértelműek. A "MEDVET" elnevezésű márkák népszerűsítése szövetségi szinten, a televíziózás lehetősége, és természetesen sok információ megtekintése más oldalakon: a "MEDVET" állat -egészségügyi központ megnyitása idején orvosaink részt vettek programokat többször. És különféle témákat vitattak meg. A részvételi műsorokat a szövetségi csatornákon mutatták be, nevezetesen: "Russia" csatorna, Channel One, "Vesti-Moscow", "Doverie". Ezenkívül a "Moszkva-24", még a bolgár tévécsatorna műsorait is megmutattuk szakembereink részvételével. Nagyon aktívan részt veszünk a szakkiállításokon, módszeresen együttműködünk a legsikeresebb szervezetekkel. Például a Royal Canin lehetőséget ad arra, hogy néhány helyiséget márkával díszítsünk. Használjuk a lehetőséget, hogy közösen vásároljunk bútorokat az új Állatorvosi Központhoz. A MEDVET és a Royal Canin személyzeti képzése megéri a lehetőséget. Nem talál sikeresebb franchise -adót, aki szintén megosztja a technológiát; forgalmazónk személyzetének alapképzése magas színvonalon történik a saját központunkban. Lehetőség lesz a gyakorlatban megtanulni a személyzet irányítását. Egyetlen "MEDVET" Call -Centerhez lesz csatlakoztatva - ez nagyon jövedelmező, mivel a professzionális személyzet ezt a szolgáltatást nyújtja. A kirakodást az alkalmazottak biztosítják. Vállalkozása versenyképességének biztosítása érdekében csatlakozik szoftverünkhöz, amely saját fejlesztésű, önállóan kifejlesztett, és csak a MEDVET központokhoz van igazítva.FotókTetszett ez az ajánlat?


Oszd meg barátaiddal, vagy mentsd el magadnak az oldal címétSzemélyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz