1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Állatgyógyászati crumbs arrow
Franchise. Saját orvos

Franchise. Saját orvos

firstKezdeti díj: 3500 $
moneyBeruházás szükséges: 88000 $
royaltyRoyalty: 880 $
timeMegtérülés. Hónapok száma: 36
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 1
homeFranchise-egységek száma: 5
calendarA társaság alapításának éve: 2012
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2012
firstKategória: Állatgyógyászati

Igény szerinti franchise-ok
Igény szerinti franchise-ok

A szervezetünkkel együttműködve kialakított feltételek: az első egyösszegű hozzájárulás egyszeri formátumban, mennyisége 200 000 orosz rubel. A fizetés azután történik, hogy aláírtuk a kereskedelmi koncessziós megállapodást.

A második pont egy havi fizetés, amellyel számos különböző előnyt élvezhet, beleértve a márka megvalósításának kizárólagos jogait. Ez 50 000 orosz rubel, minden hónapban pénzt kell fizetni. Ezenkívül az éves formátum indexálása is biztosított az inflációs ingadozások kiegyenlítése érdekében. Az első befizetést csak a klinika megnyitásakor fizeti ki. Az első értékesítés után az értékesítési nyugtával regisztrálják. Amíg javításokat, előkészítéseket, különféle műveleteket végez, a fizetés nem kerül felszámításra.

Az átalánydíj a következő munkákat, valamint a forgalmazó által a működéshez biztosított dokumentációt tartalmazza:

Készülünk a szükséges típusú dokumentumok aláírására. Ugyanakkor az interakció kezdeti szakaszában kereskedelmi koncessziós megállapodást kötünk. Ezenkívül aláír egy megállapodást, amely szerint nem áll szándékában nyilvánosságra hozni minősített információkat. Megbízhatóan őrzi üzleti titkát, semmilyen esetben sem ruházhatja át másokra, mert ez a felelősség biztosított. Lehetőséget adunk arra, hogy ajánlatainknak megfelelően válasszon egy szobát. Partnerünk eljön, hogy értékelje a kiválasztott helyiségeket. Vállalásainkat nagyon komolyan vesszük.

A harmadik pont a tervezés során használt irányelvek. Segítségünkkel javítani tudja a helyiségeket, mi biztosítunk minden szükséges eszközt. Lehetőség lesz a helyiségek felszerelésére is a listánkban szereplő berendezésekkel. Ugyanez vonatkozik a promóciós tevékenységekre is - vállalunk marketing és promóciós segítséget. Biztosan nem marad ügyfelek nélkül; Segítségünkkel engedélyt szerezhet, elkészítheti az összes szükséges dokumentumot. Például engedélyt kap a röntgenfelvételre, a gyógyszerészeti tevékenységekhez is megfelelő engedély szükséges.

A havi fizetés a következő dokumentumokat és a folyamatos irodai munkát tartalmazza:

Az SVK Svoy Doctor márka használatának lehetőségei. Konzultáció formájában nyújtunk segítséget, ezt szervezetünk szakemberei végzik. Hatékonyan működő call center áll az Ön rendelkezésére. Ezenkívül a könyvelést a segítségünkkel hajtja végre. Ugyanez vonatkozik az információtechnológiára is, képes lesz végrehajtani a személyzeti osztály tevékenységét, a hirdetési részleg hatékonyan és hozzáértően fog működni. Segítünk megbirkózni az ügyfelek vonzására kitűzött feladatokkal, ráadásul saját értékesítési részleg áll rendelkezésére. Nehéz felsorolni a Doctor nevű franchise alapján működő előnyök teljes listáját. Reklámozhatja magát a vállalati weboldalon keresztül. A klinikai partnereknek mindig felhatalmazásuk van, amely jogot ad arra, hogy márkánk nevében tevékenységeket végezzen. Segítünk promóciók, marketing interakciók kidolgozásában, hogy hatékony és minőségi támogatást kapjunk. Teljesen ingyenesen kiváló minőségű szoftvert biztosítunk, hogy segítsen megbirkózni a hatékony műveletekkel. A berendezést szállító alkalmazottaktól különleges formátumú kereskedelmi feltételeket biztosítunk. Ugyanez vonatkozik a gyógyszerekre, takarmányokra és egyéb fogyóeszközökre is. Képes lesz orvosai képzésére, a franchise -tulajdonosok mindig jogosultak erre üzleti projektünk keretében. Ezenkívül kiváló minőségű feltételeket fog kapni. Különösen az Ön számára biztosítunk lehetőséget ennek a tevékenységnek a megvalósítására. Ezenkívül ingyenesen vagy hihetetlenül nagy kedvezménnyel kapja meg a megfelelő lehetőséget. Folyamatosan ajánlásokat teszünk Önnek. Segítségünkkel és a rendelkezésünkre álló tapasztalatokkal valóban lenyűgöző eredményeket érhet el.FotókTetszett ez az ajánlat?


Oszd meg barátaiddal, vagy mentsd el magadnak az oldal címétSzemélyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz