1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Tankolás crumbs arrow
Franchise. PJSC Gazprom Neft

Franchise. PJSC Gazprom Neft

firstKezdeti díj: 103000 $
moneyBeruházás szükséges: 103000 $
royaltyRoyalty: 1700 $
timeMegtérülés. Hónapok száma: 12
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 1240
homeFranchise-egységek száma: 115
calendarA társaság alapításának éve: 2009
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2014
firstKategória: Tankolás, Benzinkút

Igény szerinti franchise-ok
Igény szerinti franchise-ok

Beszélünk sikereinkről, amelyeket a folyamatos fejlesztés keretében értünk el. Környezetvédelmi programot népszerűsítünk, és korszerűsítjük a gyártási létesítményeket, például a Gazprom Neft márka nevét feltüntetik.

Technológiai vezető szerepet tölt be az Orosz Föderáció olaj- és gázipari szegmensében. Kiváló minőségű üzemanyagok, kiváló minőségű olajok készítésével foglalkozunk, bitumenet is készítünk és értékesítünk, amelyet kiskereskedelmi fogyasztók számára használnak, szakosodtunk a repülőgépek petróleummal való feltöltésében, saját töltőállomás-hálózattal rendelkezünk. , hogyan befolyásolja a technikai megoldás, amely lehetőséget ad arra, hogy folyamatosan szintjének növelése a hatékonyság a tevékenységünk, valamint minimalizálni a negatív hatást gyakorol a világ körülöttünk.

A fenntartható fejlődésre törekszünk, és jelentős eredményeket értünk el ezen a területen. A Gazprom Neft és leányvállalataink nagyon fontos szerepet játszanak az orosz régiók létezésében, valamint alakítják a területek fejlődését, pozitív hatást gyakorolva a társadalmi és gazdasági formátumra.

Széles erőforrásbázisra támaszkodunk. Évente folyamatosan növeljük, mert folyamatosan geológiai feltárással foglalkozunk, új gyárakat, vállalkozásokat szerezünk be, stb. A geológiai feltárás részeként a Gazprom Neft és leányvállalatai exkluzív kutatási tervvel rendelkeznek 80 tömbre vonatkozóan, amelyhez speciális engedéllyel rendelkeznek. Szakterületünk a gáz- és olajtermékek kitermelése. Az orosz piacon az olajtermékek előállítását tekintve a 3 legjobb vezető közé tartozunk. Gőzösök tankolásával is foglalkozunk. A Gazprom Neft a bunkerüzletág egyik üzemeltetője. "Gazpromneft Marine Bunker" márkanév alatt tevékenykedünk, amely nagyon széles választékot kínál a hajók tankolásához az Orosz Föderáció egész területén, vagyis az állam területén található kikötőkben.FotókSzemélyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz