1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Bútor crumbs arrow
Franchise. tammantimebel

Franchise. tammantimebel

firstKezdeti díj: 250 $
moneyBeruházás szükséges: 880 $
royaltyRoyalty: 0 $
timeMegtérülés. Hónapok száma: 3
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 1
homeFranchise-egységek száma: 75
calendarA társaság alapításának éve: 2008
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2009
firstKategória: Bútor, Bútor, Bútorgyártás

Igény szerinti franchise-ok
Igény szerinti franchise-ok

Információ a szervezetről.

A tamm'antimebel ™ (tamm'antimebel) márkaszervezet hatékonyan dolgozik irodai munkáján. A tamm'antimebel ™ nevű cég kiváló minőségű, keret nélküli bútorok gyártásával foglalkozik, amelyek kiváló minőségűek és kényelmesek a fogyasztók számára. Ezen kívül gyártjuk a legmodernebb bútorokat. Termékeink választéka nagyon gazdag, rengeteg névvel rendelkezik. A kombinációk hűvös kombinációját használjuk, szinte végtelen, ami lehetővé teszi a gyors létrehozást. Vannak, akik csak magas jövedelem megszerzésére törekszenek, de mindenekelőtt gondoskodunk arról, hogy a vállalat hírneve naprakész legyen. Magas jövedelmet biztosítunk, miközben megőrizzük a cégünk hagyományos minőségi módszereit, a babzsákok gyártásának első napjaitól kezdve az Orosz Föderáció területén. Tehát a termékkel való elégedettség hihetetlenül fontos számunkra, mert az egész projektünket mi alapítottuk, és együtt éltünk ezzel a projekttel, és igyekeztünk teljes mértékben kielégíteni a fogyasztót. Minden nehézséget ki tudunk állni, mert a minőség fogalma nem csak üres kifejezés számunkra, nem korlátozódunk a megfelelő anyagok egyszerű használatára. Nem, természetesen nagyon magas építési minőségre törekszünk, természetesen más előírásoknak megfelelően választunk anyagokat is.

Minden terméknek, amelyet piacra dobunk, feltétlenül csúcsminőségű tulajdonságokkal kell rendelkeznie. Például: tartósnak, vizuálisan vonzónak kell lennie, szinte mindenre figyelünk, hosszú távú, könnyű használat. A tamm'antimebel ™ folyamatok nemcsak a fenti tulajdonságokat veszik figyelembe. Általánosságban véve ezt a fogalmat széles körben tekintjük, és a termék teljes életciklusa során alkalmazzuk. Ezt a ciklust nyomon követjük attól a pillanattól kezdve, amikor a tervező elgondolkodott a létrehozásáról. Szervezetünk szakemberei úgy vélik, hogy a fogyasztó csak jó minőségű, pozitív érzelmeket keltő árut kapjon tőlünk. Miután egyszer megjelent, ismét visszatér hozzánk, és megszerez valamit. Ezenkívül a fogyasztó elégedett lesz azzal, hogy megvásárolta babzsákunkat. Figyelembe véve, hogy fontos nyomon követni egy ilyen termék minőségét, megtanultuk kísérni az árut. Nem csak gyártunk, hanem teljes körű támogatást is nyújtunk. Szervezetünk lehetőséget biztosít a fogyasztóknak a pozitív érzelmek folyamatos megtapasztalására. Talán a maximalizmusba esünk, nevezhetjük perfekcionizmusnak, de gyakran a legfejlettebb ötleteket tekintik köztesnek. Végül is arra törekszünk, hogy olyan ideált érjünk el, amely teljes mértékben kielégíti fogyasztóink igényeit.

Tíz évig, amikor tökéletes formátumú termékek gyártásán dolgozik, szervezetünk nem használja a "dolgozó" szót. Ez egy kicsit helytelen, mert a tamm'antimebel ™ márkanév alatt működő szervezet tevékenységei kollektív kreatív folyamatok. Folyamatosan készítünk és fejlesztünk termékeket, egy ötlet egyesít bennünket, szeretünk alkotni és boldogságot adni az embereknek. Szervezetünk minden szakembere a kiválóságra törekszik, egyesíti őket a kiváló minőségű termék elérésének gondolata. Nem csak a termék iránti tüzes szeretettel vagyunk kapcsolatban, mert mi magunk gyártunk és értékesítünk, hanem arra is törekszünk, hogy nagymértékben javítsuk bútoraink tulajdonságait. Nemcsak a babzsákok szokásos megalkotására szakosodtunk, hanem jó érzelmeket keltünk, a fogyasztók kellemes érzéseit váltjuk ki. A gyártó jutalma a fogyasztó szeretete és hálája. Nagyra értékeljük a tamm'antimebel ™ fotelt használó emberek mosolyát. Ez a hajtóerőnk, lehetővé teszi minden nehézség leküzdését, leküzdhetünk minden akadályt, általában túl akarunk lépni a valóság határain, és hűvös terméket állítunk elő. Lehetőséget adunk a franchise -nak arra, hogy örömet okozzon a fogyasztóknak is, hogy minden ügyfél, aki igénybe veszi szolgáltatásainkat, a lehető legjobban elégedett legyen.FotókTetszett ez az ajánlat?


Oszd meg barátaiddal, vagy mentsd el magadnak az oldal címétSzemélyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz