1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Bútor crumbs arrow
Franchise. Vardek

Franchise. Vardek

firstKezdeti díj: 0 $
moneyBeruházás szükséges: 3500 $
royaltyRoyalty: 0 $
timeMegtérülés. Hónapok száma: 1
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 1
homeFranchise-egységek száma: 137
calendarA társaság alapításának éve: 1996
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2012
firstKategória: Bútor, Bútor, Bútorgyártás

Igény szerinti franchise-ok
Igény szerinti franchise-ok

Információ a szervezetről.

A Vardek márka.

szövetségi szinten a legnagyobb konyhabútor -gyártó. A szervezetet 1996 -ban alapították, és ma az Orosz Föderáció bútorkereskedelmének vezetője. Szervezetünk küldetése: Mindazonáltal figyeljük a magas minőségi szintet. A piaci szakemberek együttműködnek velünk, például DIY, LEROY MERLIN, OBI, mindkét Maxidom üzlet, sőt az IKEA is. Szervezetünk partnerségben áll a Kronospan, az IKEA az Orosz Föderációban, a Hettich, az Egger és így tovább szervezetekkel. Mint látható, ezek híres márkák.

Fürdőszoba bútorokat készítünk és értékesítünk, ami nagyon jövedelmező. A Vardek cég kiváló minőségű bútorokat készít, amelyek magas szintű kényelmet biztosítanak a fogyasztóknak. Élvezheti ezt a szolgáltatási szintet, ami nagyon kényelmes. Ezenkívül meglepő az általunk létrehozott termékek funkcionalitása és tartóssága. Nappali bútorokat is forgalmazunk. Ezt a bútorcsaládot "Sweet Home" -nak hívják, és kiváló minőségű választékkal rendelkezik. Ezenkívül előnyünk abban rejlik, hogy egyedi projektek létrehozását hajtjuk végre, a tervezést a fogyasztóval közösen tárgyaljuk meg. Ezenkívül kiváló lehetőséget biztosítunk a színválasztáshoz, mind a homlokzatok, mind a burkolatok számára. A készlet egyedivé válik, senki másnak nincs ilyen színkombinációja és ilyen kialakítása. Szekrényeket is készítünk. Technológiánk segítségével egy ilyen szekrényt is létrehozhat. Nagyon jól illeszkedik a külsőhöz. Emellett figyelünk a jó ízlésre, a kapacitás fontos szerepet játszik az ilyen típusú termékek létrehozásában. A szekrény szélessége és magassága egyedileg választható, ehhez figyelembe kell venni a lakás elrendezését, akkor az opció ideális.FotókTetszett ez az ajánlat?


Oszd meg barátaiddal, vagy mentsd el magadnak az oldal címétSzemélyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz