1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Ételek bolt crumbs arrow
Franchise. Gipfel

Franchise. Gipfel

firstKezdeti díj: 440 $
moneyBeruházás szükséges: 26000 $
royaltyRoyalty: 40 $
timeMegtérülés. Hónapok száma: 9
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 1
homeFranchise-egységek száma: 0
calendarA társaság alapításának éve: 2017
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2017
firstKategória: Ételek bolt

Igény szerinti franchise-ok
Igény szerinti franchise-ok

A Gipfel nevű márka.

a legrégebbi az Orosz Föderációban és a legnagyobb edényeket árusító üzletlánc. Az ételek elkészítésére szolgál. A szervezet az évek során magas színvonalú kompetenciákat fejlesztett ki, és tapasztalatokat tudott formálni a kiskereskedelemben. Ezen túlmenően intézményünk rendelkezik egy teljesen kifejlesztett és a gyakorlatban kipróbált, a kiskereskedelmi szektorban történő üzletépítés modelljével. Éppen ezért a Gipfel international nevű szervezet óriási valódi előnyöket kínál a franchise -t megvalósítani kívánó vállalkozóknak. Ez a projekt alkalmas azoknak, akik hosszú távon szeretnék kiskereskedelmi tevékenységüket megkezdeni, és magas jövedelemre tesznek szert. A Gipfel márkájú üzlet franchise-jával saját vállalkozást indíthat anélkül, hogy költséges hibákat vétene. Kezdetben a lényegnek nem kell hatalmas időt szánnia a márka népszerűsítésére. Része lesz az edények értékesítésének első számú hálózatának, amelynek segítségével az ételeket az Orosz Föderáció területén végzik. Teljes értékű partner leszel. Tevékenységeit az Orosz Föderáció területén jól ismert és kedvelt márkánk segítségével végezheti. Felismerik Önt, és minimális formátumú vételárakat is kapnak, ha kapcsolatba lép a szervezetünkkel. Mi gondoskodunk erről, és lehetőséget biztosítunk a vásárlásra. Az egységes árak garantálása a Gipfel minden értékesítési pontján szintén előnyünk, mind a vevők, mind a forgalmazók számára. A működés első napjától az üzleti tervünk segítségével sikeres modell keretében hajthatja végre. Több mint 20 éve sikeresen megbirkózunk a kitűzött feladatokkal, segítünk Önnek, valamint előnyt biztosítunk a versenyben.

Az előnyök, amelyeket a franchise keretében végzett tevékenységek megvalósításával kaphat.

Először is 12 hónap vagy annál hosszabb idő alatt megtérülhet a befektetés. Másodszor, a havi forgalom 550 000 orosz rubel lehet. Nem gyakoroljuk a jogdíjak beszedését, ez a fizetés egyszerűen nem áll rendelkezésre. Az egyösszegű kifizetés eltérő. 25 000 és 100 000 orosz rubel között mozoghat.FotókTetszett ez az ajánlat?


Oszd meg barátaiddal, vagy mentsd el magadnak az oldal címétSzemélyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz