1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Technika crumbs arrow
Franchise. REDMOND Smart Home

Franchise. REDMOND Smart Home

firstKezdeti díj: 0 $
moneyBeruházás szükséges: 21000 $
royaltyRoyalty: 0 $
timeMegtérülés. Hónapok száma: 6
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 100
homeFranchise-egységek száma: 20
calendarA társaság alapításának éve: 2000
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2013
firstKategória: Technika, Felszerelésbolt

Igény szerinti franchise-ok
Igény szerinti franchise-ok

Franchise feltételek:

Kiváló lehetősége van arra, hogy teljes jogú partnere legyen a REDMOND márkáknak, a REDMOND márkanév alatt működő szervezetnek.

, egyedülálló lehetőséget biztosít Önnek a lehető legrövidebb időn belül, hogy igazi szakemberré váljon a kis formátumú háztartási gépek értékesítésében, ráadásul ez a lehetőség, egyéni vállalkozók és cégek számára egyaránt alkalmas a különböző tevékenységi területekre.

A velünk való együttműködés előnyei:

Kulcsrakész üzletet valósíthat meg franchise -ünk segítségével; az értékesítési pont teljes támogatását professzionális minőségben végezzük, ráadásul a tevékenység minden szakaszában: segítünk megtalálni a megfelelő helyiségeket, felmérjük a kiskereskedelmi üzlet megnyitásának hatékonyságát, rendszeresen támogatást nyújtunk jogi, marketing és más formátumok, reklám támogatást is Ön rendelkezik a legmagasabb szintű szakmaiság. Megtagadtuk a jogdíjak kivetését, ráadásul nem is gyakoroljuk az átalánydíjat. Igen, jól hallotta, nincs jogdíjunk, nem lesz kénytelen átalánydíjat fizetni. A mi feladatunk az, hogy közös eredményt érjünk el, és ebből további előnyök származnak, és a franchise -vevő kiváló feltételeket élvezhet. Egy egyedi formátumú ajánlatot állunk rendelkezésére. A REDMOND márka lehetővé teszi az exkluzív modellpaletta értékesítésének kiaknázását, ráadásul a legmagasabb szintű technológiákkal dolgozunk, ez lehetővé teszi a kiváló minőségű berendezések értékesítését, ráadásul a különböző fogyasztói csoportok felé orientálódunk. Jelenleg szervezetünk köre több mint kétszáz egyedi terméket tartalmaz, miközben folyamatosan hatékony bővítést végzünk. Minőségi képzést kap tőlünk. Képzési eseményeket tartunk, tanúsítványokat végzünk, ráadásul a munkavállalók minden kategóriájára kiterjesztjük a képzést, emellett értékesítési technikákat is tanítunk, a segítségével pedig megtudhatja, hogyan kell kiszolgálni az online áruházon keresztül kapott megrendeléseket, Emellett az alapokat a kölcsönhatás a szoftver, amit állítani az Ön rendelkezésére, szintén általunk nyújtott nagy részletességgel. Támogatásunkat reklám- és marketingtevékenységek formájában élvezheti. Különféle ösztönző formátumú promóciókat fejlesztünk ki és hajtunk végre folyamatosan, tanácsokat adunk, hirdetési típusú elrendezésekkel dolgozunk, mindent készen áll, ráadásul gyakran sikerül elosztani a hirdetési kampányai költségeinek felét, a marketingre is vonatkozik továbbá, mi ezt a havi ... Az Ön rendelkezésére bocsátunk egy raktárt, amelyet együtt találunk meg, ugyanez vonatkozik a logisztikára is. Annak a ténynek köszönhetően, hogy nagyon jól el tudtuk érni az elosztórendszer fejlesztését, lehetőség van kiváló minőségű és széles termékválaszték biztosítására, ráadásul a minimális költség garantált az Ön számára, és a szállítás megtörténik nagyon gyorsan. Minőségi támogatást nyújtunk az információformátumhoz. Folyamatosan kérdéseket tehet fel nekünk, ráadásul ügyfelei is megtudhatják az összes szükséges információt, hiszen maga is tisztában lesz azzal, amit értékesít. Mindig kérhet részletes tanácsokat. És végül nagyon kellemes bónuszt biztosítunk Önnek, nevezetesen állandó ösztönzőket biztosítunk forgalmazóinknak. Az aktív franchise -tulajdonosok havi rendszerességgel a forgalom 5% -ának megfelelő összegű visszatérítést kapnak, ha teljes mértékben megfelelnek a kereskedelmi koncesszió szerinti tulajdoni lap feltételeinek.FotókSzemélyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz