1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Holdfény áll crumbs arrow
Franchise. Házi holdfény

Franchise. Házi holdfény

firstKezdeti díj: 2500 $
moneyBeruházás szükséges: 14000 $
royaltyRoyalty: 0 $
timeMegtérülés. Hónapok száma: 10
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 1
homeFranchise-egységek száma: 25
calendarA társaság alapításának éve: 2015
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2017
firstKategória: Holdfény áll, Moonshine bolt

Igény szerinti franchise-ok
Igény szerinti franchise-ok

A "házi készítésű holdfények" márkanév alatt működő szervezet franchise -t valósít meg. Teljes értékű partnerünkké válhat, itt egy lista arról, hogy mit kap, ha franchise-szerződést köt velünk: először is exkluzív márkakönyvet kap. Ezenkívül folyékony árukat is kiválasztunk, segítségükkel lehetőség nyílik az üzlet feltöltésére, figyelembe kell venni annak a régiónak a sajátosságait, amelyben a tevékenységet végzik. Támogatást nyújtunk a marketinghirdetésben, az Ön üzlete hatékonyan fog működni, ráadásul a tevékenység bármely szakaszában. Személyes menedzser áll rendelkezésére, aki minden feltett kérdésre kompetens választ ad, emellett mindig készen áll a kapcsolattartásra. Kérjen segítséget tőlünk, hogy helyesen dönthessünk az Önnek megfelelő helyiségek mellett a helység területén. Jogi szempontból hatékony segítséget is kap tőlünk, megértheti, hogy melyik adózási rendszer optimális az Ön projektjéhez, emellett segítünk Önnek online pénztárgép vásárlásában és végrehajtásában, ott leszünk, amikor nyissa meg a jogi személy, mi segítünk minden segítséget kérdések megoldását, sőt, akkor végezze el minden fontos irodai munka a mi közvetlen támogatást. Segítünk az üzlet vállalati stílusú kialakításában, ehhez minden lehetőségünk megvan. Webhelyet fejlesztünk üzletéhez, hatékony segítséget nyújtunk, segítségünkkel biztosan minden hatékonyan sikerül. És lehetősége van gyakorlatilag minden olyan anyag kiaknázására, amelyet a cég szakemberei által üzemeltetett YouTube -csatornánkon talál, a kiskereskedelmi üzletében vagy a webhelyén, ebben az időben már hatalmas célközönség van, vonzottak több mint 18.000 aktív nézők, ezek a Moonshiners magukat, ráadásul sikerült méret több mint 240 teljes értékű videók professzionális szinten, azok egyre kilátás, ember értékelni minket, már több nézetek, mint tag, ami azt jelenti, hogy kiváló minőségű csatornával rendelkezünk. Ön részt vehet a havi lottójátékokban, ügyfelei minden bizonnyal örülnek, mert teljes értékű résztvevője lesz promóciónknak, és az ügyfél hozza a pénzét. Adatait közzétesszük egy speciális rovatban, az úgynevezett elérhetőségeken, hivatalosan megemlítjük honlapunkon, ez egyfajta felhatalmazás és megerősítés arról, hogy Ön a hivatalos forgalmazónk; ezenkívül közzétesszük értékesítési helyének címét, az emberek megtalálhatják Önt; lehetőséget adunk üzletének, hogy a lehető leghatékonyabban végezzen tevékenységeket, kihasználhatja vállalati fotóinkat, videókat készítünk, közzétesszük a weboldalunkon, és ott bemutatják az Ön üzleteit, továbbá telefonok a bolt is felkerül a fő honlapján ... Nagy forgalmat fog élvezni, az emberek megerősítést kapnak arról, hogy valóban Ön a hivatalos forgalmazónk. Ön képes lesz arra, hogy átirányítást kapjon szervezetünktől, mi továbbítjuk az objektumot azoknak az ügyfeleknek, akik megtalálták az Ön címét a weboldalunkon, és szeretnék használni a szolgáltatásokat, mivel Ön a közvetlen közelében van.FotókTetszett ez az ajánlat?


Oszd meg barátaiddal, vagy mentsd el magadnak az oldal címétSzemélyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz