1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Kolbászok crumbs arrow
Franchise. A KÜLFÖLD ÍZESEBB

Franchise. A KÜLFÖLD ÍZESEBB

firstKezdeti díj: 3500 $
moneyBeruházás szükséges: 14000 $
royaltyRoyalty: 175 $
timeMegtérülés. Hónapok száma: 6
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 13
homeFranchise-egységek száma: 36
calendarA társaság alapításának éve: 2000
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2019
firstKategória: Kolbászok

Igény szerinti franchise-ok
Igény szerinti franchise-ok

Korlátolt Felelősségű Társaság "MPZ Okraina".

- modern és hatékony intézmény vagyunk, húskészítményeket hozunk létre és forgalmazunk, védjegyünket Okraina -nak hívják. Tevékenységünket a kétezredik évben kezdtük, majd kisméretű termelést indítottunk, kolbászokra szakosodtunk, a várost, ahol sikerült elindítani a projektet, Murmanszknak hívják, ráadásul a kiskereskedelmi hálózathoz tartozó vevőkre fókuszálunk rendszeres vásárlók ... Ma az Okraina márka a húsfeldolgozó vállalkozások egész csoportja, mindegyik Murmansk régióban és a moszkvai régióban található. Mindazokat az irodai munkákat, amelyeket végzünk, egyetlen logika keretein belül hajtjuk végre: természetes terméket szeretnénk eladni, közelebb kerülni a jelenhez. Ezért gyártási folyamatunkat kizárólag természetes összetevőkből álló összetevők felhasználásával végezzük; hűtött húst árulunk, csirketojást, mindig frissen, teljes tejet árulunk. Hűtött csontos húsokat forgalmazunk, ezek a legjobb termékek, amelyeket folyamatosan kiválasztunk fogyasztóink számára. A bükkforgácsot természetes füstölésre használják, a minőséget nagyon jól ellenőrizzük. Természetes termékeket állítunk elő húsból egy speciális biztonsági rendszer segítségével, ez lehetővé teszi a folyamat irányítását, a rendszert HACCP-Meat néven hívják, és kötelező kivitelezésre elfogadják világunk számos országának területén. A termékek gyártását nemzeti szabványok szerint végezzük, miközben magas színvonalú fejlesztéseket alkalmazunk innovatív formában. PIC rendszert működtetünk. Tehát képesek vagyunk megfelelni a legmagasabb szabványoknak, amelyeket termékként mutatnak be, ehhez egy magas szintű rendszert valósítottunk meg, amely lehetővé teszi az irodai munka automatizált kezelését, a neve WMS. Ez kiváló lehetőséget adott számunkra az élelmiszer -előállítási folyamatok nyomon követésére; ellenőrizzük a nyersanyagok elfogadását, a bolt pultjánál minden terméket folyamatosan ellenőriznek. Olyan termékeket forgalmazunk, amelyeket minőségi szabványoknak megfelelően csomagoltak, és minden csomagra PIC kód formátum van nyomtatva. A PIC kódot a kiválasztott termék hatékony nyomon követésére használják, a teljes előzmény a létrehozásától kezdve ott elérhető, meg van jelölve, hogy mi az eredete, így minden vásárló tudni fogja, hogy minőségi termékeket vásárol.FotókTetszett ez az ajánlat?


Oszd meg barátaiddal, vagy mentsd el magadnak az oldal címétSzemélyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz