1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Számviteli szolgáltatások crumbs arrow
Franchise. KÖNYVELÉS

Franchise. KÖNYVELÉS

firstKezdeti díj: 52500 $
moneyBeruházás szükséges: 44000 $
royaltyRoyalty: 0 $
timeMegtérülés. Hónapok száma: 10
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 1
homeFranchise-egységek száma: 0
calendarA társaság alapításának éve: 2020
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2020
firstKategória: Számviteli szolgáltatások, Könyvelés

Igény szerinti franchise-ok
Igény szerinti franchise-ok

Felhívjuk figyelmét egy franchise -ra, amely a számviteli kiszervezésre specializálódott - képes lesz elvégezni termelési műveleteit, és másfél millió orosz rubelt keresni nettó jövedelemben, és ez már egy hónap, ráadásul az első évtől kezdődően a franchise, már végrehajtási tevékenységek márkanév alatt „számviteli”. Segítségünkkel mindössze 1 hónapon belül elindítja a projektet. Megvásárolhatja, miután 15 ügyfél felvette Önnel a kapcsolatot. Körülbelül hat hónap alatt megtérül a befektetett pénz. Ki veheti igénybe franchise -ünk előnyeit: lehetnek könyvelők, akik szeretnék megvalósítani üzleti projektjüket, önálló döntéseket hoztak, franchise -t kívánnak üzemeltetni a piacra lépésük egyszerűsítése érdekében; azoknak a szervezeteknek a tulajdonosai, akik úgy döntöttek, hogy tovább növekednek, az aktív szakaszba lépnek, méretezni akarják a projektet, ehhez szükségük lesz automatizálási eszközeinkre; azoknak a cégeknek, akik ezt a fajta üzleti projektet választják, már sikerült túlélniük a járványt, képesek lesznek pénzt keresni üzleti projektünkön, mert megfelelő segítséget nyújtunk.

A franchise -üzletág a szervezetünkkel együttműködve a következő feltételeket biztosítja: tőlünk kap egy tervet, amelyet lépésről lépésre ütemeznek, és a legjobb gyakorlataink segítségével fejlődhet, ráadásul 15 éve sikeresen dolgozunk és gyűjtött jelentős tapasztalattal, már teljesen kiforrt a készségek és a vezető a piacon, van egyedi tudás, akkor megkapja az összes ezt a részét a végrehajtás a franchise-megállapodás; Pénzügyi formátumú üzleti tervet készítettünk Önnek, a számítást egy évre végeztük, ráadásul megkaptuk minden tapasztalatunkat, alkalmazott kompetenciánkat, kiváló minőségű eszközöket; kapjon hatékony tanácsokat szakmai csapatunktól, ez lehetőséget ad arra, hogy hatékonyan kezelje a projekt során felmerülő kérdéseket, emellett intenzíven fejlesztheti, méretezheti projektjét; szervezetünk kurátora egész évben segítséget nyújt Önnek, és koordinációs tanácsokat kap, válaszolunk minden kérdésre, az Uchet márka csapata meg fog segíteni, ott leszünk, elszámoljuk támogatásként; folyamatosan tanulunk, mi is kiképezzük, Ön fejleszti vállalkozását, maximális hatékonysággal végzi az irodai tevékenységeket, képes lesz hatékonyan fejleszteni képesítését; a számviteli kiszervezést speciális szolgáltatások segítségével lehet bevezetni, információs megoldásokat nyújtunk, vezető szerepet játszunk a piacon, a papírmunkát lehetőség szerint automatizáltuk; csapatunk motivációja magas, segítünk szakembereinek is ezen a területen a nagy teljesítmény elérésében; segítünk a maximális növekedési paraméterek elérésében, ráadásul gyorsan elérheti a megtérülést és bevételt; Lehetőséget biztosítunk arra, hogy további bevételt szerezzünk abból a tényből, hogy végrehajtja az ajánlóprogramot, ez kizárólagos szolgáltatás a forgalmazóink számára, ráadásul a tevékenység első évében akár 500 000 kazahsztáni tengét is kereshet.

Személyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz