1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Vízipipa crumbs arrow
Franchise. SMOKE professzor

Franchise. SMOKE professzor

firstKezdeti díj: 0 $
moneyBeruházás szükséges: 70500 $
royaltyRoyalty: 0 $
timeMegtérülés. Hónapok száma: 10
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 1
homeFranchise-egységek száma: 1590
calendarA társaság alapításának éve: 2020
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2020
firstKategória: Vízipipa

Igény szerinti franchise-ok
Igény szerinti franchise-ok

A "Professzor SMOKE" nevű márka.

nem más, mint egy vízipipa fogalmi formátumban, szakszerűen végeznek tevékenységeket a fogyasztók szabadidejének biztosítása érdekében. Az intézmény számára pedig a következő szlogent hoztuk létre: "a kikapcsolódás mint tudomány". A szervezetünkkel való kapcsolattartás során univerzális légkört kap, az intézmény bármilyen rendezvényre alkalmas, lehet romantikus formátumú randi, zajos buli, bankettek, amelyeken rengeteg látogató vesz részt, ünnepelhet születésnapját, és fontos, hogy bármilyen formában a szabadság és ünnepek, ez a mi specialitásunk.

Konzolcsatákat is tartanak létesítményeink területén, még egy speciális játszóteret is létrehoztunk, PlayStation 4 konzolokkal van felszerelve, amelyek széles formátumú képernyőkhöz vannak csatlakoztatva. Ezenkívül hatalmas számú társasjátékot választhat a látogató, hogy kiváló osztályú létesítményünk területén pihenhessen. A Professor SMOKE márkanév alatt található vízipipa lánc nagyon változatos menüt kínál: indító koktélokat rendelhet, például klasszikus gőzkoktélokat és márkás koktélokat, amelyeket mi magunk készítünk. Kiváló minőségű bármenüt biztosítunk, salátákat is kínálhat a fogyasztóknak, rágcsálnivalókat és sok mást kínálunk. A választék valóban hatalmas, a fogyasztók magas színvonalú szolgáltatást élveznek. Létrehoztunk egy hatékony hűségrendszert, amelyet nagyon sokáig fejlesztettünk, és a tapasztalatok alapján alakítottunk ki, emellett bónuszokat biztosítunk, promóciókkal dolgozunk, a fogyasztók számára kedvezményeket kínálunk, mindezt közvetlenül a központból biztosítjuk és kizárólagos forgalmazóink hatékonyan és hozzáértően hajtják végre.

A "Professor SMOKE" márka minden előnnyel rendelkezik ahhoz, hogy irodai munkát végezzen, például iskolánk keretében vízipipa képzéseket tartanak. A hálózatunkban található összes vízipipa férfi ott van kiképezve, hogyan kell helyesen együttműködni egy vízipipával. Támogatjuk Önt saját vízipipa bárjának megnyitásában, ha franchise -megállapodást köt szervezetünkkel. Minden szükséges információt megadunk, másfajta segítséget nyújtunk magas szakmai színvonalon, nevezetesen: Ön már népszerűsített, népszerű és jó márkát fog használni. Használhatja rendkívül hatékony márkakönyvünket. Segítségünkkel kiválaszthatjuk az optimális szobát a vízipipa leghatékonyabb kinyitásához. Használhatja segítségünket, hatékony jogi tanácsadást nyújtunk. Segítünk a személyzet megtalálásában is, magas színvonalú segítséget kap tőlünk, lehetőséget biztosítunk a leghatékonyabb szakemberekkel való kapcsolattartásra. Olyan alkalmazottakat képezünk ki, akik maguk is segítenek megtalálni, magas színvonalú segítséget kapnak, képzésünk után igazi mesterei lesznek a vízipipa üzletnek. A rendkívül hatékony marketing támogatás is a mi jellemzőnk, használja ezt sikerének növelésére. Használhatja márkás és jól működő törzsvásárlói rendszerünket, ez lehetőséget ad arra, hogy hatékonyan megbirkózzon az ügyfelek vonzásával, és ami a legfontosabb, akkor is felkeltheti érdeklődését, hogy folyamatosan kapcsolatba lépjenek Önnel. Dolgozzon szabályaink és szabványaink szerint, végezzen irodai műveleteket, mi minden információval és tanácsadással segítünk Önnek. Ön képes lesz elsajátítani munkatechnológiáinkat, lehetőség lesz gőzkoktélok készítésére hatékonyan működő technológiánk segítségével. Dolgozzon a vállalkozók adatbázisával, ez sokat segít, nem kell saját beszállítóit keresnie, minden kéznél lesz. Hatékony pénzügyi ellenőrzést végzünk vízipipa bárjában, mindig visszajelzést kap, és javíthatja irodai működését.

Az előnyök, amelyeket akkor kaphat, ha franchise keretében dolgozik, egy üzleti projektben, a "Professzor SMOKE" márkanév alatt valósul meg, először is, ez egy népszerű üzlet, nagy a kereslete, mindig megtalálja ügyfelek. Hatékonyan és gyorsan megnyithat egy vízipipa bárt, nem tart tovább egy hónapnál, lenyűgöző sikert fog elérni. Nyereséges projekt, ez a mi területünk, teljes mértékben kidolgoztuk az összes irodai munkát, egy hónap alatt legalább 250 000 orosz rubel jövedelmet kaphat. Üzleti modellünk sikeres, mi magunk is kipróbáltuk a gyakorlatban, és franchise -t hajtunk végre az ügy ismeretében, már öt sikeres létesítményünk van, amelyek szervezés alatt állnak, nem gyakorolunk jogdíjakat, és havi partnerre cseréltük hozzájárulások, felismerve további elhatárolások és cserébe kapsz minőségi támogatást a márka tulajdonosa. A szervezetünkkel kapcsolatos visszajelzések mindig szigorúan pozitívak, egyszerűen azért, mert hatékonyan és hatékonyan hajtjuk végre az irodai tevékenységeket.FotókSzemélyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz