1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Cheburechnaya crumbs arrow
Franchise. CheburekMi

Franchise. CheburekMi

firstKezdeti díj: 0 $
moneyBeruházás szükséges: 13000 $
royaltyRoyalty: 0 $
timeMegtérülés. Hónapok száma: 5
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 5
homeFranchise-egységek száma: 145
calendarA társaság alapításának éve: 2019
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2019
firstKategória: Cheburechnaya

Igény szerinti franchise-ok
Igény szerinti franchise-ok

Megnyithat egy cheburek boltot, ahol chebureket árul, és a szezon során 200 000 orosz rubel nettó nyereséget kereshet. Jelenleg már 138 nyitott pontunk van, majd egy vacsora, ahol hihetetlenül finom süteményeket készítenek. Az Orosz Föderáció számos városában tevékenykedünk, a Kazah Köztársaság területén, és képviseleteink vannak Észtországban.

Miért készítünk pontosan péksüteményeket? A válasz egyszerű, nagyon gyors, az emberek telítettek, szeretik az ízét, ráadásul a fogyasztók 80% -a már gyerekkorában ismeri ezt az ízt, és szeretné újra kipróbálni. Nagyon részletesen kutattunk a közétkeztetésben, ennek eredményeképpen világossá vált, hogy az utcai ételek folyamatosan nőnek, tehát aktívan fejlődnek, és résünk ingyenesnek bizonyult.

A cheburek az, amely lehetővé teszi az emberek nagy forgalmának elérését, miközben a célközönség nem terjed ki; hűvös terméket készítünk, amely megfelel a legjobb fogyasztói minőségnek; arra törekszünk, hogy a termék természetes legyen, mi magunk készítjük, csak friss ízletes termékeket vásárolunk; jó márkanevünk van, saját stílusunk, márkás tartalmunk.

A marketinggel átfogó módon foglalkozunk, ez nagyon kényelmes; minden szakaszban, a megnyitó előtt támogatjuk forgalmazóinkat - ez teljes mértékben nagyszerű támogatás, akkor felteheti az érdeklődő kérdéseket.

Szervezetünk célja, hogy felkeltesse az illető érdeklődését, mi online csináljuk, akkor ő offline. A szervezetünk kitöltésének vizuális része is nagyon jelentős, a marketingtevékenységek magas színvonalára törekszünk.

A Cheburek franchise mindent megad, amire szüksége van, teljesen kész terv áll rendelkezésére egy üzleti projekt megvalósítására: kifejezetten a cheburek biztosítására fejlesztettünk ki berendezéseket; a nyitó ellenőrzőlista is részletesen le van írva; segítünk a megfelelő helyiség kiválasztásában; segítünk megtalálni a megfelelő személyzetet, képzést; a márkakönyv részletesen leírja az irodai folyamatokat; komplexen végezzük a marketinget, anélkül, hogy szem elől tévesztenénk egy fontos részletet; jogi támogatás az összetett kérdések megoldásában; stratégiai fejlesztés hat hónap alatt, részletes utasításokat adunk; a menedzser és szakemberei nálunk képzésen vesznek részt, képesek lesznek megérteni, hogyan tovább; minőségi márkakönyvet biztosítunk; egy fejlesztési stratégia segít ellenőrizni, hogy mit szeretne elérni, és mi van a végén; technológiai térképek is rendelkezésre állnak; és folyamatosan igazítjuk a menüt, kiigazítjuk az árakat, sok más papírmunkát végzünk; közvetlenül kapcsolatba léphet velünk, hogy megtudja, mi a franchise teljes összetétele.FotókSzemélyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz