1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Gumiabroncs szerelés crumbs arrow
Franchise. TYRE PLUS

Franchise. TYRE PLUS

firstKezdeti díj: 0 $
moneyBeruházás szükséges: 30000 $
royaltyRoyalty: 0 $
timeMegtérülés. Hónapok száma: 6
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 1
homeFranchise-egységek száma: 0
calendarA társaság alapításának éve: 2020
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2020
firstKategória: Gumiabroncs szerelés

Igény szerinti franchise-ok
Igény szerinti franchise-ok

A TYREPLUS nevű franchise.

egy professzionális hálózat, amely teherautókat és személygépkocsikat értékesít. Buszközpont formátumban dolgozunk, miközben egységes szabványok vezérelnek bennünket az irodai műveletek végrehajtásában. Sőt, az Orosz Föderáció egész területén támogatjuk az egységes szabványokat. Több mint 150 000 lakosú városokban működünk. Ezenkívül tevékenységünket más posztszovjet államok területén is végezzük. Ukrajnában, Moldovában és a Kazah Köztársaság területén dolgozunk. A TYREPLUS márkánk a minőség szimbóluma, és az árak nagyon ésszerűek. A fogyasztók széles választékban választhatnak valami megfelelőt, senki sem távozik üres kézzel. Kapcsolódó termékeket is forgalmazunk. Ezenkívül betartjuk a meglehetősen szigorú minőségellenőrzési előírásokat annak biztosítása érdekében, hogy a fogyasztók mindig elégedettek legyenek.

A TYREPLUS franchise megvalósításakor a következő bónuszokat kapja. Először is, magas színvonalú professzionális szolgáltatás, amelyet a nemzetközi formátum szabványai szerint nyújtanak. Másodszor, kiváló minőségű gumiabroncsok széles választéka áll rendelkezésre, amelyeket értékesíthet, valamint szolgáltatások széles választéka. Harmadszor, tanácsadóink mindig udvariasan kommunikálnak a fogyasztókkal. Az autót 16 ponton ingyenesen ellenőrzik, így ellenőrzik a minőséget. Továbbá a fogyasztók a komfortzónában várhatnak. Jól megterveztük és felszereljük a technológia első szavával, hogy az ügyfelek újra eljöjjenek hozzánk. A létesítmények területén mindig van Wi-Fi hozzáférés; a fogyasztók megkóstolhatják finom, ingyenes kávénkat. A szolgáltatási területet folyamatosan ellenőrzik. A gyermekek számára külön sarok található, ahol a szülők elhagyhatják őket. Gyakoroljuk a gumiabroncsok önválasztását.

Minden olyan előny, amelyet a fogyasztó kap a kapcsolt programunk végrehajtásával.

Fejlesztjük TYREPLUS hálózatunkat. Ez szervezetünk egyik legfontosabb prioritása. Michelin márkanév alatt üzemeltetjük őket az Orosz Föderáció területén. Ugyanakkor alkalmazzák az értékesítési hálózat sikeres megvalósításának tapasztalatait Thaiföldön, Kínában, Ausztráliában, az Indiai Köztársaságban, Mexikóban és így tovább. A TYREPLUS márkanév alatt működő gumiabroncs -központok a megalapozott Michelin vállalat alapján működnek, ami biztosítja a magas szintű versenyképességet. Modern üzleti modellt működtetünk, amelynek köszönhetően a szervezetnek minden esélye megvan a sikerre, ha a franchise keretein belül működik. Hűvös szoftvert biztosítunk, hogy Ön automatizáltan tudja kezelni az ügyfélszolgálati feladatokat. A gumiabroncs -központokat magasan képzett személyzettel látják el. Nagyon ügyelünk arra, hogy dolgozóink professzionalizmusa megfelelő legyen. Ezenkívül a Michelin Központ sokéves tapasztalattal rendelkező szakemberei magas színvonalú segítséget nyújtanak, mindannyian sok éves sikeres munkatapasztalattal rendelkeznek, ráadásul készek felbecsülhetetlen tapasztalataikat megosztani exkluzív forgalmazóinkkal.FotókSzemélyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz