1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Autó alkatrészek crumbs arrow
Franchise. Emex

Franchise. Emex

firstKezdeti díj: 0 $
moneyBeruházás szükséges: 3500 $
royaltyRoyalty: 0 $
timeMegtérülés. Hónapok száma: 6
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 1
homeFranchise-egységek száma: 300
calendarA társaság alapításának éve: 2003
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2014
firstKategória: Autó alkatrészek, Autóalkatrész üzlet, Autóalkatrészek online áruháza, Autóalkatrész -tároló külföldi autókhoz

Igény szerinti franchise-ok
Igény szerinti franchise-ok

A gyorsposta -kézbesítésre szakosodott, rakományokkal is foglalkozó szolgáltatás az EMEX LLP. 2004 áprilisában alapították. Rövid idő alatt az EMEX LLP szervezete elfoglalhatta helyét az azonnali kézbesítés szolgáltatás piacán. Ugyanakkor az intézmény olyan partner hírnevével rendelkezik, akiben megbízhatnak, aki megbízható, hatékonyan és gyorsan kézbesíti a levelezést vagy a rakományt. Sőt, az intézményben bíznak mind a kazahsztáni válaszadók, mind a nemzetközi üzleti élet.

Az EMEX LLP gyors szállítást biztosít, és olyan szolgáltatás, amely hivatalosan képviseli a FedEx Express nemzetközi vállalatot a Kazah Köztársaság területén. Ez az intézmény magas színvonalú szolgáltatásokat nyújt az áruk gyors szállításához a Kazah Köztársaság területén, valamint a világ más országaiban. 220 államban vannak képviseletek.

Az áruk, a levelezések és a csomagok szállítása különféle szállítási módokkal történik. Autókat, vasutakat és légiközlekedési szolgáltatásokat használunk, és a szállítás háztól-házig formátumban történik. Folyamatosan bővülő regionális hálózatunk megbízható szállítási szolgáltatásokat nyújtó szervezetekkel működik együtt. Ez azért történik, mert az EMEX LLP értékeli a magas szintű szolgáltatást, a hatékonyságot, és arra is törekszik, hogy mindig megbízhatóan és gyorsan teljesítse kötelezettségeit, például elküldi az árut, és időben kézbesíti. Ezenkívül ezt Kazahsztán nagy regionális és regionális központjainak területén, valamint a FÁK -ban végzik. Természetesen külföldön is küldhet vagy fogadhat csomagot.

Az EMEX LLP kiváló gyakorlati tapasztalattal rendelkezik, és már jó ideje postai szolgáltatásokat nyújt a piacon. A partnerség létrehozta saját technológiáját, amelyet áruk mozgatásakor és levelek, csomagok stb. Kézbesítésekor használ. Ezen kívül professzionális alkalmazottaink rendelkeznek a szükséges ismeretekkel, hogy könnyen megbirkózzanak a feladattal. Ez magas színvonalú és magas színvonalú ügyfélkapcsolati szolgáltatást biztosít.

Az LLP "EMEX" rendelkezésére áll számos jármű, saját parkoló. Irodákat tartunk fenn, saját őrzött raktárunk is van Almatiban, a repülőtéren. Ott történik az áruk tárolása, feldolgozása, raktározása, és onnan továbbítják azokat a címzettnek.

A bejegyzett védjegy használatához kedvező árakat biztosítanak. A munka gyors, különös figyelmet fordítanak arra, hogy a küldött tételek biztonságban legyenek.

A tételek továbbítása érdekében az EMEX LLP futárszolgálat díjmentesen bocsátja rendelkezésre a vállalati számlákat. Ezen kívül márkás csomagolóanyaggal rendelkezünk - táskák, hullámos dobozok, márkás borítékok stb. Az EMEX LLP márkanév alatt futárszolgálatunk a legfejlettebb technológiákat alkalmazva nyújt a fogyasztó számára elérhető szolgáltatást.FotókSzemélyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz