1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. pizza crumbs arrow
Franchise. Ninja pizza

Franchise. Ninja pizza

firstKezdeti díj: 4400 $
moneyBeruházás szükséges: 45500 $
royaltyRoyalty: 3 $
timeMegtérülés. Hónapok száma: 18
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 4
homeFranchise-egységek száma: 1
calendarA társaság alapításának éve: 2011
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2018
firstKategória: pizza, Pizzéria, Pizza gyár, pizza kiszállítás

Igény szerinti franchise-ok
Igény szerinti franchise-ok

A NINJA PIZZA egy pizzérialánc, híres márka, előkelő népszerű márka. Nagy Big Food csoport vagyunk. Az Orosz Föderáció területén 15 létesítményünk van. Tevékenységünket 2009 -ben kezdtük, a szerző formátumú saját technológiáinkat használtuk fel. Öt pizzéria áll rendelkezésre. Az Orosz Föderáció három városában 617 000 lakosnak biztosítunk ételt. Saját információs technológiánkat használjuk, magas színvonalú programot dolgoztunk ki, a pizzériát kezeli, minden folyamat teljes ellenőrzés alatt áll. A vállalati identitás a mi mindenünk, ezt használják az oldal tervezéséhez, van mobil alkalmazás is, amelyet szintén változatlanul terveznek. Ez tükröződik a személyzet ruházatában, ez vonatkozik a belső térre is, mindig a vállalati stílust követjük, ez nagyon fontos. A tevékenységek felismerhető márkanév alatt történő kezelésének minden előnye elérhető lesz az Ön számára, mert jól fektettünk be a márka népszerűsítésébe.

A következő előnyöket kapja.

A széles célközönség számára már nagyon jól ismert logó, lehetőséget adunk arra, hogy a védjegyünk alatt korlátozások nélkül dolgozzunk. A jövedelem havi 250 000 rubel lesz, egy intézménytől kapja meg. Ez igazi kihívás. Technikailag nincs semmi bonyolult, csak olyan településre van szükség, ahol legalább ezer lakos él. A nagyvárosok nagy előnyökkel járnak. A lakosság minden 90 ezren egy nyereséges pontot lehet nyitni, csak helyesen kell elosztani a terhelést. Szükséges a földrajz kihasználása, a megközelítési módok meghatározása, akkor a közönség lefedettsége maximális lesz, és a minimális erőforrásokat fogja költeni. Megmutatjuk, hogyan lehet ezt elérni. Hogyan segítünk Önnek, ha saját vállalkozást indít a NINJA PIZZA márkanév alatt. Először is szerződésről van szó, amelyet tárgyalások után kell megkötni. Miután megegyeztünk és aláírtuk a tulajdoni lapot, kiválasztjuk a helyiségeket. Exkluzív beszállítókat kap tőlünk. Csapatunk biztosan eljön, segítünk egy hely megnyitásában, azonban a kiválasztási szakaszban folyamatosan segítséget nyújtunk, menedzserünk mindig ott van. Segítségünkkel elvégzi a berendezések beszerzését. Ugyanez vonatkozik a helyiségek díszítésére is. Szükséges minden irodai munka hozzáértő elvégzése, segítünk, a helyszínre érkezünk. Magunk végezzük a marketinget, de megtanítjuk a reklám elindítását. A technikai felfedezés is a mi részvételünkkel történik. Az első hét nap során a központi iroda teljes mértékben irányítja az irodai műveleteket. Erre azért van szükség, hogy garantáltan önálló munkára menjen. Támogatásunk után teljesen önállóan végezhet tevékenységeket. Ekkor maga hajtja végre üzleti projektjét, mi nem avatkozunk az operatív műveletekbe, egyszerű jelentést ad, és segítünk megbirkózni a nehézségekkel.

Mit kap, ha szervezetünkkel együttműködik a megadott feltételek mellett?

Először is a nyitási terv. Lépésről lépésre leírja az összes irodai szakaszt, beleértve a határidőket is. A felszerelést a lista szerint kapja meg, ugyanez vonatkozik a szállítókra is. A nyitás becslésének is teljesnek kell lennie. Biztosítjuk a megfelelő lehetőségeket. A marketingtechnológiai támogatást folyamatosan nyújtják. Gazdaságosan segítünk, irodai munkát végzünk. A személyzet és a jogi támogatás a kezdetektől fogva részünkről a leghatékonyabb. Teljes értékű márkakönyvet fog kapni szervezetünktől, az összes szükséges elem ott szerepel. Végezzen tevékenységeket a saját webhelyén belül, használjon mobilalkalmazást; exkluzív hozzáférést kap a Ninja Rádióhoz, és ez messze nem áll az előnyeink listájától.FotókSzemélyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz