1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Gyors kaja crumbs arrow
Franchise. Starfoods

Franchise. Starfoods

firstKezdeti díj: 0 $
moneyBeruházás szükséges: 47500 $
royaltyRoyalty: 3 %
timeMegtérülés. Hónapok száma: 8
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 1
homeFranchise-egységek száma: 9
calendarA társaság alapításának éve: 2012
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2012
firstKategória: Gyors kaja, Gyors kaja, Gyorsétterem kávézó, Gyorsétterem, gyorskaja

Igény szerinti franchise-ok
Igény szerinti franchise-ok

A szervezetünkkel való kapcsolattartás előnyei.

A nyereség egy hónapon belül legalább 500 000 orosz rubel lesz. A költségek gyorsan megtérülnek. Az étterem várhatóan nagyon gyorsan nyereséges lesz. Egy éven belül már lehetséges lesz a beruházás megtérülése. A jól ismert márka a franchise-vevő előnye. Emellett vezető szerepet töltünk be a gyorséttermi szegmensben, és jelentős szereplői vagyunk a piacnak. Teljes körű segítséget kap tőlünk. Átfogóan kísérjük a nyitási folyamatot. Ezenkívül a munkák során sem hagyjuk el Önt, teljes körű segítséget nyújtva. Kiválaszthatja a termékek értékesítésének helyét, ahol nagy a forgalom. A STARFOODS márka mindig a bevásárló- és szórakoztató központok étterme területén található, vagy azokon az utcákon, ahol nagy a forgalom és állandóan elhaladnak az emberek. A települések terein is megnyitjuk irodáinkat. Az értékesítési hely jó helye lenne egy kulcsfontosságú csomópont, ahol a forgalom és a gyalogosforgalom keresztezi egymást. Ha a franchise -t megvásárolja, akkor a jelenlegi formátumban végez tevékenységeket. Öt javasolt étterem közül választhat, alaposan át kell gondolnia, előzetes elemzéseket kell végeznie. A közétkeztetés legstabilabb piaci szegmensét Ön teljes mértékben ki fogja használni, ha franchise -megállapodást köt velünk. Segítünk az automatizálásban. Online kezelheti kereskedési platformját, táblagépet kell használnia, automatizált szoftverfrissítéseket, elektronikus pénztárt és a megfelelő felszerelést is biztosítjuk. Mindezt szervezetünk biztosítja Önnek. Ezenkívül képes lesz egy innovatív elektronikus sorban állási rendszer működtetésére, ezzel a formátummal együtt lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy előrendeléssel működtessék az alkalmazást.

Miért döntenek az ügyfelek a STARFOODS márka mellett?

Először is, ez gyors kiszolgálás. A "STARFOODS" márka lehetőséget kínál ízletes, egészséges és gyors étkezésre, és ami a legfontosabb, tele, miközben nem vesztegeti az időt, nem lép ki a városi ritmusból, élvezem az életet. Mindig friss termékeket biztosítunk, az elavult készleteket nem használják ki. Az ügyfél mindig tudja, hogy friss ételt fog kapni, az releváns és étvágygerjesztő lesz, és azt közvetlenül az ügyfél felhasználása előtt készítik el. A kényelmes formátum a "STARFOODS" márka további előnye. Az ételeink azonnal fogyaszthatók. Természetesen csomagolhatók és magukkal vihetők, bármilyen formátum lehetséges. Stílusos márkák, finom ételek. A STARFOODS márka divatos, mondhatni kultikus védjegy. Ez a piacon elérhető legkorszerűbb ajánlat. Finom, ami a legfontosabb. Változatlan ízlésünk mindig örömet okoz a fogyasztóknak. Megértik, hogy kizárólag friss termékeket használunk, és ez vonatkozik a menüben szereplő ételekre. Büszkék vagyunk erre, és a stabilitást helyezzük előtérbe. A valódi étel jó pénzkereseti lehetőség. A STARFOODS márka folyamatosan tanulmányozza az aktuális trendeket, folyamatosan javítja a menüt. Minden étel maximális hatékonysággal készül.

Amit a franchise eladásával kap.

Először is, a franchise -vevő anyagcsomagot kap, ez egy kezdő ajánlat. Ennek a csomagnak a részeként termékeket, a márkás táskákba csomagolást, a személyzet egyenruháját, a márkás nyomtatást, a reklámtevékenység elindításához szükséges összes eszközt, a vállalati arculathoz megfelelő bútorokat stb.

A kezdeti szakaszban végrehajtott beruházások.

Két hónapig bérleti díjat kell fizetnie, a helyiségeket az előírásoknak megfelelően kell felújítania. A légkondicionálót és szellőztetést úgy kell megtervezni, hogy a fogyasztók kényelmesek legyenek, és a helyiségek megfeleljenek minden szabványnak és előírásnak. Segítünk csatornázási és vízellátási projektben, tervezési és becslési dokumentációt nyújtunk a villanyszerelő építéséről. Az építészeti terv is rendelkezésére áll. A reklámozáshoz megkapja a megfelelő, kiváló minőségű felszerelést; nincs más hátra, mint szakszerű alkalmazása. Szervezetünktől az összes kapcsolódó készletet is beszerezheti. Amikor megnyitja, csapatunk eljön Önhöz és segít. A menedzser magas színvonalú képzést kap tapasztalt szakembereinktől. Az immateriális csomag részeként a következőket kapja: Először is számíthat egyedi franchbookunkra. Ezenkívül a szervezet márkáját teljes mértékben ki tudja használni. Természetesen a képzéshez biztosítunk minden szükséges videóanyagot, vázlatot, nyomtatási anyagot, oktatási szakirodalmat, a minőségellenőrzéshez szükséges információkat. Mindezt le fogják írni, és mindezt felhasználhatja egy üzleti projekt javára. Ezenkívül előírásaink szerint minőségellenőrzést is végezhet rejtélyes vásárló segítségével. Teljes körű utasításokat kap, és képes lesz a helyiségek megfelelő kiválasztására. A kiválasztott helyiségek szabványainknak megfelelően felújíthatók. Támogatásunkkal felszerelést vásárolhat. Segítséget nyújtunk a vásárolt berendezések üzemeltetésében is. Segítségünkkel személyzetet tud felvenni, mi aktív segítséget nyújtunk Önnek. A személyzet képzésének részeként minden szükséges tudást biztosítunk, szakemberei a maximális hatékonysággal tudnak majd dolgozni. Automatizálási eszközeink segítségével hatékonyan figyelemmel kísérheti munkatársait. Az adminisztratív formátumú részvények vásárlására vonatkozó dokumentumokat is teljes egészében rendelkezésére bocsátjuk, csak alkalmazni kell őket.FotókSzemélyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz