1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. VR klub crumbs arrow
Franchise. Játssz VR -t

Franchise. Játssz VR -t

firstKezdeti díj: 3400 $
moneyBeruházás szükséges: 27000 $
royaltyRoyalty: 480 $
timeMegtérülés. Hónapok száma: 12
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 10
homeFranchise-egységek száma: 55
calendarA társaság alapításának éve: 2016
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2017
firstKategória: VR klub, Szórakoztató központ, Virtuális valóság, Virtuális valóság klub, Viard klub, Szórakozás

Városi franchise
Városi franchise
Kisvárosok, kistelepülések, kisváros számára
Kisvárosok, kistelepülések, kisváros számára

A VR játékok piacvezetője a PlayVR nevű márka.

franchise üzlet megvalósítását kínálja egyedi projekten. A piacvezetővel együtt elfoglalhatja a legjobb pozíciókat, a vállalkozói tevékenység legsikeresebb objektumává válhat, mi biztosítjuk Önnek projektünk minden elemét, a házon belüli folyamatokat, amelyeket a maximális hatékonysággal hajtunk végre. PlayVR.

az a szervezet, amely a Neurogaming projektet hajtja végre. Részt vehet vállalati stílusunkban az irodai munka megvalósításában is. Ezek a virtuális valóság játéktermei, a Független Államok Közössége és az Európai Unió legnagyobb hálózatának hálózata; emellett virtuális valóság formátumban dolgozunk a saját chipjeinknek megfelelően, alkalmazunk know-how-t, van helyalapú szórakozásunk. Ez nagyon nyereséges, mi biztosítjuk az összes szükséges eszközt. 2016 óta több mint száz telephelyet nyitottunk meg vállalati modellünk szerint, és folyamatosan bővülünk. Új értékesítési pontokat nyitunk szerte a világon, kényelmesebb módszereket választva. Számos hatalmas VR park is található. Ezek virtuális valóság parkok, az előírásainknak megfelelően működnek. Népszerűsítjük a márkát, törekszünk annak biztosítására, hogy minél több VR park és más virtuális valóság objektum nyíljon szerte a világon a márkánk alatt.

Kifejezetten játékokat hozunk létre, hogy kereskedelmi célokra kihasználhassuk, ez a fő tevékenységünk, több irodai munka megvalósításával is többletbevételhez jutunk. Először is, arcade tartalmunk van, ami nagyon kényelmes, gyors belépéssel és kilépéssel. Eladhat bármilyen mennyiségben. Bármely korosztály számára kiválaszthatja a megfelelő tartalmat, mi gondoskodtunk erről, minden fogyasztó pontosan megtalálja nálunk a szükséges mennyiségű információt; a tartalom folyamatosan frissül, rendszeresen frissítjük a szoftvert, lehetőséget biztosítunk a fogyasztóknak a legjobb tartalom és gombóc élvezetére; ezen kívül 60 licencelt játék létezik, amelyek jelentős versenyelőnyt biztosítanak. 21 játék exkluzív formátumban, saját kezűleg hoztuk létre, ez a saját tartalmunk, mi is megvalósítjuk, ez csak az egyik formátum. Az irányítást és a műfajokat nagy hatékonysággal sajátítjuk el, ez bármilyen tartalom, a művészeti tartalomtól kezdve a lövőkig, és a számítógépes játékot használó egyéb szórakoztatással zárul. Hazánkban azonban a számítógépes konzolos játék magasabb szintű elmélyülést biztosít. Teljesen kiigazítottuk a technológiákat, megvalósítjuk a lehetőséget, hogy különböző műfajokban dolgozzunk, a legjobb Steam játékok, a kereskedelmi licenc teljes körű garanciával, közvetlen szerződéssel, nagyon kedvező árakkal rendelkezik, és a fogyasztók élvezhetik a kedvező előnyöket személyi árak. Online versenyek akár 8 felhasználó számára, a versenyeken kívül egyszerűen játszhat, bármilyen tartalommal, bármilyen bónusszal a fogyasztó ízlése szerint, hatalmas számú választékkal, sok papírmunkával.

A PlayVR nevű franchise.

- ez egy megoldás azok számára, akik kulcsrakész üzletet akarnak folytatni, ez a formátum pont ilyen embereknek megfelelő. Hatékonyan hajtjuk végre az irodai tevékenységeket és részesülünk előnyökben, Ön is tagja lehet szervezetünknek. Márkanevünk versenyelőnyt biztosít. A virtuális valóság olyan terület, amelyben aktívan fejlődünk, vezető szerepet töltünk be a piacon; egyedi tartalom, magas színvonalú fejlesztések, a jövőben is folyamatosan frissítjük Önt; optimalizált folyamatok, teljesen kész üzleti modell, mindezt úgy kaphatja meg, hogy kölcsönhatásba lép a franchise-val; a saját rendszerünk segítségével irányíthatja vállalkozását, van egy egész magas szintű platform, amely nagyon jelentős típusú versenyelőnyöket biztosít; márkánk ismert, valóban vezető szervezet vagyunk, maximális hatékonysággal fog sikerülni. Fejlődni fog a teljes hálózattal együtt, készek vagyunk minden szükséges információt, támogatást, segítséget, segítséget nyújtani Önnek; a helyszínek telepítése és szétszerelése, ha szükséges, 7 órát vesz igénybe. Szinte azonnal elmondom, hogy ezek a projektek lehetővé teszik, hogy valóban pénzt keressen, csak egy kis pénzügyi forrást kell befektetnie; világfelhalmozási tapasztalat van, több mint 3 éve végzünk irodai munkát, már hatékonyan fejlődünk. Vannak saját értékesítési pontjaink, védelmünk és kizárólagos forgalmazóink. A tartalom és a szoftver ingyenesen frissül az Ön számára, mi gondoskodunk ezekről a papírmunkákról. Nyereséges partner vagyunk annak érdekében, hogy pénzt keressenek velünk. Olyan rendszert tudtunk kiépíteni, amelyben a tranzakció mindkét fele lehetőséget kap arra, hogy nagy mennyiségű pénzügyi forrást szerezzen, és befektetésre vagy bármilyen más papírmunkára fordítsa. Lépjen kapcsolatba velünk, legyünk kizárólagos franchise -vevőnk, végezzen irodai műveleteket a szabályok és előírások teljes betartásával, és a befektetés gyorsan megtérül.

Személyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz