1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Cukrászda crumbs arrow
Franchise. Legjobb torta

Franchise. Legjobb torta

firstKezdeti díj: 1700 $
moneyBeruházás szükséges: 30000 $
royaltyRoyalty: 0 $
timeMegtérülés. Hónapok száma: 12
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 1
homeFranchise-egységek száma: 0
calendarA társaság alapításának éve: 2005
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2020
firstKategória: Cukrászda, Pékség-cukrászda, Édességbolt, Kávézó-cukrászda

Igény szerinti franchise-ok
Igény szerinti franchise-ok

A Best Cake nevű cukrászstúdió 2005 óta működik. Ez idő alatt sikerült az online kereskedelem legelterjedtebb és legkisebb cukrászda formájából kifejleszteni egy modern és magas színvonalú projektet, amely kölcsönhatásba lép a legújabb innovációkkal. Ugyanakkor folyamatosan növekszik és bővül, az egyedi cukrászsütemények területén dolgozik. Ezen kívül van egy olyan létesítményünk, amely Cukrászda-Kávéház-Kávéház formátumban működik. Az elmúlt 15 év során sikerült saját franchise -t elindítanunk. 2021 óta döntés született arról, hogy fejlesztését Moszkva város más területein hajtják végre. Ezenkívül terjeszkedést terveznek a moszkvai régió területére. Természetesen az Orosz Föderáció más városaiban is működni fogunk. A tervek között szerepel a szomszédos országokba történő terjeszkedés annak érdekében, hogy a hálózat növekedjen és bővüljön. Készek vagyunk forgalmazóink számára exkluzív márkanevet, innovációinkat és magas szintű know-how-t biztosítani.

OFFLINE módban dolgozva nagyon fényesen díszítjük a szobát, különféle színeket használva, és ez vonatkozik a bútorokra és a falakra is. Természetesen fényes és szokatlan edényeket is vásárolunk, és egyedi dizájnt alkalmazunk a falak díszítésére. Ezenkívül hatalmas édességek széles választéka áll rendelkezésre, amelyeket nem talál egy közönséges szupermarketben, ezek teljesen egyedi termékek. Minden termékünk exkluzív, így nagyon erősen kiemelkedünk a moszkvai piacon, ahol a kínálat valóban túltelített. Sok közös jószág létezik, és elfogadtuk saját koncepciónkat, amely lehetővé teszi számunkra, hogy különbözjünk, jelentősen eltérjünk, ezáltal előnyt biztosítva magunknak a versenyszemben. Egész családok jönnek hozzánk a város minden pontjáról, hogy élvezzék a légkörünket, ami a legfontosabb, hogy megkóstoljanak ízletes édességeket, amelyeknek nincs analógja a város területén. A cukrászdaink szokatlan világa lehetőséget kínál arra, hogy valóban élvezze az idejét, élvezze a szokatlan ízeket, legyen rokonokkal vagy barátokkal. Ezen kívül ONLINE módban is dolgozunk. Webáruházunk lehetővé teszi a rendelés leadását, csak el kell mennie az oldalra, és ki kell választania, amit szeretne. Ezenkívül házhoz szállítást is végeznek, a fogyasztónak nem is kell mennie sehova, mindig ízletes és friss termékeket kap.

A Best Cake egy csúcskategóriás franchise, amely számos előnnyel rendelkezik társaival szemben. Jelenleg hatalmas számú mono franchise létezik. Például vannak cukorkaüzletek, különféle cukrászdák, péksütemények Európából, kávézók, különböző típusú hamburgerek, pizzériák, szalonok és egyéb létesítmények, amelyek mindegyike egyedi szolgáltatást nyújt. Azonban számos eszközt kaphat tőlünk egy franchise -on belül. Először is, a franchise egyedülálló termék; egyszerűen nem talál analógokat az orosz piacon. Cukrászstúdiónk kiváló minőségű és finom süteményeket készít. És megrendelésre csináljuk. Ezen kívül tematikus léggömbökkel dolgozunk, végrehajtva azok megvalósítását. Többek között szokatlan édességek boltja áll a rendelkezésünkre. A kávézó-kávéház formátuma lehetővé teszi, hogy ízletes és kiváló minőségű croissant-t kóstoljon finom kávé mellett. Szokatlan pizzákat is főzünk, nagyon ízletes hamburgert vásárolhat, amely kizárólag márványos marhahúsból készül, miközben különböző színű zsemlét használunk. Természetesen csak a legfényesebb vitatott ételek, sok más lehetőség is rendelhető kávézónkban. Ezt nem találja az Orosz Föderáció fővárosának utcáin, ez egy mesterség, teljesen egyedi és szokatlan termék, kifejezett ízű tulajdonságokkal. Ezek a területek együttesen magas szintű versenyképességet biztosítanak számunkra, megőrizzük piaci pozíciónkat, és bármely település területén dolgozhatunk. Fiatal, nagy népsűrűségű városrészek is megfelelőek számunkra. Célközönségünk elsősorban a közepes jövedelmű emberek, akik megengedhetik maguknak az ízletes és egészséges ételeket. Stratégiánk minden esetben optimálisan működik, még akkor is, ha válság tombol az utcán. A világjárvány idején és a járvány utáni időszakban bizonyítottuk hatékonyságunkat, szakszerűen és pontosan végezzük a papírmunkát, eleget teszünk minden kötelezettségünknek. Mindezek a területek általában versenyképes pozíciót biztosítanak számunkra. Bármely városban hatékonyan megbirkózunk a kitűzött feladatokkal, megfelelő számú fogyasztót vonzunk. Ésszerű időn belül növelheti tőkéjét és megtérítheti befektetését. Nem ígérünk csillagokat az égből, megvásárolja a franchise -t, és megkezdi a szakaszos végrehajtást. Elég gyorsan megtérül a befektetett pénzügyi erőforrás, és abszolút tiszta nyereséget kap. Ez egy nagyon jövedelmező projekt, amelynek végrehajtásával jelentősen javíthatja anyagi jólétét.FotókSzemélyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz