1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. A tulajdon crumbs arrow
Franchise. Dios-Real Estate

Franchise. Dios-Real Estate

firstKezdeti díj: 1500 $
moneyBeruházás szükséges: 8800 $
royaltyRoyalty: 350 $
timeMegtérülés. Hónapok száma: 6
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 1
homeFranchise-egységek száma: 3
calendarA társaság alapításának éve: 1992
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2018
firstKategória: A tulajdon, Ingatlanközvetítő iroda

Igény szerinti franchise-ok
Igény szerinti franchise-ok

A DIOS-Real Estate nevű márka lehetőséget nyújt az irodai munkák hatékony és hozzáértő elvégzésére. Az együttműködés azt jelenti, hogy támogatásunkkal rendszeresen elvégezzük az összes feladatot, sikert aratva. A lehető legrövidebb idő alatt megnyithatja saját üzleti objektumát, rendelkezésére áll egy ingatlanügynökség, amely fejlődni fog, sikeresen bővül, és ugyanakkor minden szükséges eszközzel rendelkezésére áll. Ehhez eszközöket, utasításokat adunk az irodai műveletek hozzáértő elvégzéséhez. Saját sikeres ügynökséget fog vezetni, amely segíteni fogja a fogyasztókat az ingatlanokkal kapcsolatos kérdések megoldásában.

A szervezet története: a DIOS vagy DIOS-Real Estate nevű korlátolt felelősségű társaság professzionális ingatlanügynök, aki 1993 óta dolgozik a piacon. Szakmailag foglalkozunk az ingatlanokkal kapcsolatos minden kérdéssel. Több mint 25 éves sikeres gyakorlat során megtanulhattuk, hogyan kell úgy üzletelni, hogy a minimális erőforrásokat költjük el, és ugyanakkor magas jövedelemhez jussunk. Ez idő alatt sikerült egy magas színvonalú csapatot is kialakítani, ahol tapasztalt és profi szakemberek végzik tevékenységüket. Ezenkívül minden, partnereinktől és fogyasztóinktól felmerülő kérdést meg tudunk oldani, és ezt hatékonyan, gyorsan és hozzáértően tesszük. Jelenleg 40 csúcsminőségű szakemberünk van, ezek olyan emberek, akik folyamatosan végeznek tevékenységeket a DIOS-Real Estate nevű szervezet keretein belül. Ezek a szakemberek szinte mindegyike több mint 10 éve dolgozik szervezetünkben. Ez idő alatt sikerült magas szintű kompetenciákat kialakítani és egyedi tapasztalatokat gyűjteni, amelyek segítenek megoldani a problémákat és megbirkózni a fogyasztók nehézségeivel. Szeretnénk a lehető leghamarabb kiterjeszteni hálózatunkat az Orosz Föderáció régióira. A cél az, hogy új irodákat akarunk nyitni annak érdekében, hogy magas színvonalú szolgáltatást nyújtsunk az ügyfeleknek, és ebből sok pénzt keressünk.

Szervezetünk értéke, hogy szakszerűen és helyesen kiszolgáljuk a jelentkezőt. Ezenkívül teljes körű ügynökség formátumban dolgozunk, így az ügyfél bármilyen összetettségű, akár összetett szolgáltatást is kaphat, ráadásul nemcsak kiválaszthatjuk a szolgáltatást, hanem segíthetünk a lakhatási és kommunális szolgáltatások kezelésében is , valamint a kereskedelmi létesítmények, amelyeket kezelésre adnak át nekünk. A fogyasztók mindegyike magas színvonalú szolgáltatást, professzionális szolgáltatást kaphat tőlünk. Ugyanakkor olyan értékek vezérelnek bennünket, amelyek mindenki számára világosak és könnyen érthetők. Arra törekszünk, hogy magas színvonalú szolgáltatást nyújtsunk, és kiterjesszük a tevékenységek körét, valamint minél több ügyfelet vonzzunk, mivel olyan szintű szolgáltatást nyújtunk, amelyet más ügynökségekben nem kapnak meg. Szinte bármilyen kereskedelmi és lakóingatlanokkal kölcsönhatásba lépünk, miközben arra törekszünk, hogy a tranzakció valamennyi résztvevőjének érdekeit maximálisan figyelembe vegyük. A tevékenységeket a jelenleg népszerű formátumban végezzük a hét 7 napján, a nap 24 órájában. A DIOS-Real Estate saját franchise rendszert biztosít. Egyedülálló esélye van arra, hogy a márkánk részévé váljon, egy magabiztos és professzionális szakembergárda részévé. Számos előnyt élvezhet, ha franchise -szerződést köt velünk. Először is, ez egy felismerhető, erős és megbízható márka, képes lesz vonzani a fogyasztókat, és már tudják, mi a DIOS-Real Estate szervezet. A jó és már kialakult hírnevünk miatt azonnal bíznak benned. Kereskedelmi tapasztalatainkat 25 éves sikeres üzletág során gyűjtöttük össze. A DIOS-Real Estate vitathatatlan vezető a piacon lévő tárgyakkal való interakció területén, és a magasan képzett szakemberek jelenléte további előnyöket biztosít a versenyharcban. Ezenkívül kiváló minőségű erőforrásokkal, professzionális szolgáltatásokkal és üzleti technológiákkal rendelkezünk, amelyek a legmagasabb szintű hatékonysággal rendelkeznek. Mindezt az ügy ismeretében alkalmazzuk, így papírmunkát végzünk és nyereséget termelünk. Csatlakozzon hozzánk és mi biztosítjuk a megfelelő funkciókat. Csak fel kell vennie a kapcsolatot a szervezetünkkel, és tanácsot kell kérnie, hogyan lehet hivatalos képviselőnk.FotókSzemélyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz