1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Pénzügy crumbs arrow
Franchise. Tiszta lap

Franchise. Tiszta lap

firstKezdeti díj: 3500 $
moneyBeruházás szükséges: 4400 $
royaltyRoyalty: 175 $
timeMegtérülés. Hónapok száma: 6
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 2
homeFranchise-egységek száma: 39
calendarA társaság alapításának éve: 2013
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2015
firstKategória: Pénzügy, Pénzügyi társaság, Pénzügyi szolgáltatások

Igény szerinti franchise-ok
Igény szerinti franchise-ok

Blank Slate védjegy.

nem más, mint egy szövetségi szintű ügynökség, amely a hitelfelvevők védelmére szakosodott. Segítséget nyújt azoknak a személyeknek, akik önállóan nem tudnak megbirkózni a problémás hitelek törlesztésével. Érdemes megemlíteni, hogy több mint 20.000 fogyasztó, aki kapcsolatba lépett velünk, már megoldotta a problémát a támogatásunk segítségével. Szervezetünk küldetése a következő:

• Professzionális segítséget nyújtunk azoknak, akiknek le kell írniuk a hiteleket.

• Védelmet nyújtunk a szennyvízcsatornákkal szemben, családjaik visszatérnek a békéhez, megszabadulhatnak a problémáktól. Válság idején az ilyen típusú üzleti projektek különösen relevánsak. Az elemzők előrejelzései szerint a hitelpiac folyamatosan növekedni fog, ami azt jelenti, hogy szervezetünk mindig képes lesz megvédeni a nehéz helyzetben lévő és valamilyen támogatást igénylő fogyasztóit.

2019 -ben a csődeljáráson átesett személyek száma jelentősen meghaladta az azonos tevékenységet folytató jogi személyek számát, és a különbség majdnem két és félszeres. Más szóval, nyugodtan kijelenthetjük, hogy a piac növekszik, és franchise -vevőként minden esélye megvan arra, hogy időben belépjen egy résbe, és üzleti tevékenységet végezzen.

Franchise információk.

Az üzleti modellt, amelyen dolgozunk, a hazai régióban szerzett ötéves tapasztalat igazolja. Minden újítást és megvalósítást először az otthoni irodában tesztelnek, majd az eredményeket részletesen elemzik, és új megoldásokat vezetnek be a hálózat minden irodájában.

• A franchise -vevő feladata, hogy aláírja a tulajdoni lapokat az ügyfelekkel, és díjat számoljon fel nekik a szolgáltatásért. Minden további tevékenységet központi irodánk végez, teljes mértékben felelős az ügyfél felé;

• A franchise megtérülése legalább két és fél hónap lehet, ez rekordszám; a hálózat ellenőrzése átlagosan 25 000 orosz rubelt jelent.

• Partnereink egy hónap alatt 350 000 orosz rubeltől 685 000 orosz rubelig keresnek bevételt;

• A magas jövedelmezőség lehetőséget biztosít Önnek arra, hogy gyorsan megtérüljön befektetése, amely 30 és 50%között mozog;

• Teljes körű adaptációt hajtottunk végre a projekten, ezért ideális esetben működhet mind egy nagy település területén, mind egy kisváros területén.

• Franchise -t hajtunk végre, ha legalább 6000 lakos él a település területén, természetesen nagyok, kiterjedünk a megalopoliszokra is.

• Részletes piaci elemzést fogunk végezni a település területén,

Ezt az információt akkor kaphatja meg, ha kapcsolatba lép szervezetünk franchise részlegével.

A franchise keretében a befektetés megtérülése 3 hónaptól hat hónapig terjedhet. Ugyanakkor már teljesen kidolgoztuk egy új üzleti projekt elindításának folyamatát forgalmazó segítségével, ezt már sokszor megtettük. Ezért bízhat a támogatásunkban, és magabiztosan cselekedhet, és pénzügyi forrásokat fektethet be. Biztosítjuk a projekt sikeres elindítását. Azok a cégek, amelyek már sikeresen támogatták a projektet, megvásárolják a franchise megvalósításának lehetőségét a szomszédos településeken is, így jelentősen növelik bevételeiket az üzletekben. Például elhozhatunk egy forgalmazót a Bugulma nevű városból, ezenkívül elindít egy fióktelepet, amely egy szomszédos Almetyevsk nevű város területén található, ráadásul franchise -jaink, akik Asztrahan városában dolgoztak, jelenleg további irodát nyitnak területén való ugyanabban a városban. Részletesebb információkat kaphat, ha felveszi a kapcsolatot a franchise osztályon belül működő szakembereinkkel. Cégünket Blank Slate -nek hívják, megismerkedhet feltételeinkkel, és szakembereink további információkkal is szolgálnak.FotókSzemélyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz