1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Zálogház crumbs arrow
Franchise. KVP Lombard

Franchise. KVP Lombard

firstKezdeti díj: 9500 $
moneyBeruházás szükséges: 52500 $
royaltyRoyalty: 0 $
timeMegtérülés. Hónapok száma: 18
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 1
homeFranchise-egységek száma: 0
calendarA társaság alapításának éve: 2016
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2016
firstKategória: Zálogház, Zálogház

Igény szerinti franchise-ok
Igény szerinti franchise-ok

A "KVP Lombard" nevű márka zálogházak hálózata, amely pénzügyi forrásokat biztosít ékszerek fedezeteként. Sőt, ezt a hálózatot a Zálogházak Országos Szövetségének vezetői alapították. Ez Lazutin Alekszej Alekszandrovics és helyettese, akinek neve Andrey Viktorovich Zhirnykh. Jelenleg nagyon súlyos és veszélyes gazdasági helyzet alakult ki, így a hitel- és hiteltípusú vállalkozásoknak magas a tényleges kereslete. Folyamatosan vonzhatják a fogyasztókat, mivel az emberek hitelt akarnak felvenni. Így beléphet a piacra, és lehetősége van arra, hogy hatalmas számú fogyasztót vonzzon. Ez egy lehetőség jelentős anyagi források megszerzésére. Becsléseink szerint egyetlen pénzintézet működik, amely lakossági hitelezés keretében működik. Ugyanakkor a benne rejlő hitelkockázatok hajlamosak a nullára. Olyan vállalkozást folytathat, amely hatalmas szintű tényleges keresletet biztosít; Oroszország lakosságának 10% -a rendelkezik pénzügyi hozzáféréssel. Ez egy kiskereskedelmi lánc, de ugyanakkor csak 1 típusú termék értékesítésére specializálódott. Ezenkívül ennek az üzletnek a portfóliója több mint 100% -ban aranyból áll, ami nagyon praktikus és kényelmes. Ezért ne felejtse el, hogy kiváló lehetősége van saját üzleti projektjének megvalósítására. A zálogház üzletág fejlesztése és kiterjesztése érdekében ajánlatot készítettünk kizárólagos forgalmazóink számára. A partnerek önállóan nyissanak nyereséges zálogházat, míg használtan lehetőséget biztosítunk arra, hogy magas jövedelmezőségi szinten dolgozzunk. Saját tőkéjét működteti, jövedelmezősége egy hónapon belül 6% lesz, befektetését legfeljebb 2 éven belül megtérülheti. Ez egy nagyon jövedelmező tevékenység, amely jelentős pénzügyi forrásokat biztosít a szervezet pénztárának.

Társalapítója, Alekszej Lazutin. 2010-2012-ben az állami zálogházak általános igazgatóhelyettese volt, ez a Mosgorlombard nevű hálózat. Mint látható, ennek a szakembernek magas szintű munkája van. Továbbá 2013-2015-ben a zálogházak beszerzési osztályának vezetője volt. Ez a zálogházak hálózata (585 / arany), az intézmény rendelkezésére áll 550 létesítmény az Orosz Föderáció területén. 2015-ben a szakértői tanács tagja volt, professzionális mikrofinanszírozással foglalkozott, emellett szakértő és magas szintű szakember, számos különböző intézmény tagja. Tagja a szakértői tanácsnak, például az Oroszországi Assay Chamber nevű szervezetnek, emellett a NAUMIR nevű szervezet alelnöke.

A második társalapító, Andrey Viktorovich Zhirnykh olyan személy, aki magas szintű tapasztalattal rendelkezik az ékszerekkel biztosított hitelpénzek kibocsátásával kapcsolatos tevékenységek területén. 2011-2014 között egy ékszerüzem területi igazgatójaként dolgozott. Ezután egy jól ismert márka szövetségi kiskereskedelmi hálózatának igazgatóhelyettese lett, amely szintén ingósággal biztosított kölcsönök kibocsátásával kapcsolatos tevékenységeket folytatott. Ő volt az orosz piacon nagy népszerűségnek örvendő ékszerüzem hitelezési osztályának vezetője is. Továbbá 2015-2016-ban a "SUNLIGT" nevű szövetségi hálózat zálogházának vezetőjeként dolgozott. Ezen kívül a zálogházak piacának szakembereit is bevonták a jogi és számviteli formátum támogatására. Gyakorlati tapasztalatokkal rendelkeznek, amelyeket működésük során gyűjtöttek össze.

Ezenkívül képesek vagyunk sikeresen együttműködni a szabályozókkal. Ha vállalkozását szervezetünkkel szinkronban hajtja végre, akkor Ön lesz a teljes jogú partnerünk, egy olyan képviselő, aki képes elvégezni az irodai tevékenységeket vállalati szabványainknak, szabályainknak és előírásainknak megfelelően.

Nagyon kényelmes és praktikus, ezért természetesen nem szabad kihagyni ezt a lehetőséget. Használhatja tapasztalatainkat, kompetenciáinkat, az összes szükséges kiváló minőségű eszközt.FotókSzemélyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz