1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Kávéház crumbs arrow
Franchise. Kávé mester

Franchise. Kávé mester

firstKezdeti díj: 0 $
moneyBeruházás szükséges: 5500 $
royaltyRoyalty: 0 $
timeMegtérülés. Hónapok száma: 4
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 1
homeFranchise-egységek száma: 15
calendarA társaság alapításának éve: 2006
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2020
firstKategória: Kávéház, Kávé elvitelre

Igény szerinti franchise-ok
Igény szerinti franchise-ok

A "COFFEE MASTER" márka az automatizált kávézókat képviseli, amelyek innovatív technológián alapulnak, ezeknek a kávéházaknak a megkülönböztető jellemzője a személyzet hiánya. Ez a szervezet 2006 óta fejleszti az árusítóipart, ráadásul mi vagyunk az Orosz Föderáció területén a leghíresebb európai berendezésgyártók kizárólagos képviselői, ugyanez vonatkozik az összetevőkre is, ezek kiváló minőségű fogyóeszközök, amelyek fogyasztók késztermék formájában. Ezenkívül a "KÁVIA MESTER" szervezet többszörös alapon lett a "Legjobb árusító ital" elnevezésű verseny nyertese, ami nagyon megtisztelő. Ezt az üzletet távolról is figyelemmel lehet kísérni, hatékonyan és hozzáértően elvégezve az irodavezetést. A kávé franchise piacon a legjobb árat kapjuk, ami vezetővé teszi szervezetünket. Ezenkívül prémium márkákat működtetünk, kávét készítünk belőlük, kiváló minőségű és kiváló minőségű alapanyagokat használunk, franchise-partnereink kedvező, nagykereskedelmi áron kapják meg ezeket a termékeket. Ezenkívül különböző formátumokban dolgozhat, kiválasztva az Önnek leginkább megfelelőt. A berendezésekre garanciát vállalunk, legfeljebb 2 éves tevékenységre terjed ki. Márkánk másik fontos jellemzője a jogdíjak hiánya az irodai munka megvalósításában, ami szintén nagyon praktikus.

A "COFFEE MASTER" elnevezésű projekt 2006 óta működik. Csapatunk sikeresen és hatékonyan fejleszti az árusítást, sokáig figyelve erre az iparágra, emellett pedig rengeteg jól ismert márka hivatalos képviselője vagyunk az Orosz Föderációban. Ezenkívül franchise keretében kizárólagos feltételeket élvezhet az irodai műveletek végrehajtásához, és sikeres üzleti egységgé válhat. Sőt, 2020-ban elindítottuk az innovatív automatizált kávézók bevezetését, amelyek nem igénylik a szervizszemélyzet jelenlétét, mindezt egy jól ismert "COFFEE MASTER" márkanév alatt teszik. Lehetőséget biztosítunk az innovatív, világos és praktikus dizájn élvezetére, ami egyben nagyon praktikus is. Lehetőséget biztosítunk franchise -vevőinknek a berendezési felület használatára, amely világos és a fogyasztó számára érthető, ami nagyon praktikus. Az ital bármilyen, a fogyasztó számára kényelmes módon fizethető, ami lehetővé teszi az irodai munka még hatékonyabb és szakszerűbb végrehajtását. Megemlíthetjük márkánk alábbi jellemzőit is, először is, ezek nagy méretű csészék, másodsorban pedig hatalmas mennyiségű különböző szirup jelenléte esetén a felhasználó lehetőséget kap egy szalvéta használatára, mi olyan szintű szolgáltatást nyújtunk, a legjobb kávézó, míg nincs szükség fenntartani egy hatalmas a létszám, a gép mindent megtesz önálló módban. Franchise -ünknek számos előnye és megkülönböztető tulajdonsága van, amelyek segítik a fogyasztót, hogy könnyen megbirkózzon a feladattal, ráadásul ez egy automatizált kávézó. A kávéüzlet iránti kereslet ennek az italnak a folyamatosan növekvő és fejlődő fogyasztási kultúrája miatt van. Az Orosz Föderáció lakói egyre inkább megértik, miben különbözik a kiváló minőségű kávé a nem túl ízletes társaitól, illetve ezek az emberek beleszerettek egy jó termékbe, ráadásul élénken érdeklődnek az elfogyasztandó kávé formája iránt. olcsó, és a minőség nem rosszabb, mint egy szokásos kávézóban ... Ezért orosz városunk utcáin folyamatosan megfigyelheti azokat az embereket, akik munkába vagy tanulásba sietnek, és egy pohárban aromás kávét élveznek, forró, ízletes, élénkítő, segít megbirkózni az álmossággal, de a közösségi hálózatok tartalmaznak egy nagy szám a képek szép tartalmazó edényeket ízletes és aromás termékek igen vonzók a fogyasztók számára.

Ma ez a formátum népszerű, vigye magával és élvezze a kávét, az emberek szeretik ezt a lehetőséget, szívesen használják a kávéfőzőt. Ez a fajta tevékenység egyre népszerűbb az Orosz Föderáció területén, kényelmes, ha az emberek csak vásárolnak egy poharat egy illatos itallal, és folytatják a dolgukat, nem vesztegetik az időt reggel egy kávéházban ülve. igyon meg a munkahelyén vagy bárhol. Gyorsabb, olcsóbb, kényelmesebb, és nagyon jó minőségű, ha a COFFEE MASTER márkájú kávéról van szó. Szinte minden tekintetben felülmúljuk a hagyományos kávézót, ezért franchise -partnereink nagyon komolyan meg tudják növelni a költségvetési bevételek mennyiségét, ha kihasználjuk az általuk biztosított lehetőséget az irodai tevékenységek védjegyünk alatt történő megvalósítására. Minden szükséges információt, berendezést, technológiát, forgatókönyvet és utasítást biztosítunk az irodai munkafolyamat végrehajtásához.FotókSzemélyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz