1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Autós kiegészítők boltja crumbs arrow
Franchise. Automag

Franchise. Automag

firstKezdeti díj: 0 $
moneyBeruházás szükséges: 8800 $
royaltyRoyalty: 0 $
timeMegtérülés. Hónapok száma: 7
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 1
homeFranchise-egységek száma: 101
calendarA társaság alapításának éve: 2003
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2011
firstKategória: Autós kiegészítők boltja

Igény szerinti franchise-ok
Igény szerinti franchise-ok

Az "AGA" nevű szervezet lehetőséget ad arra, hogy részt vegyen egy kiskereskedelmi értékesítési hálózat létrehozásában, amelyet az autó szerelmeseinek szánnak, az "Avtomag" márkanév alatt fog dolgozni, franchise rendszert alkalmaznak. Ha megvásárolja a franchise-t, akkor nemcsak a védjegyünk használatára jogosult, hanem arra is, hogy teljes értékű partner legyen, és franchise-vevőként részt vegyen a kiskereskedelmi értékesítési pontok hálózatának kialakításában. Amint fentebb említettük, az Avtomag nevű kereskedelmi márka alatt fog dolgozni. Exportálja az általunk nyújtott összes előnyt, és mi megadjuk a megfelelő lehetőséget, mert sok ilyen előny van. Például egy erős, nagy, multidiszciplináris szervezetről van szó, amelyet a piaci szegmensében elemeznek, és ezt méltán teszi, mivel magas színvonalú termékeket és minőségi szolgáltatásokat nyújt a fogyasztóknak. Az üzleti megközelítés sok szervezet számára modell. Az Avtomag márkahálózat értékesítési pont az autók szerelmeseinek. Tevékenységeket több mint 100 márkás értékesítési pont formájában végzünk, mindegyik egységes szabványok keretein belül működik. A hálózat kiterjed Moszkvára, Vilniusra, Szamarára és Rjazanra, Belgorodra és Tyumenre, ezen kívül az Orosz Föderáció északi fővárosának területén, Szentpéterváron tevékenykedünk.

Mindegyik Avtomag üzlet nagyon jól átgondolt kombináció, egy kiállítóterem, amely egy tanácsadó központtal együtt, valamint egy autószupermarket, amely tevékenységét végzi; ráadásul az autószupermarket amerikai stílusban készült, hatalmas mennyiségű elemet kap. 30.000 különböző árut kínálunk, ráadásul ezek nem csak alkatrészek, hanem szerszámok, autóipari kozmetikumok, vegyi anyagok az autókhoz, mindez nagyon széles profilú, emellett szabadidős és turisztikai célú készletekkel is kereskedünk. Választékunk valóban hatalmas, ráadásul minden termék kiváló minőségű, kapcsolatba lépünk a legnépszerűbb és legismertebb és kiváló minőségű márkákkal. Termékeinket vonzó megjelenés jellemzi, emellett speciális felszereléseket használunk a helyükre, a legmodernebb kereskedelmi elveket alkalmazzuk, hogy az értékesítés során a fogyasztó kényelmes legyen, bármit megtaláljon. Ezenkívül ezek is magas színvonalú szabványok, amelyekkel vállalati stílusunkban tervezhet értékesítési pontokat, rugalmas megoldásokat alkalmazunk, lehetővé tesszük a projekt adaptálását, bármilyen építészeti környezetbe illeszkedik, miközben nem veszíti el minőségét, éppen ellenkezőleg, a felfogást, a vállalati identitás. stílus mindig azon a szinten, és a vevő rájön, hogy elérkezett a márkabolt. Az Avtomag szervezet márkája alatt fog dolgozni.

Az "Avtomag" franchise -ként kerül értékesítésre, üzleteink folyamatosan marketing tevékenységet végeznek, lehetőséget adnak a fogyasztóknak, hogy megismerkedjenek a legújabb terméktípusokkal, de emellett továbbra is hatékonyan népszerűsítjük, különböző készletekkel dolgozunk, ösztönözzük az értékesítést folyamat. Ezenkívül franchise-ünk lehetővé teszi egy jól ismert és kiváló minőségű márka működését. Már képes volt hírnevet szerezni, és magas szintű ügyfélhűséggel rendelkezett. Hatalmas számú bónusz létezik, például csökkentjük a kockázatokat, mert a szabályzatunk keretein belül jár el a segítségünkkel; pénzt takarít meg, ne pazarolja az idejét felesleges munkára, mi segítünk, mindent készen biztosítunk, csak használnia kell; gondoskodunk arról, hogy a fogyasztó életciklusa a lehető leghosszabb legyen, ez idő alatt sokszor igénybe vehetné szolgáltatásainkat; ugyanakkor hatalmas időt spórolsz meg, mivel segítünk; szakembergárdánk mindig készen áll arra, hogy támogassa a franchise -vevőt, hogy minden rendben legyen, és könnyen megbirkózzon a vele szemben álló feladatokkal; ez egy olyan vállalkozás, amelyet az innovációval szinkronban hajtanak végre, és rendelkezésünkre áll, a legmagasabb szintű technológiákat is használjuk; Ez egy vállalkozói tevékenység azoknak az embereknek, akik az autóipari szegmensben vezetnek, nem tudom, mi az autótechnológia. Az Avtomat márkanév alatti franchise -ról részletesebb információkat a bemutató tartalmaz. Letöltheti hivatalos honlapunkról, vegye fel velünk a kapcsolatot és kapjon átfogó információkat. Lehetőséget biztosítunk egy kérdőív kitöltésére is, ha hivatalos forgalmazónk szeretne lenni, akkor küldje el a kérdőívet a címünkre, az e-mail is megtalálható a közkincsben. Ha kérdései vannak, akkor az Ön számára megfelelő módon is felteheti őket, mindig készek vagyunk hatékony tanácsokkal szolgálni, a kérdésekre adott válaszok nem jelentenek problémát a szervezetünkkel való kapcsolattartás során.FotókSzemélyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz