1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Kölcsönök crumbs arrow
Franchise. Hitelfogyasztói szövetkezet népszerűsítése

Franchise. Hitelfogyasztói szövetkezet népszerűsítése

firstKezdeti díj: 0 $
moneyBeruházás szükséges: 500 $
royaltyRoyalty: 0 $
timeMegtérülés. Hónapok száma: 1
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 34
homeFranchise-egységek száma: 135
calendarA társaság alapításának éve: 2005
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2015
firstKategória: Kölcsönök, Mikrohitel, IFI -k, IWC, Hitel

Igény szerinti franchise-ok
Igény szerinti franchise-ok

Az "Assistance" elnevezésű márka lehetőséget kínál a fogyasztónak, hogy jelzáloghitelt vegyen fel az anyasági tőke ellenében, ezt a tőkét családi tőkének is nevezik. Ezenkívül az állami támogatás egyéb formái, amelyeket házvásárláshoz vagy építéshez biztosítanak, szintén zálogjog lehet, és ezen túlmenően fogyasztási hitelek kibocsátására szakosodtunk. De tevékenységi körünk nem korlátozódik erre. A hitelt a megtakarítások vonzásával végzik, olyan kamatlábat biztosítva, amely sokkal magasabb, mint a fogyasztó bármely banki szervezetnél. Mint látható, tevékenységünk hatékony és sokoldalú, irodai munkánkat vállalati és hatékonyan működő szabványainknak megfelelően végezzük.

Szervezetünk nagyon megbízható hitelezőként bizonyult. A Sodeystvo az Orosz Föderációban több mint 12 000 családnak nyújtott szolgáltatásokat. Segítünk lakásvásárlásban. Több mint 30.000 nyugdíjas vehetett fel tőlünk hitelt fogyasztói igényeinek kielégítésére. Sokan megtartják személyes megtakarításaikat, és bíznak szervezetünkben, jó kamatot fogunk fizetni. Nagyon előnyös, ha velünk kommunikálnak, az ügyfelek megértik ezt. Hírnevünk kifogástalan, hosszú ideje működünk, 2005 óta. Az "Assistance" nevű márka olyan szervezet, amely együttműködik az állammal, jelentést végez, felügyelt intézmény. Megbizonyítottuk megbízhatóságunkat azzal, hogy magas szintű stabilitással rendelkezünk, ráadásul minden olyan válságra, amely nem fordul elő az Orosz Föderáció területén a pénzügyi szektorban. Munkánk során minden ellenőrzést a lehető legsikeresebben teljesítettünk. Ez nemcsak az SRO -kra, hanem a Központi Bankra is vonatkozik. 2020 márciusában sikeresen teljesítettük az utolsó ellenőrzést, további bővítéseket hajtunk végre, fejlesztünk, új partnereket és ügyfeleket vonzunk. Ez magas szintű tényleges keresletet biztosít számunkra.

Szervezetünk székhelye az Orosz Föderáció területén, Jekatyerinburg városában található. Oroszország -szerte már több mint 20 képviseletet nyitottunk meg, ezek az intézményünk "Assistance" nevű értékesítési irodái. Saját küldetésünk van. Ez abban rejlik, hogy arra törekszünk, hogy az Orosz Föderáció lakosainak megbízható és hatékony módszert biztosítsunk a pénzügyi források megtakarítására. Gyorsan és megfizethető áron tesszük, ráadásul segítségünkkel az emberek emelik életminőségüket. Serkenti a régió gazdasági növekedését, felgyorsítjuk az irodai munka fejlesztését, segítjük a vállalkozásokat, teljes körű szolgáltatást nyújtunk a jelentkező ügyfeleknek. Örülnek, dicsérnek minket, jó visszajelzéseket adnak. Fejlesztjük az összes régiót, amelyben működünk. Franchise -nak is megvannak a sajátosságai. Először is segítünk az embereknek pénzügyi kérdéseik megoldásában, miközben nem sértjük meg magunkat, de nagyon jó pénzt tudunk keresni ezzel. Ha aktív partnere szeretne lenni régiójában, akkor támogatás nélkül minden lehetséges segítséget megadunk Önnek a fejlesztésben, biztosan nem marad el. Ezenkívül minden megkötött üzletből nagyon jó jutalmat kap. Másodszor, nem véletlen, hogy részt veszünk ebben a tevékenységben. Hatékony, magas színvonalú szakembereinkből álló csapatunk a központi iroda területén folyamatosan kapcsolatba lép Önnel, készen áll arra, hogy segítséget nyújtson a sürgős gyártási problémák megoldásában. Ezenkívül gyors döntéseket hozhat, ráadásul nincs várakozás és sorban állás, segítünk megszervezni az irodai munkafolyamatot, hogy a lehető leghatékonyabban lépjen kapcsolatba a fogyasztóval.

Képes lesz gyorsan meghozni a vezetői döntéseket. Ezenkívül képes lesz pénzügyi forrásokat befektetni a magas likviditást biztosító gyártási műveletekbe. Természetesen a tevékenységet kizárólag az Orosz Föderáció törvényeinek normái és szabályai keretében végzik.

A törvényt semmilyen módon nem sértjük. Emellett a felügyeleti hatóságokkal, a Központi Bankkal és így tovább folytatott interakcióval mi magunk végzünk minden közvetítői interakciót. Fő előnyünk pedig a magas szintű biztonság. A fogyasztó ezt biztosan megérti. Csak hiteles személyek kaphatnak hitelt tőlünk, saját rendszerrel rendelkezünk annak érdekében, hogy minden szükséges információt megkapjunk, csak mi ellenőrizzük a hitelfelvevőket, és a kezesekkel is kölcsönhatásban állunk. Ezen kívül kapcsolatba lépünk a végrehajtó szolgálattal, segítünk az adósságok kezelésében. De szervezetünk funkcionalitása nem korlátozódik erre. Adminisztratív és bűncselekményekkel foglalkozunk. Ezenkívül ellenőrzést végzünk az ingatlanokról, hogy mennyire romosak vagy romosak. Ezen kívül segítséget nyújtunk az ingatlanokkal kapcsolatban, hogyan lehet megállapítani a jogi kockázatok meglétét vagy hiányát az adásvételi ügylet végrehajtásához. És a finanszírozással is foglalkozunk. Ez egy stabil tevékenység, amely vonzza a fogyasztókat, és magas szintű tényleges keresletet tud biztosítani. Ezzel együtt magas színvonalú technológiát alkalmazunk. Saját szoftverrel rendelkezünk, e szoftver segítségével auditot hajtunk végre és feldolgozzuk az összes bejövő alkalmazást, a dokumentum -előkészítő rendszer teljesen automatizált. Elfogadjuk a potenciális ügyfeleket, és részvényeseink lesznek. Összeállítjuk és biztosítjuk minden egyéb releváns irodai munka elvégzését. Azt is megkapja tőlünk, hogy kapcsolatba léphet vállalati leveleinkkel. Kényelmes és praktikus, ne hagyja figyelmen kívül a nyújtott lehetőséget.

Exkluzív partnereinknek lehetőségük van részt venni a rendezvényeken. Segítenek a vállalati kultúra fejlesztésében, csapatunk részévé válnak, részt vesznek a vállalat életében. Ezenkívül sokkal többet megtudhatunk termékeinkről, az egész szövetkezet sokféle tevékenységet végez. Megismerkedhet munkánk módszertanával, segíthet új termékek kifejlesztésében, és tanulhat valami újat. Mindig készek vagyunk megosztani tapasztalatainkat rendezvények keretében, egyéni tanácsokkal is szolgálunk a partnerünknek, aki kapcsolatba lépett velünk.FotókSzemélyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz