1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Kávéház crumbs arrow
Franchise. RealCoFF

Franchise. RealCoFF

firstKezdeti díj: 3000 $
moneyBeruházás szükséges: 11000 $
royaltyRoyalty: 3 %
timeMegtérülés. Hónapok száma: 12
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 24
homeFranchise-egységek száma: 6
calendarA társaság alapításának éve: 2021
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2021
firstKategória: Kávéház, Kávé elvitelre

Igény szerinti franchise-ok
Igény szerinti franchise-ok

Információ a szervezetről.

A RealCoF márka olyan kávézó -lánc, amely automatizált üzemmódban működik. A tevékenységeket kávé formájában készítjük el, de csak elvihető termékeket értékesítünk, kizárólag természetes termékeket használva. Kávébabot vásárolunk és használunk.

A RealCoF márkanév alatti franchise -tevékenységek leírása.

A kávé értékesítését éjjel-nappal, automatizált módon végezzük. Hálózatunk a RealCoF márkanév alatt hatékonyan működik, csak kiváló minőségű alapanyagokat használ fel. Saját pavilonjaink gyártását végezzük. Ezeket eredeti tervezéssel fejlesztettük ki, míg a kávézók minden olyan helyen nyitva vannak, ahol megfelelő a hozzáférés. Nincs versenyképes partnerünk a piacon, egyedülálló márka vagyunk, amely a kávé menni szegmensben működik. Sikerünk fő kritériuma, hogy mindent szakszerűen és hozzáértően végzünk, maximalizáljuk a képesítések szintjét. És ezért a RealCoF márka folyamatosan fejlődik és lendületet vesz. Bővülünk, folyamatosan növekedünk. Hosszú évek sikeres tevékenysége során sikerült magas színvonalú képesítést és jelentős munkatapasztalatot kialakítani. Sikerült jelentősen javítani a gyártási technológiát, ugyanez vonatkozik az általunk működtetett mechanizmusokra és szerkezetekre. Sikerült szerzői menüt készíteni, egy olyan recepttel is dolgozunk, amelyet mi magunk készítettünk a fogyasztók igényeinek kielégítésére. A RealCoF márkapolitikánk mindig változatlan. Arra törekszünk, hogy minden fogyasztó élvezhesse a finom kávét. Ugyanakkor mindehhez normális pénzbe kell kerülni, demokratikusan közelítünk az árképzési folyamathoz.

Ma a RealCoF márka a következő előnyöket képviseli. Működünk és teljesen bejegyzett márka. Védjegyünket a szellemi tulajdonról szóló törvény védi. Kiváló minőségű kávéválasztékunk van-több mint 20 teljes értékű ital áll a fogyasztók rendelkezésére. Jelenleg 24 saját létesítményünket értékesítjük, nyereségesek, hatékonyan és eredményesen dolgoznak. Már hat értékesítési pontot tudtunk megnyitni a franchise -modell szerint. A munkát is jól végzik. Egy év alatt 704 185 csésze kávét sikerült eladnunk.

RealCoF márkánk koncepciója.

Érintkezés nélküli kávét értékesítünk, és a termék megfelel az étterem minőségének, az értékesítés márkás pavilonokban történik. A gép önállóan adagolja a poharakat, ugyanez vonatkozik a keverőre, a cukorra és az üvegfedélre. Ily módon a globális járvány idején folytathattuk tevékenységünket, a csúcson megszakítás nélkül dolgoztunk, sikerült magas jövedelemhez jutnunk, a válság nem ártott nekünk. Ezenkívül az automatikus adagolás lehetőséget ad a termék túllépésének kiküszöbölésére. Ezenkívül nincs szükség az erőforrások leírására, mivel azok automatizált formátumban kerülnek terjesztésre. Szakemberekből álló csapat vagyunk, akik mindig nagyon szorosan követik a részleteket. Létesítményünk helyének megválasztása fontos számunkra, az alkatrészek mindig kiváló minőségűek, ezt személyesen figyelemmel kísérjük. Hatékonyan megszervezzük a fogyasztókkal való interakciót. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy ügyfeleink lojalitását alakítsuk ki, sokan közülük rendszeres vendégei lesznek létesítményeinknek.

Sikerül hatékonyan kiküszöbölni a negatív emberi tényezőt. Ezenkívül módosítottuk a kávé őrlési folyamatát. Így sikerült biztosítani minden ital egységes ízét, függetlenül attól, hogy hol vásárolja meg a fogyasztó. Kiváló minőségű berendezésekkel dolgozunk, és automatizáljuk az irodai munkát. A kávéfőző kijelzőjén van egy érintőképernyő, ott nyugta látható, minden hatékonyan és hozzáértően történik, nincs felesleges papír. És pénzt takarítunk meg a pénztárgép szalag vásárlásán, minden online történik, és a lehető legnagyobb mértékben automatizált. Nagyon kényelmes mind nekünk, mind a fogyasztóknak.

A RealCoF a következő formátumokban hajt végre tevékenységeket. Segítünk a legmegfelelőbb formátum kiválasztásában, megvizsgálva a lehetőségeit és megértve, hogy mennyit szeretne befektetni. A következő típusú vállalkozásokat nyithatja meg: ez lehet egy önálló pavilon. Ezt a tevékenységet a parkok területén, bevásárló- és szórakoztató központok közelében végzik. A tevékenységeket kávéfőző formátumban is végrehajthatja. Az ilyen típusú automaták vasútállomásokon, bevásárló- és szórakoztató központokban, üzleti központokban stb.

A RealCoF nevű franchise értékesítésével járó előnyök. Miért a legelőnyösebb számodra, ha velünk lépsz kapcsolatba?

Magas szintű technikai felszereltség - online irányíthatja az irodai műveleteket, és megértheti, mi történik a kávézóban. A Telemetry nevű program lehetővé teszi az ellenőrzési irodai műveletek végrehajtását a végrehajtás minden pontján. Van egy gyors értesítési rendszer is. Mindig kaphat értesítéseket a legfontosabb eseményekről, és időben reagálhat. A berendezések magas minősége lehetővé teszi, hogy hatékonyan megbirkózzon az irodai munkával. A pavilon szintén a legújabb technológiával van felszerelve. Berendezéseinket mi magunk gyártjuk, és készek vagyunk magas színvonalú technikai segítségnyújtásra. Segítünk az üzembe helyezési munkák végrehajtásában, mindig készek vagyunk tanácsokkal és konzultációkkal szolgálni a jelenlegi formátumban. Ezenkívül videó utasításokat is biztosítunk Önnek, és ha szükséges, maga is elvégezheti a javítási és karbantartási munkákat. A fogyóeszközöket mindig időben szállítjuk, ugyanez vonatkozik a pótalkatrészekre is, soha nem fog késni a beszerzés, mi magunk gyártjuk és rendelkezünk a szükséges készletekkel a raktárakban. Az étlapunk is igazán hűvösen van kialakítva, ez önmagában is jelentős előnyt jelent a versenyben. Ezenkívül a franchise megvásárlásával időt és pénzt takaríthat meg saját italok fejlesztésével. Dolgozni fog a technológiai térképeinkkel, készek vagyunk hatékony és kész receptet is adni, hogy azt szakmai tevékenységében felhasználhassa. Garanciát vállalunk a befektetett pénzügyi források megtérülésére. A RealCoF márka olyan hely, ahol az emberek újra és újra szeretnének visszatérni, hogy újra élvezzék termékünk hihetetlenül kifejező ízét. Szervezetünk ügyfelei elégedettek. Készek ajánlani kávénkat kollégáiknak, rokonaiknak és barátaiknak. Ez az úgynevezett szóbeszéd, működésének köszönhetően folyamatosan képes lesz vonzani a fogyasztókat, és ugyanakkor nem is költ pénzügyi forrásokat, egyszerűen elégedett fogyasztók ajánlanak ingyen. A beszerzési jutalék minimális - csak 1,6%-ot számítunk fel. Ezenkívül ez a jutalék rögzített. Nem gyakorlunk semmilyen rejtett fizetést, minden feltétel nyíltan biztosított a tanuláshoz. Ezenkívül saját védelme érdekében közvetlenül szerződést köthet egy banki szervezettel. Egy éven belül beválthatjuk vállalkozását. Például, ha megváltoztatta terveit, és nem szeretné folytatni ezt az üzleti projektet, akkor készen állunk arra, hogy a költség felére megvásároljuk vállalkozását. Mi kiképezzük Önt, biztosítjuk az összes szükséges információs anyagot, valamint személyes konzultációkat. Minden forgalmazónk kapja a munka forgatókönyveit és a szakmai utasításokat. Ezen kívül hatékony képzést biztosítunk Önnek. Tudni fogja a tevékenység minden árnyalatát. Részletesen elemezzük az üzletet, és minden szükséges információt megadunk Önnek annak magas színvonalú megvalósításához.FotókSzemélyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz