1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Autómosó crumbs arrow
Franchise. Gyors és ragyogó

Franchise. Gyors és ragyogó

firstKezdeti díj: 0 $
moneyBeruházás szükséges: 4000 $
royaltyRoyalty: 0 $
timeMegtérülés. Hónapok száma: 4
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 40
homeFranchise-egységek száma: 150
calendarA társaság alapításának éve: 2010
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2012
firstKategória: Autómosó, Mosás, Önkiszolgáló autómosó

Igény szerinti franchise-ok
Igény szerinti franchise-ok

A Fast and Shine márka lehetőséget biztosít egy autómosó eladására a franchise keretében, míg lehetőség lesz speciális mosószerek használatára, ráadásul ott is moshatja, ahol áll, nagyon nyereséges. A társaság megnyitotta képviseleteit a Független Államok Közössége területén, a Kínai Népköztársaság területén, Izraelben, Szerbia területén és az Egyesült Arab Emírségekben.

A franchise -val a következő előnyöket nyújtja: lehetőség lesz a Fast and Shine márka teljes körű használatára és tevékenységeinek az előírásoknak megfelelő teljesítésére. Kiváló minőségű Soft-t kap, amely lehetővé teszi a gyártási folyamatok adminisztrálását és a mosási folyamatok ellenőrzését. Ezenkívül szoftverünk lehetővé teszi a cash flow -k szabályozását. A pénzforgalmat megbízhatóan nyomon követik, emellett használhatja a rejtélyes vásárlás funkciót. Lehetőséget biztosítunk Önnek berendezések vásárlására, fogyasztási cikkeket vásárolhat tőlünk nagykereskedelmi áron, vonatkozik a tisztítószerekre is, és a vásárlások mennyiségétől függetlenül az árak nagykereskedelmi szinten maradnak. Forgalmazóinkról információkat teszünk közzé a szervezet hivatalos honlapján, ahol erre specializált osztályt hoztak létre. A fogyasztók biztosan tudni fogják, hogy Ön a hivatalos képviselőnk.

Szövetségi szinten részt vehet a hirdetésekben, szervezetünk együttműködik a nagy tömegmédiákkal, népszerűsíti a márkát, és egyszerre minden képviselő területén. Részt vehet egy internetes konferencián, és ott megosztjuk tapasztalatainkat, megértheti, milyen újításokat vezetünk be, és hogyan történik ez. Természetesen másolhatja a vállalati identitást is, szerezze be minden elemét a szervezetünkből, ugyanez vonatkozik a vállalati attribútumokra is, Sok más dolgot is biztosítunk, többet megtudhat, közvetlenül vegye fel velünk a kapcsolatot.

Amikor megnyit egy projektet a Fast and Shine elnevezésű franchise keretében, a következő formátumokban járhat el: a kereskedői formátum jogosult egy település területén működni, és a legközelebbi regionális központokra is kiterjeszteni. Egyösszegű kifizetést kell fizetnie, ez fix összeg, ugyanez vonatkozik a jogdíjakra is, havonta kerül felszámításra, ezek fix pénzösszegek, nem attól függenek, hogy hány ember él egy ország területén adott település, illetve 239.000 orosz rubel lesz egy összegben 4000 rubelt havonta fizetni fog a jogdíjakat. Ezen kívül exkluzív csomagok formájában dolgozunk. Összességében a segítségével elvégezheti az irodai folyamatot, amelyet a városban és a szomszédos regionális központokban dolgozik. Ennek a csomagnak a részeként olyan tevékenységeket fog végezni, hogy ha a kereskedők korábban ott dolgoztak, akkor kit fognak törvényes képviselő feltételei alapján végezni, nevezetesen, kikényszerítik tőle a fogyóeszközök vásárlását - egyösszegű díj nem kerül alkotó mennyisége attól függ, hogy a lakosság száma is vonatkozik jogdíj, ha kevesebb, mint 200 ezer ember él a területen a település, akkor az egyösszegű hozzájárulás 389.000 orosz rubelt, majd a jogdíjak havi 6000 orosz rubel lesz minden jelentési időszakban.

Ha a város területén, ahol 200 000 ember él, 500 000 emberig, akkor 589 000 orosz rubel összegű átalánydíjat kell fizetnie, 8 000 orosz rubelt, amelyet havi jogdíjként utal át; ha több mint félmillió ember él a település területén, ahol megnyitja képviseleteit, akkor az egyösszegű hozzájárulást a következő képlet szerint kell kiszámítani: a lakosságot megszorozzák 1-es, 2-es tényezővel, royalty egy bizonyos százaléka az egyösszegű hozzájárulás, azaz a hozzájárulás összege szorozni 0, 014.FotókSzemélyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz