1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Olajcsere crumbs arrow
Franchise. EXPERTOIL

Franchise. EXPERTOIL

firstKezdeti díj: 0 $
moneyBeruházás szükséges: 4400 $
royaltyRoyalty: 0 $
timeMegtérülés. Hónapok száma: 6
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 1
homeFranchise-egységek száma: 0
calendarA társaság alapításának éve: 2020
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2020
firstKategória: Olajcsere

Igény szerinti franchise-ok
Igény szerinti franchise-ok

Az "Expert Oil" nevű szervezet lehetőséget biztosít Önnek egy franchise programban való részvételre. Szervezetünk hatalmas számú magasan képzett szakembert foglal magában, mindegyik magas színvonalon végzi az irodai munkát. Ön képes lesz arra, hogy partnere legyen a márkánkkal, és saját vállalkozását vezesse franchise segítségével.

Az "EXPERTOIL" társult programunk franchise -lehetőségeket kínál a következőkre: Ön élhet a vállalati előírások és szabványok működtetésének jogával. Készek vagyunk megosztani Önnel ezeket az információkat, emellett magas színvonalú fejlesztéseket biztosítunk, amelyek lehetővé teszik az üzleti menedzsment legmagasabb szintű professzionalitását. Minden folyamat az Ön teljes ellenőrzése alatt áll, emellett lehetőséget biztosítunk Önnek a hatékony ügyintézés elvégzésére, a kiváló minőségű eszközök egész sorát, amelyek segítenek az irodai munka hatékonyságának növelésében. Fontos megjegyezni, hogy ez az egész komplexum szinergiahatást eredményez, amely lehetőséget biztosít Önnek arra, hogy hatékonyan és hatékonyan végezzen irodai műveleteket, és magas szintű stabil jövedelmet kapjon.

Mindazokat a kiváltságokat, amelyeket az EXPERTOIL márkanév alatt az exkluzív franchise programunkban való részvétellel kap, képes lesz megvalósítani tevékenységében az automatizálási eszközök segítségével, ez az 1C program. Biztosítjuk Önnek a megfelelő konfigurációt, amelyet kifejezetten a projektünkhöz igazítunk. Az áruk értékesítését kiváló minőségű eszközeinkkel végezheti, amelyek előnyt jelentenek a versenyben, ráadásul a szerszámok az "EXPERTOIL" vállalat szabványainak megfelelően vannak konfigurálva. Segítünk a személyzet oktatásában és felkészítésében, hogy hatékonyan megbirkózzanak a kijelölt feladatokkal, mivel franchise -unk alkalmazottainak teljes mértékben meg kell felelniük a szervezet magas színvonalának.

Különleges árakat kap tőlünk minden készletre, nagyon széles választékunk van, kedvezményesen kap árut, ráadásul minden beszállítóunktól, mert ezek az "EXPERTOIL" cég kizárólagos partnerei. Felhatalmazzuk Önt minden védjegyünkre, Ön lesz az olajok teljesen hivatalos és engedélyezett értékesítési pontja, ezek 30 világmárka és 600 különböző név, és alkalmazottai különleges ruhákat kapnak tőlünk. Ezenkívül reklámanyagokat kap tőlünk egy készletben, és segítségükkel hatékonyan megszervezheti az értékesítési pontot. Az Ön egyéni igényeinek megfelelően hirdetési koncepciót alakítunk ki az értékesítési pont promóciójához. Tervezési projektet biztosítunk, és segítségével lehetővé válik a megvalósítási pont belső és külső elemeinek elrendezése.

Üzleti projektjét szabályzatunk szerint hajtja végre, emellett népszerűsíteni fogjuk a "Yandex", "Google navigátor" "2GIS" keresőprogramokban, az értékesítési helyről szóló információkat közzétesszük hivatalos fiókjainkban a közösségi oldalakon hálózatok. Az INSTAGRAM hálózatban dolgozunk, promóciót végzünk a FACEBOOK keretein belül, kapcsolatba lépünk, ráadásul rendszeresen frissítjük a bejegyzéseket. Mi is segítünk ebben az ügyben. Vállalati weboldalunkon mindig megtalálhatja szervezetét, értékesítési pontját, amelyet Ön irányít, és az „Expert Oil” domain alá kerül. Kz ". A fogyasztó mindig meggyőződhet arról, hogy Ön a meghatalmazott képviselőnk. Ha értékesítési pontot nyit a franchise számára, akkor az Ön régiójában tartózkodó vállalati ügyfeleket irányítjuk át Önnek, ez nagyon nyereséges. Segítségével kiszolgálhatják őket, ha fizetnek a szolgáltatásért.

Személyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz