1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Fogászat crumbs arrow
Franchise. Probite

Franchise. Probite

firstKezdeti díj: 17500 $
moneyBeruházás szükséges: 26000 $
royaltyRoyalty: 0 $
timeMegtérülés. Hónapok száma: 18
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 2
homeFranchise-egységek száma: 1
calendarA társaság alapításának éve: 2017
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2021
firstKategória: Fogászat, Gyermek fogászat, Fogfehérítés, Fehérítés

Igény szerinti franchise-ok
Igény szerinti franchise-ok

Miért érdemes a franchise mellett dönteni a Proprikus márkanév alatt működő fogászati klinika megvalósításáról? Először is, ez a klinika kiváló és hibátlan hírneve. A betegek biztosan tudják, hogy a Proprikus klinikánkon magas színvonalú kezelést kapnak, példaképek vagyunk versenytársaink számára. Magas pozícióban vagyunk a versengő struktúrák között, ez lehetőséget ad arra, hogy hatékonyan megbirkózzunk az irodai munkával és uraljuk a piacot. A Proprikus márka a legsikeresebb invisalign klinika 2019-2020 között. Intézményeink a Diamond 2 partnerei az Align Technology -nak, amely világelső az invisalign igazítók gyártásában.

Nagyfokú bizalommal rendelkezünk fogyasztóink részéről. Ezenkívül az ügyfelek a munkavégzés típusától függően legfeljebb öt év garanciát kapnak. Így bizalmi légkört teremtünk, ráadásul ez jelentős előny más intézményekkel szemben, amelyek nem nyújtanak ilyen garanciát. Magas megtérülésünk versenyelőnyt is biztosít számunkra. Másfél és két év között mozog. A minimális kockázatot vállalja, ha felveszi a kapcsolatot szervezetünkkel, mivel megbízható partner vagyunk. Ugyanez vonatkozik ügyfeleinkre is, akik magas színvonalú szolgáltatást kapnak tapasztalt szakembereinktől. Kiválóan bevált technológiák állnak rendelkezésünkre, ennek köszönhetően időben tudjuk szállítani az anyagokat, az ügyfélszolgálat teljesen kockázatmentes, kompetensen végezzük az irodai műveleteket. Ez egy keresett szolgáltatás, ráadásul a kereslet folyamatosan növekszik. Az illesztőkon végzett kezelésen túl fogyasztóink más típusú fogászati rendeléseket is vásárolnak magas színvonalú klinikánk területén.

Az okok, amiért nyereséges a fogászatot a Proprikus márkával szinkronban megvalósítani: először is segítünk megtalálni a rendelő számára megfelelő helyiséget. Tájékoztatást kap arról, hogy milyen berendezéseket kell vásárolnia, specifikációt adunk, nem is kell semmit keresnie, mi is segítünk a szállítóval folytatott tárgyalásokban, hogy a lehető legkedvezőbb feltételeket biztosítsuk Önnek a vásárlás. Másodszor, segíteni fogunk a személyzet kiválasztásában, miután az embereket felvették, kiképezzük őket. Személyzeti kiválasztási rendszerünk több mint ezer alkalmazottat adott át önmagán. Korlátozás nélkül teljes mértékben működtetni fogja, minden eszközt és utasítást megadunk. Évente személyesen képezünk szakembereket intézményünk területén. Jönnek klinikánkra, és képzésen vesznek részt, amely lehetővé teszi számukra, hogy tevékenységüket továbbra is professzionális szinten végezzék elosztó klinikán. Távoli munkameneteket futtatunk negyedévente. Ezenkívül haladéktalanul kiképezzük a személyzetet, ha az üzleti folyamat megváltozik, értesítjük Önt, tájékoztatást adunk, ugyanez vonatkozik a szabályokra is, folyamatosan frissítjük a szkripteket, és erről tájékoztatjuk franchise -adóinkat. Harmadszor, ha Ön lesz a hivatalos képviselőnk, akkor az intézmény elindítása mindössze 90 nap alatt elvégezhető. Negyedszer, Ön kiváló minőségű eszközeinket fogja használni, mi magunk dolgozunk velük, ez nagyon jelentős versenyelőny. Ötödször, új ügyfeleket szerez tőlünk, és ez nagyon előnyös. Az irodai munka megkezdésekor 50 kezelési kérelme lesz, azonnal megkezdheti tevékenységét és nyereséget termelhet. Ezenkívül információt kap tőlünk arról, hogyan vonzhat legalább ezer fogyasztót egy hónapon belül. Eszközeink segítségével hatékony hirdetéseket futtathat. Marketingosztályunk lehetővé teszi az összes szükséges anyagkészlet működtetését, emellett kiváló minőségű utasításokat adunk. Hatodszor, az előny a szervezetünk franchise -jának megvalósításakor az, hogy segítségünkkel hatékonyan irányítjuk a fejlődést. Üzleti modellünk jól kiszámított és jól kidolgozott, minden irodai munkát a legapróbb részletekig előírtunk, ezért tudjuk, hogyan kell a leghatékonyabban elvégezni tevékenységünket.FotókSzemélyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz