1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Étkező crumbs arrow
Franchise. dc_daily

Franchise. dc_daily

firstKezdeti díj: 0 $
moneyBeruházás szükséges: 5500 $
royaltyRoyalty: 10 %
timeMegtérülés. Hónapok száma: 3
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 1
homeFranchise-egységek száma: 300
calendarA társaság alapításának éve: 2018
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2019
firstKategória: Étkező

Igény szerinti franchise-ok
Igény szerinti franchise-ok

A DC Daily a Delivery Club tulajdonában lévő szervezet. ru ". A Delivery Club pedig az Orosz Föderáció élelmiszer -szállítási piacának legjobb szereplője. Ma már több mint 450 étterem csatlakozik ehhez a lánchoz, és összesen több mint 20 000 fogyasztót szolgálnak ki a munkanap során. Van egy mobil alkalmazás is a „Delivery Club” márkanév alatt, amely lehetővé teszi a felhasználó számára a szolgáltatás elérését, amely lehetőséget biztosít az összes beérkező alkalmazás több mint 72% -ának fogadására. Ez a részesedés folyamatosan növekszik, és az elmúlt három évben a növekedés 27 -szeres növekedést ért el. 2019-ben az új "kézbesítő klub" megtalálásának szolgáltatása több mint 12 000 teljes értékű létesítményt egyesít, ráadásul szinte minden árcsoportot lefed, és ez a hálózat az Orosz Föderációban több mint 120 településen működik.

A branding egy teljesen új, innovatív technológiákon alapuló projekt, amelynek célja, hogy teljes értékű élelmiszereket biztosítson az irodai dolgozóknak. És együttműködünk a "Delivery Club" nevű ételszállítási szolgáltatással, ráadásul 2018 -ban sikerült egy modern automatát nyitni. Ha üzleti projektbe fektet be, akkor a megtérülés három hónap vagy nyolc hónap múlva következik be, ez attól függ, hogy milyen feltételek mellett és hogyan hajtja végre az irodai tevékenységeket. Kombinálhatja üzleti tevékenységét más típusú tevékenységekkel, mivel az állandó jelenlét egyáltalán nem szükséges. A vezérlési műveletek távolról is elvégezhetők. A partner a következő előnyökkel jár: népszerű márka kihasználható, ezáltal versenyelőnyt biztosítva és vonzza a fogyasztókat. Segítünk a helyszín kiválasztásában, tanácsokat és segítséget nyújtunk. Az automatát azon a helyen fogják elhelyezni, ahol a tényleges kereslet legjobb szintje biztosított. Az 1C program és az exkluzív márkakönyvünk rendelkezésére áll, ez lehetővé teszi a nehézségek hatékony kezelését. Tulajdonosi szoftvereket biztosítunk, amelyek segítségével online menedzselési műveletek végezhetők. Meg fogja érteni, hogy mi a projekt terhelése, képes lesz megérteni, hogy mi az értékesítési statisztika, meg lehet érteni, hogy milyen termékeket és mennyit értékesített egy bizonyos időszak alatt. A bevezetés minden szakaszában részletesen tanácsot adunk Önnek, megfelelő segítséget nyújtva, és minden szakaszban kísérjük üzleti projektjét. Rendelkezésére áll a franchise keretében megvalósuló projekt lebonyolításának sajátosságai, és képes lesz az utasítások végrehajtására. A gépeket az előírásainknak megfelelően karbantartják. Technológiai megoldásokat és jogi segítséget nyújtunk Önnek a problémák megoldásához. A sürgős problémák megoldhatók a forródrót segítségével, ez biztosítja a magas szintű hatékonyságot. Nem számítunk fel egyösszegű levonásokat, mentesítjük Önt e kötelezettség alól.

A forgalmazóinkkal szemben támasztott követelmények: rendelkezniük kell tapasztalattal a kereskedelem területén. Ezenkívül elegendő pénzügyi erőforrással kell rendelkezni a beruházásokhoz, és hat hónappal előre pénzforgalmat kell biztosítani a forgótőkére. Nem fog bántani a pozitív tapasztalat az üzleti tranzakciók üzleti keretek között történő végrehajtásában. Önnek egyéni vállalkozást vagy korlátolt felelősségű társaságot kell nyitnia, így jogi regisztrációt hajt végre.

A helyiségeknek meg kell felelniük az általunk támasztott követelményeknek is: lehet üzleti központ, más, legalább száz embert foglalkoztató nagy szervezetek, hogy telepítsék gépünket, egy négyzetméternyi területre van szükség.FotókSzemélyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz