1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Tandoor crumbs arrow
Franchise. Tandoor 1

Franchise. Tandoor 1

firstKezdeti díj: 0 $
moneyBeruházás szükséges: 20000 $
royaltyRoyalty: 0 $
timeMegtérülés. Hónapok száma: 3
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 3
homeFranchise-egységek száma: 1
calendarA társaság alapításának éve: 2018
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2019
firstKategória: Tandoor

Igény szerinti franchise-ok
Igény szerinti franchise-ok

A Tandoor # 1 márka egy kicsi, de hangulatos pékség. Sétatávolságra találhatók a fogyasztótól, a választék a változatosságnak örül, mindig van egészséges, ízletes, friss sütemény.

Ezen kívül kiváló minőségű technológiát alkalmazunk. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy hatékonyan megbirkózzunk az irodai feladatokkal. Van egy ipari tandoorunk, tűzálló agyagból készült, az indítócsomag tartalmazza. Az értékesítési területen a fogyasztók vonzása érdekében telepítjük. Mérete 120 x 90 cm.Ha hatékonyan hajtja végre az irodai műveleteket, rövid időn belül megtérülhet egy üzleti projektbe fektetett befektetése. A megtérülési idő 3-8 hónap lesz, ami nem sok. Az átlagos havi forgalma 690 600 rubel lehet. Ráadásul nem kell jogdíjat fizetni. Csak hiányzik. Ön mentesül e havi fizetés alól. Még a kezdeti, induló egyösszegű kifizetést is megtagadtuk, ez egyszerűen hiányzik. Nem gyakoroljuk azt sem, hogy más folyamatban lévő befizetéseit megterheljük.

A Tandoor # 1 márka számos előnyt kínál Önnek. A hiányzó kifizetések mellett egészséges, korrekt pékáruk gyártását is elvégzi. Az egész család fogyaszthatja, mindig jó lesz a vevőáradata. Kizárólag természetes alapanyagokból főzünk. Soha nem használunk konzerválást, kizárt a sokkfagyasztás. A kifliket saját tésztánkból készítjük, magunk készítjük. A tészta kiváló minőségű technológiák felhasználásával készül. Ropogós és vékony rétege van, és nagyon kényelmes. Ismerjük a tandoor évszázados történetét. Minden hagyományos receptet használunk, és olyan technológiákat is kiaknázunk, amelyek hatékonyságot növelnek az irodai folyamatban. A kenyerünk finom, a fogyasztóknak nagyon tetszik, hogy édes süteményeink is vannak, amelyeket magas szakmai színvonalon készítünk. Ennek ára 12 orosz rubel lesz. 34-40 orosz rubel áron lehet eladni. Lehetőségünk van tandoor lepénykenyér előállítására is. Az önköltség 6 orosz rubel. 25 vagy 30 orosz rubelért adjuk el. Ezen kívül elvégezzük a pékáruk elkészítését hús töltelékkel. A zöldségekkel való sütés költsége 6 orosz rubel, 20 rubelért eladhatja. Süteményeket is készítünk sajttal és hússal. Ez a fajta termék 14 orosz rubelbe kerül. És eladhatja 30-55 orosz rubelért. Vannak nagy, 800 grammos oszét piteink is. Költségük 100 orosz rubel. Háromszor drágábban adhatja el őket, 300 orosz rubelért.FotókSzemélyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz