1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. pizza crumbs arrow
Franchise. Domino's Pizza

Franchise. Domino's Pizza

firstKezdeti díj: 6500 $
moneyBeruházás szükséges: 220000 $
royaltyRoyalty: 3.5 %
timeMegtérülés. Hónapok száma: 36
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 1
homeFranchise-egységek száma: 203
calendarA társaság alapításának éve: 1967
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2020
firstKategória: pizza, Egy étterem, Ételgyártás, Üzletlánc, Pizzéria, Pizza gyár, pizza kiszállítás, Étterem és kávézó, Hálózat, Áruházlánc

Kisvárosok, kistelepülések, kisváros számára
Kisvárosok, kistelepülések, kisváros számára
Igény szerinti franchise-ok
Igény szerinti franchise-ok
Nyereséges, legjövedelmezőbb franchise-ok
Nyereséges, legjövedelmezőbb franchise-ok
Franchise a semmiből
Franchise a semmiből

Domino's Pizza márka.

a pizza készítésében és szállításában a világ egyik vezető szereplője. A szervezet az Amerikai Egyesült Államokból származik. Az első pizzéria 1960-ban nyílt meg. Mára a Domino's Pizza a világ 85 országában található, 16,5 ezer üzem egész hálózatává nőtte ki magát. Sőt, az év folyamán több mint félmilliárd pizzát tudunk elkészíteni.

A Domino Pizza márkanév 1998 óta működik az Orosz Föderációban. Ez idő alatt 203 létesítményt sikerült megnyitnunk Moszkvában és a régiók területén. Fél évszázadon át a franchise volt a fő terjeszkedési és fejlesztési vonalunk, amelyet a Domino Pizza márkanév alatt hajtanak végre. Ami az első franchise-éttermet illeti, 1969-ben nyitotta meg kapuit az Amerikai Egyesült Államokban. Az Orosz Föderációban a márka a távoli 2016 óta működik együtt a partnerekkel. Sőt, 2020-ban, a szezon elején már 82 franchise éttermünk volt. A Domino Pizza márkanév alatt működő franchise-nk sikeres üzleti projekt, amely hatékonyan fejlődött. Jelenleg az üzleti projekt magas osztályú helyet foglal el a piacon. Ezen felül magas hatékonyságot bizonyítottunk, mivel stabil bevételünk van. Optimalizáltuk a költségeket, és a folyamatosan növekvő kereslet biztosítja a készpénzbefektetések beáramlását.

A Domino Pizza Russia márkaneve lehetővé teszi egy már működő étterem megvásárlását, mind a vállalatunktól, mind a szervezet partnereitől. Ennek a beruházásnak jelentős előnyei vannak. Teljesen működőképes, jól megalapozott üzleti projektet kap, stabil ügyfélkörrel és hatékonyan működik.

A Domino Pizza Russia márkaneve hatékony segítséget nyújt partnereinknek, amikor megfelelő éttermet keresnek egy új étterem megnyitásához. A helyiségek megtalálása után felszereljük, vállalati stílusban díszítjük, segítjük az üzleti projektek elindítását és hibakeresését. Ezenkívül segítünk egy csapat toborzásában és képzésében, valamint az első ügyfelek vonzásában.FotókTetszett ez az ajánlat?


Oszd meg barátaiddal, vagy mentsd el magadnak az oldal címétSzemélyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz