1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Autó alkatrészek crumbs arrow
Franchise. EGY ÁROS KÁVÉ

Franchise. EGY ÁROS KÁVÉ

firstKezdeti díj: 7500 $
moneyBeruházás szükséges: 28500 $
royaltyRoyalty: 7 %
timeMegtérülés. Hónapok száma: 9
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 1
homeFranchise-egységek száma: 180
calendarA társaság alapításának éve: 2016
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2020
firstKategória: Autó alkatrészek, Kávéház, Autóalkatrész üzlet, Autóalkatrészek online áruháza, Autóalkatrész -tároló külföldi autókhoz, Kávé elvitelre

Kisvárosok, kistelepülések, kisváros számára
Kisvárosok, kistelepülések, kisváros számára
Igény szerinti franchise-ok
Igény szerinti franchise-ok

Jelenleg EGY ÁROS KÁVÉ.

egy sikeres kávézók láncolata, minden árucikk formátumával, fix áron. Cégünk szakmai szakemberek részeként több mint százhetven kávéházat alapított, a jövőben további sikerrel tervezi folytatni ugyanolyan sikerrel. Szervezetünk tevékenységének hároméves folyamatos növekedése során az európai országok fejlődésének dinamikáját tekintve az első számú lettünk a kávéházak között.

2016-ban. megalapították első kávézó láncunkat, a ONE BUCKS COFFEE nevet.

... A következő három évben jelentős magasságokat értek el: népszerű hálózattá vált a kávé szerelmesei körében. E tekintetben úgy döntöttek, hogy kipróbálom magam egy új formátum megadásával - így 2018-ban. a ONE PRICE COFFEE hálózatot szervezik.

Egy évvel később egy kis, egyetlen kávézóval rendelkező projektből nagyszabású hálózattá váltunk, amely Oroszország számos városát érintette.

Legfőbb mutatóink a sikeres üzlet felé vezető úton a kiváló minőségű kávézók és a boldog vendégek. Mindig betartjuk a kialakult irányt, mindig ügyfeleink érdekében járunk el. Ebben a tekintetben csapatunk segítséget nyújt a kávézó megnyitása és működtetése után.

Csak azok a dolgozók dolgoznak az EGY ÁROS KÁVÉ kávézóiban, akik egy speciális képzési központban kaptak bizonyítványt. A képzés két szakaszban zajlik: elméleti információk tanulmányozása, majd az ismeretek gyakorlati megerősítése. Ezt követően a hallgatók leteszik a minősítő tesztet. Legalább kétszázötven szakembert végezünk havonta.

Az egyösszegű díj teljesen mindent tartalmaz, ami a sikeres vállalkozás megkezdéséhez szükséges: szabadon csatlakozhat a teljes infrastruktúrához, képzést nyújthat, rendelkezésre bocsáthatja a szükséges dokumentumokat, kísérheti a nyitást és még sok minden mást.Fotók

Franchise. EGY ÁROS KÁVÉ. Videó bemutató

Személyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz