1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Masszázs crumbs arrow
Franchise. DAR DARY

Franchise. DAR DARY

firstKezdeti díj: 7000 $
moneyBeruházás szükséges: 20000 $
royaltyRoyalty: 7 %
timeMegtérülés. Hónapok száma: 8
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 1
homeFranchise-egységek száma: 25
calendarA társaság alapításának éve: 2015
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2015
firstKategória: Masszázs, Szalon, Masszázsszalon, Szépségszalon, Szalon, Gyermek fodrász, Fodrászat, GYÓGYFÜRDŐ, Stúdió, Haj, Egy hajvágás

Női franchise
Női franchise
Városi franchise
Városi franchise
Nyereséges, legjövedelmezőbb franchise-ok
Nyereséges, legjövedelmezőbb franchise-ok

Maga egy órán keresztül tanár lehet az iskolában a DAR DARY márkanév alatt, és nagyon nagy jövedelmet kaphat. Felhívjuk figyelmét, hogy néhány tanárunk sok pénzt keres, de nem kevesebb, mint 30.000 rubelt. a nettó nyereség, mint kiegészítő bevétel a költségvetés javára, ami elég sok. A DAR DARY nevű márka a következő lehetőségeket kínálja Önnek: havi jövedelemszerzés, amely legalább 350 000 rubel lehet. ; kiváló lehetőség arra, hogy egy magas színvonalú modell alapján üzletet építsenek, és az első hónapon belül hatalmas összegű bevételhez jussanak, amely legalább 500 000 orosz rubelt jelent. Látogatója vizuális eredményt fog látni már a szervezetével folytatott interakció első ülésén, és úgy dönt, hogy újra kapcsolatba lép Önnel egy szolgáltatásért. Folyamatosan dolgozunk az üzemeltetett programok frissítésén és a technológiának megfelelő alkalmazáson, és több mint 10 éves tapasztalattal rendelkező mestereink segítenek a test- vagy arckorrekció végrehajtásában a legmagasabb szintű szakmaiság mellett. Magas színvonalú szolgáltatási mátrixot alkottunk, amelynek köszönhetően lehetősége nyílik a legmagasabb szintű szakmai kapcsolatba lépni a fogyasztókkal. Ha Ön a DAR DARY képviselője, akkor mindig van mit tennie, mivel az ügyfelek beáramlása garantált. Ráadásul szolgáltatásaink nem függenek az évszaktól, magas a keresletük: még az államon belüli gazdasági helyzet sem befolyásolja nagyban a látogatók áramlását. Ha a DAR DARY márkanév alatt dolgozik, akkor magas színvonalú csapatunk szolgáltatásait veszi igénybe, a szakértők pedig lehetőséget nyújtanak Önnek arra, hogy jövedelmező stúdiót hozzon létre közösségében. Magas megtérülési rátát érhet el egy üzleti projektnél, és ha ezek minimálisak, akkor magas szintű jövedelmezőséget élvezhet és kumulatív hatást érhet el. Szakembereink magas szintű hírnévvel rendelkeznek, ennek köszönhetően maga a márka is népszerűvé vált. Konferenciákat is tartunk és iskolai szolgáltatásokat nyújtunk. A szépségipar részeként eldöntöttük azt a kérdést, hogy hol találjunk magasan képzett szakembereket. Olyan tanfolyamokat valósítunk meg, amelyek lehetővé teszik a test vagy az arc esztétikájának megvalósítását a legmagasabb szintű professzionalizmus mellett, ugyanakkor gyógykezeléseket, különféle esztétikai formátumú komplexumokat és egyéb programokat biztosít, amelyeknek köszönhetően ügyfelei elégedettek lesznek . Ezenkívül semmilyen állami engedélyezési eljárást nem kell elvégeznie, mivel erre nincs szükség a DAR DARY franchise-szal való kapcsolattartás során.

A stúdió megnyitásának folyamata a DAR DARY franchise megvalósításakor:

48 napon belül új fogyasztókat vonzhat, ami azt jelenti, hogy megkapja az első jövedelmét. Az első szakaszban elvégezzük a szerződés megkötését, majd felszámoljuk a fizetést és megtörténik a regisztráció, amely általában nem több, mint 5 nap. A második szakaszban keresési tevékenységeket végez, hogy megfelelő helyiségeket, bérleti díjat vagy saját helyet találjon. És a 3. szakaszban elvégzi a megtalált helyiségek javítását és díszítését, majd más műveleteket kezd. Nevezetesen alkalmazókat alkalmaz, és képzi is őket. Mindez a 21. nap folyamán történik. A 4. szakaszban elkezdi a promóciót az interneten elindított reklámok felhasználásával. Ezután közvetlenül megközelíti a nyílást, előkészítő intézkedéseket hajt végre, amelyek 10 napot vesz igénybe. Az 5. szakasz alatt ünnepi megnyitót tart, és a masszázsstúdió nagyszámú fogyasztót vonz majd, mivel az Ön településén a DAR DARY márkanév alatt kerül forgalomba.

A franchise és más szépségápolási társaságok közötti előnyös különbség a következő:

alacsony szintű versenyt biztosítunk Önnek, ezért az Ön szegmensében minden esélye megvan a sikerre. A masszázs nem túl magas egy versenypályán, ellentétben például a shugarozással, a pedikűrrel stb. A DAR DARY névre keresztelt márkánk kihasználásával gyorsan csatlakozhat a helyi vezetőkhöz, és lehetőséget kap arra, hogy dominálja a választott szegmenst és vonzza a nagyszámú fogyasztót, és ezzel a város meghatározó szervezetévé váljon.

Információ a szakemberekről:

szépségápolási szakképző iskolánk keretében több mint 40 000 mester van, akik a Független Államok Közösségéből származnak, és közülük néhányan a jövőbeni munkássá válhatnak, amelyet szintén figyelembe kell venni.

Velünk együttműködve abszolút teljes garanciát kap arra, hogy erősen indul. Időről időre bevált és bevált marketing stratégiáink vannak, amelyeknek köszönhetően rengeteg nyilvántartás lesz, csak fáradhatatlanul kell dolgoznia az összes jelentkező ügyfél kiszolgálásán, ami magas szintű jövedelmezőséget biztosít.

Fordulhat szakmai közösségünkhöz a szükséges információk megszerzéséhez. Például folyamatosan foglalkozunk szemináriumok készítésével, konferenciákat tartunk, kommunikálunk a közösségünkön belül is, és emellett a DAR DARY folyamatosan szervezi a partnerek találkozóit, mert neked is érdekelnie kell, csakúgy, mint mi fontos a vállalkozás sikere szempontjából.

Fordulhat marketingügynökségünkhöz, amelynek tulajdonosa vagyunk. Kiváló minőségű projektindítást biztosít, minimális veszteségekkel és magas megtérüléssel. Segítségünkkel létrehozhatja weboldalát, hirdethet a közösségi hálózatokon, felhasználhat más forgalmi forrásokat, és mi segítünk a lehető leghatékonyabban megbirkózni ezzel a feladattal, ugyanakkor nem veszít pénzt a reklámozásból.

Lépjen kapcsolatba képzési központunkkal.Fotók

Franchise. DAR DARY. Videó bemutató

Személyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz