1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. kávézó crumbs arrow
Franchise. EDADA

Franchise. EDADA

firstKezdeti díj: 6500 $
moneyBeruházás szükséges: 40000 $
royaltyRoyalty: 6 $
timeMegtérülés. Hónapok száma: 16
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 5
homeFranchise-egységek száma: 0
calendarA társaság alapításának éve: 2018
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2018
firstKategória: kávézó, Családi kávézó, Önkiszolgáló kávézó

Városi franchise
Városi franchise
Kisvárosok, kistelepülések, kisváros számára
Kisvárosok, kistelepülések, kisváros számára
Kis vállalkozás
Kis vállalkozás
Üzletek olcsó árukkal
Üzletek olcsó árukkal
Kész üzlet
Kész üzlet

Hogyan lehet teljesen a semmiből nyitni egy kávézót?

Ez egy olyan aktuális kérdés, amely sok kezdő üzletembert érdekel. Általában nagyon gyakran találkoznak különféle nehézségekkel. Ez tűzveszélyt jelenthet. Ha olyan ételeket állít elő, amelyek szintén jellemzőek a forró italok gyártására, fennáll a váratlan áremelkedés kockázata, bármi is szükséges a gyártási műveletek során. Ez lehet nyersanyag, különféle erőforrások, fogyó alkatrészek és berendezések. A válságformátum folyamata akkor is fenyegethet, amikor a kereslet nagyon gyorsan csökken, ami mennyiségi jellemző. A kezdő vállalkozó másik kockázata a túl nagy befektetés, amikor a piacra lépés kockázatos, nem tudni, mi áll előttünk. A következő kellemetlen pillanat a dokumentumok gyűjtésének folyamata. Ha nem kívánja kezelni ezeket a formaságokat, és szembe kell néznie a nehézségekkel, akkor vegye fel a kapcsolatot szervezetünkkel. Az EDADA az a márka, amely megoldást kínál a fenti problémákra. És egy hónap alatt teljesen elindít egy új kávézó projektet, amely hatékonyan fog működni és lehetőséget ad arra, hogy jó pénzt keressen.

Az EDADA márkával öt egyszerű lépésen megy keresztül, amelyek egy üzleti projekt megnyitását kísérik: először aláírjuk a tulajdoni lapot; akkor az összes szükséges felszerelést közvetlenül a szervezetünktől kapja meg, ami nagyon praktikus és megtakarítja a munkaerő forrásait; szakmai segítséget kap tőlünk a bérelt munkavállalók képzésében; majd technikai értelemben megkezdjük a projektet, az összes szükséges és korábban szállított berendezés felhasználásával, ennek eredményeként ellenőrzési ellenőrzést hajtunk végre, és Ön cselekedhet.

Teljes START! Ha nem veszi figyelembe a fentieket, akkor a márkánkkal való interakció során különféle előnyök egészét kapja meg: a bérköltségek csökkentése; az Ön által használt helyiségek bérleti díjának, valamint a konyhájának felszereléséhez szükséges berendezések minimális költségeinek csökkentése; nincs leírás; az erőforrás-költségek minimális összege, míg a maximális megtérülés! Az EDADA egy olyan márka, amely leegyszerűsíti tevékenységét, és lehetővé teszi, hogy kiváló minőségű üzleti tevékenységet indítson minimális erőforrásokkal, költségekkel és maximális alsó sorral.Fotók

Franchise. EDADA. Videó bemutató

Személyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz