1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Sörfőzde crumbs arrow
Franchise. HOGY HÉTVÉGÉT

Franchise. HOGY HÉTVÉGÉT

firstKezdeti díj: 14000 $
moneyBeruházás szükséges: 110000 $
royaltyRoyalty: 5 %
timeMegtérülés. Hónapok száma: 30
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 1
homeFranchise-egységek száma: 20
calendarA társaság alapításának éve: 2010
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2020
firstKategória: Sörfőzde, Italok, Sörbolt, Piszkozatos italok boltja, Csapolt sörbolt, Sörbolt katalógus, Kézműves sörbolt, Piszkozat, Vázlatbolt, Palackozás, Sör a csapban, Víz töltése

Férfi franchise-ok
Férfi franchise-ok
Kisvárosok, kistelepülések, kisváros számára
Kisvárosok, kistelepülések, kisváros számára

Franchise-junk szabadnapot tart.

a csomagolt sör és a csapolt sör szaküzleteinek hálózata. Projektünk alapja az a tudás, amelyet összegyűjtünk és a gyakorlatban alkalmazunk üzleti folyamatainkban. Ez tevékenységünk sokféle területét magában foglalja - ideértve a könyvelést és a raktározást, a logisztikát és a szállítást, a termékek támogatását és értékesítését.

Az elmúlt tíz évben felhalmozott tapasztalatoknak köszönhetően kifejlesztettük egy sörüzlet tökéletes változatát, amely minőségi színvonal lett mind hazánkban, mind ezen a területen.

Franchise-junkat a Tsar Pivo áruházak alapján alakítják és támogatják, amelyek jó hírnevet szereztek a sörpiacon, a fővárosban ez a hálózat nemcsak más orosz régiókban, hanem az országon kívül is példakép.

Cégünk száma több mint száz alkalmazottal dolgozik több mint húsz fióktelepen.

Jelenleg 2 rekord szerepel az orosz rekordok könyvében, ez a leggazdagabb sörválaszték Oroszországban és a legnagyobb sörválaszték egy eladási helyen Oroszországban. Pályázni fogunk a Guinness Rekordok Könyvébe.

Beru hétvégi hálózatunk mind a csapolt, mind a csomagolt sör hozzáértő és harmonikus összeolvadását jelenti az üzletben. A sörfajták mély ismerete és a gyártókkal való együttműködésünk miatt minden ágból kiváló minőségű választékot készítünk - külön üzletben 500-1300 név található, és rekordszámú - több mint háromezer hazai és külföldi sör , mind a palackozó, valamint dobozos és üveges, közös és kézműves fajták.

Fióktelepünk szabványa hetven csap, különféle sörökkel és 500 csomagolt sör. Maximális sörfajták csapolásig - akár 200. Különféle harapnivalókat és rágcsálnivalókat is kínálunk a sör számára: diófélék, kekszek, chipsek, sajtok, hidegen füstölt és szárított halak, húsfalatok és még sok más.Fotók

Franchise. HOGY HÉTVÉGÉT. Videó bemutató

Személyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz