1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Sörfőzde crumbs arrow
Franchise. HOGY HÉTVÉGÉT

Franchise. HOGY HÉTVÉGÉT

firstKezdeti díj: 14000 $
moneyBeruházás szükséges: 110000 $
royaltyRoyalty: 5 %
timeMegtérülés. Hónapok száma: 30
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 1
homeFranchise-egységek száma: 20
calendarA társaság alapításának éve: 2010
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2020
firstKategória: Sörfőzde, Italok, Sörbolt, Piszkozatos italok boltja, Csapolt sörbolt, Sörbolt katalógus, Kézműves sörbolt, Piszkozat, Vázlatbolt, Palackozás, Sör a csapban, Víz töltése

Férfi franchise-ok
Férfi franchise-ok
Kisvárosok, kistelepülések, kisváros számára
Kisvárosok, kistelepülések, kisváros számára

Franchise-junk szabadnapot tart.

a csomagolt sör és a csapolt sör szaküzleteinek hálózata. Projektünk alapja az a tudás, amelyet összegyűjtünk és a gyakorlatban alkalmazunk üzleti folyamatainkban. Ez tevékenységünk sokféle területét magában foglalja - ideértve a könyvelést és a raktározást, a logisztikát és a szállítást, a termékek támogatását és értékesítését.

Az elmúlt tíz évben felhalmozott tapasztalatoknak köszönhetően kifejlesztettük egy sörüzlet tökéletes változatát, amely minőségi színvonal lett mind hazánkban, mind ezen a területen.

Franchise-junkat a Tsar Pivo áruházak alapján alakítják és támogatják, amelyek jó hírnevet szereztek a sörpiacon, a fővárosban ez a hálózat nemcsak más orosz régiókban, hanem az országon kívül is példakép.

Cégünk száma több mint száz alkalmazottal dolgozik több mint húsz fióktelepen.

Jelenleg 2 rekord szerepel az orosz rekordok könyvében, ez a leggazdagabb sörválaszték Oroszországban és a legnagyobb sörválaszték egy eladási helyen Oroszországban. Pályázni fogunk a Guinness Rekordok Könyvébe.

Beru hétvégi hálózatunk mind a csapolt, mind a csomagolt sör hozzáértő és harmonikus összeolvadását jelenti az üzletben. A sörfajták mély ismerete és a gyártókkal való együttműködésünk miatt minden ágból kiváló minőségű választékot készítünk - külön üzletben 500-1300 név található, és rekordszámú - több mint háromezer hazai és külföldi sör , mind a palackozó, valamint dobozos és üveges, közös és kézműves fajták.

Fióktelepünk szabványa hetven csap, különféle sörökkel és 500 csomagolt sör. Maximális sörfajták csapolásig - akár 200. Különféle harapnivalókat és rágcsálnivalókat is kínálunk a sör számára: diófélék, kekszek, chipsek, sajtok, hidegen füstölt és szárított halak, húsfalatok és még sok más.Fotók

Franchise. HOGY HÉTVÉGÉT. Videó bemutató

Tetszett ez az ajánlat?


Oszd meg barátaiddal, vagy mentsd el magadnak az oldal címétSzemélyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz