1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Bútor crumbs arrow
Franchise. Maria

Franchise. Maria

firstKezdeti díj: 1600 $
moneyBeruházás szükséges: 32000 $
royaltyRoyalty: 0 $
timeMegtérülés. Hónapok száma: 12
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 1
homeFranchise-egységek száma: 550
calendarA társaság alapításának éve: 1999
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 1999
firstKategória: Bútor, Bútor, Bútorgyártás

Városi franchise
Városi franchise
Igény szerinti franchise-ok
Igény szerinti franchise-ok
Nyereséges, legjövedelmezőbb franchise-ok
Nyereséges, legjövedelmezőbb franchise-ok
Kész üzlet
Kész üzlet

A Maria márkanév alatt működő szervezet az Orosz Föderációban és külföldön is ismert orosz gyártó.

A márka bútorok készítésével foglalkozik.

szekrények, konyhák, fürdőszobai felszerelések szakosodott. A szervezet a legmodernebb és legmagasabb osztályú berendezésekkel is dolgozik, környezetbarát anyagokat használ, megbízható üzleti terv szerint működik és kölcsönhatásban áll a globális gyártókkal. Egy hónap alatt akár 10 000 készletet is előállíthatunk minden nehézség nélkül, és a gyártás az Orosz Föderáció területén található.

Márkánk képviselője gyakorlatilag az Orosz Föderáció minden többé-kevésbé nagyvárosának területén nyitva áll. Konyhabútor „Együnk otthon! »Hihetetlen népszerűségnek örvend általában.

1999-ben kezdtük meg tevékenységünket.

amikor gyönyörű, funkcionalitással teli bútorokat készítettünk, amit még mindig csinálunk. Ebben az időszakban sikerült piacra dobott és sikeres konyhákat gyártani. Gondoljunk csak bele: több mint 500 000 ember választotta a Maria konyhát. Vagyis az emberek bíznak bennünk és a márkánkban. Nagyra értékeljük ezt, fenntartjuk a bizalom szintjét, és 100% -ban igazoljuk garanciáinkat, ami lehetőséget kínál Önnek arra, hogy kapcsolatba lépjen és kiváló minőségű szolgáltatásokat kapjon. Több mint 5000 alkalmazott áll rendelkezésünkre.

akik nagyon komolyan veszik a rájuk bízott feladatokat, örömmel dolgoznak a megszólított ügyfelekkel.

Elkötelezettségünk annak biztosítása, hogy ügyfeleink magas színvonalú szolgáltatást kapjanak - jobb, mint versenytársaink.

A modellek folyamatos frissítése lehetővé teszi a siker elérését. Az innovatív anyagok növelik a fogyasztók bizalmát abban, amiből bútorokat készítünk. Arra összpontosítunk, hogy nyereségessé tegye Önnek a kapcsolatot velünk, mint hivatalos kereskedő vagy üzleti partner. A Maria márkanév 150 orosz városban és hatalmas hazánk határain túl is ismert. Sokan választottak intézményünk javára. Sőt, folyamatosan bővülünk, nem állunk meg az elért eredményeknél.

Használja ki 20 éves tapasztalatunkat.

, amelyet készen állunk nyújtani az Ön számára, mert a világon nincsenek gyors változások, így még gyorsabban fejlődünk. Ez egy meglehetősen nehezen eladható termék az interneten - ez volt a vélemény korábban. Most egyedi tervezésű bútorokat értékesítenek ezen a hálózaton keresztül. Hihetetlen dolgokat tettünk, de be tudtuk bizonyítani, hogy a bútorok készítésének vállalkozása nem rosszabbul működik az interneten, mint teljes munkaidős formátumban. Látogasson el a marya weboldalára. ru, ahol online felfedezheti a kényelmes szolgáltatásokat. Ennek köszönhetően lehetőség lesz megrendelni egy ingyenes projektet, valamint megtekintheti azokat az anyagokat, amelyek tetszeni fognak. A tervezővel minden nehézség nélkül kapcsolatba léphet, online is. Szolgáltatásokat nyújtunk a megállapodás aláírásáig és a pénzügyi források összegyűjtéséig az interneten keresztül is. Az ügyfél bútorokat rendelhet otthona elhagyása vagy okostelefonja használata nélkül. Ha Ön a partnerünk, akkor használja csúcskategóriás lehetőségeinket, eszközeinket, ismereteinket és még sok mást.

Egyre több figyelmet fordítanak az otthonra. Az emberek kellemes légkört akarnak benne, környezetbarát anyagokat használnak, és az időt okosan töltik. Ha a családjával vagy, általában magas szintű kényelemre van szükséged. Biztosak vagyunk abban, hogy a bútorokra egyre nagyobb lesz az igény, mert az emberek házakban élnek, gyermekeket nevelnek és jól akarnak élni. Élünk ezzel a lehetőséggel, és új ügyfeleket vonzunk. Mi akadályozza meg abban, hogy csatlakozzon a sikerünkhöz? Addig cselekedj, amíg valaki más nem veszi át a helyed.Fotók

Franchise. Maria. Videó bemutató

Személyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz