1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Termékek crumbs arrow
Franchise. Biofam

Franchise. Biofam

firstKezdeti díj: 0 $
moneyBeruházás szükséges: 27000 $
royaltyRoyalty: 0 $
timeMegtérülés. Hónapok száma: 18
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 1
homeFranchise-egységek száma: 0
calendarA társaság alapításának éve: 2012
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2012
firstKategória: Termékek, Vásároljon termékeket, Élelmiszerbolt, Nyisson meg egy élelmiszerboltot, Online élelmiszerbolt, Kisbolt, Közelben élelmiszerbolt, Alacsony árú élelmiszerbolt

Kisvárosok, kistelepülések, kisváros számára
Kisvárosok, kistelepülések, kisváros számára
Kis vállalkozás
Kis vállalkozás

Szeretne saját vállalkozást alapítani, de mégis érdekes franchise-t választana? Mi segítünk! Az egészséges életmód egyre népszerűbbé válik, és az Orosz Föderáció lakóinak 82% -a tisztában van az elfogyasztott ételek minősége és az általános egészségi állapot kapcsolatával. Ezért meghívjuk Önt a Biofam-ra - egy áruház barátságos csapatára, amely élelmiszerekre és különféle termékekre koncentrál az egészséges életmód érdekében!

Az élelmiszerbolt nyereséges vállalkozás, és ez a téma ma is aktuális. De ezen a területen minden nap egyre több a versenytárs, és nem lesz olyan kényelmes és megbízható a hétköznapi áruk kezelése. Ezzel szemben az öko ökocímkével ellátott termékek garantáltan ösztönzik a megnövekedett keresletet és ennélfogva a magasabb árat!

Megnyithatja a Biofam franchise fióktelepét az Orosz Föderáció egyik városában. Olyan csomagot biztosítunk, amelyben található a webhely szabványosított másolata, valamint az okostelefonok elrendezése és az adaptív tervezés.

Jekatyerinburg esetében is van lehetőség weblap nélkül, és egy ilyen csomag sokkal olcsóbb. Előadásunkban mindkét lehetőséget részletesebben felfedezheti.

Ajánlatunk a kisvállalkozásokra is érvényes - ha új üzletet szeretne nyitni, vagy meglévőt átalakítaná, és van tapasztalata ilyen vállalkozásban, örömmel fogunk találkozni!Fotók

Franchise. Biofam. Videó bemutató

Személyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz