1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. kávézó crumbs arrow
Franchise. Gyorsétterem-kávézólánc Zhar-Pizza

Franchise. Gyorsétterem-kávézólánc Zhar-Pizza

firstKezdeti díj: 4000 $
moneyBeruházás szükséges: 98000 $
royaltyRoyalty: 4 %
timeMegtérülés. Hónapok száma: 0
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 1
homeFranchise-egységek száma: 40
calendarA társaság alapításának éve: 2003
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2003
firstKategória: kávézó, pizza, Egy étterem, Gyors kaja, Családi kávézó, Önkiszolgáló kávézó, Pizzéria, Pizza gyár, pizza kiszállítás, Étterem és kávézó, Gyors kaja, Gyorsétterem kávézó, Gyorsétterem, gyorskaja

Kisvárosok, kistelepülések, kisváros számára
Kisvárosok, kistelepülések, kisváros számára
Kis vállalkozás
Kis vállalkozás

"Heat Pizza".

egy olyan franchise, amelyet most nyithat meg településének területén. Ez a márka 2003-ból származik, és a legnépszerűbb a Volga régióban, valamint Csernozjom városaiban és régióiban található. Pizzát készítünk, amelynek egyedi ízparaméterei vannak, ráadásul egy speciális recept alapján készül, amely megkülönbözteti a Zhar-Pizza márkát a versengő struktúráktól. A kiegyensúlyozott jellegű választékmátrix lehetővé teszi az optimális működést, miközben a célfelhasználók legmegfelelőbb és legszélesebb közönségét dolgozza fel.

Új partnereket hívunk meg, akik képviselőink lesznek városaik területén, és "Fire-Pizza" márkanév alatt végeznek tevékenységeket.

A franchise odaítélésének feltételei:

1. Önnek meg kell adnia a pénzmennyiség 2% -át, amelyet sikerült összegyűjtenie a hónap során; egyösszegű hozzájárulást nyújt. Minden nyitott "Hot Pizza" -et 300 000 rubel átutalás kísér.

2. Technológiailag irányítjuk a gyártást. Vállalkozásunkban minden megfelel az előírásoknak, a minőségi színvonalnak, a technológiai térképnek, minden lehetőséget ad arra, hogy a piacon kapható analógok között kiváló minőségű termék készüljön, amely a legjobb minőségi paraméterekkel rendelkezik.

3. Segítünk a toborzásban, ami nagyon kényelmes. Tőlünk segítséget kaphat a keresési tevékenységekben, a személyzet regisztrálásában, valamint az alkalmazottak képzésében. Ezen felül segítségünk keretein belül lehetőséget kap arra, hogy munkatársaink szakembereink segítségével rendszeresen végezzenek képzéseket.

4. A vásárlói interakció minden szakaszában kiemelkedő marketing támogatást kap. Kidolgoztunk szabványokat, magas színvonalú technológiákat a marketing tevékenységek megvalósításához, a reklámtevékenységek megvalósításához generált anyagok egész készletét.

5. Ezenkívül lehetőséget adunk a helyiségek leggazdaságosabb megtervezésére és megtervezésére segítségünkkel. És segítünk Önnek egy tervezési projekt elkészítésében, lehetőséget adunk egy hatékony elrendezés végrehajtására is. Tőlünk megkapja az építészeti felügyelet elvégzésének lehetőségét, ráadásul azt a munka bármely szakaszában elvégzik, mind a külső, mind a belső térben.

6. Lehetőséget kap tőlünk a márkán belüli interakcióra, magas színvonalú támogatásban részesülve. Ezenkívül tisztában lesz a normáinkkal, amelyeket folyamatosan be kell tartani. Még tőlünk is megkapja az egyenruha speciális formátumát, valamint varrási mintáit, ráadásul a csomagolást is, amelybe a kész termékeket becsomagolja, erőink biztosítják.

7. A kínálat részeként csak megbízható szervezetekkel léphet kapcsolatba, hogy ne legyenek megszakítások, és a minőség mindig megfeleljen márkánk szabványainak.

8. Segítségünkkel elindíthat egy hatékony kézbesítési szolgáltatást is. Segítünk a papírmunka elindításában a Fire-Pizza márkanév alatt. A díjak befizetése és a szerződés megkötése után kapcsolatot kap az egységeinkkel, és képes lesz hatékony, hatékony szállítást folytatni.

9. Teljes színvonalú segítséget nyújtunk a projekt minden szakaszában. Ha jogi kérdések is felmerülnek, a szükséges segítség nyújtásával segítünk azok megoldásában.FotókSzemélyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz