1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. kávézó crumbs arrow
Franchise. Ivan Rakovar mosogatógyára

Franchise. Ivan Rakovar mosogatógyára

firstKezdeti díj: 4900 $
moneyBeruházás szükséges: 28000 $
royaltyRoyalty: 5 %
timeMegtérülés. Hónapok száma: 0
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 1
homeFranchise-egységek száma: 14
calendarA társaság alapításának éve: 2016
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2017
firstKategória: kávézó, Egy étterem, Családi kávézó, Önkiszolgáló kávézó, Étterem és kávézó

Kisvárosok, kistelepülések, kisváros számára
Kisvárosok, kistelepülések, kisváros számára
Kis vállalkozás
Kis vállalkozás

„Ivan Rakovar's Rakovarnya” nevű márka.

A gasztronómiai bárok láncolata, ahol a főétel természetesen a raki. Sült és főtt - a kínálat valóban széles. Különböző ételek közül választhat, amelyek rákokkal és további alapanyagokból készülnek.

2019 júliusában szervezetünknek már 13 kész és előléptetett fiókja volt az Orosz Föderációban, közülük 12 franchise keretében működik, illetve egy tartozik a szervezethez. A rák mellett a bár területén más tengeri ételeket is kipróbálhat. Garnélarákból, csigákból, tengeri polipokból, finom kagylókból stb. stb.

Menjünk egyenesen a lényegre. Nagyra értékeljük potenciális forgalmazóink idejét, ezért azonnal elmondjuk a legfontosabb tényeket. Ami a történelmet illeti: a nyitóra 2016 szeptemberében került sor, az első franchise-t 2017-ben, áprilisban hajtottuk végre. 2019-ben már 14 rákközpont működik a márkanév alatt. 12 városban találhatók.

Franchise-nk feltételei: 350 000 orosz rubel egyösszegű hozzájárulása (a Krasznodari Terület kivételével). Jogdíjat számolunk fel, amely a bevétel 5% -a. Szerződést kötünk. Ez egy nagyon fontos pont, mivel a címadó dokumentum garantálja mindkét fél jogainak és kötelezettségeinek tiszteletben tartását. Kereskedelmi koncesszió keretében dolgozhat közös tevékenységek végzésére.

Eredmények és pénz: Szervezetünk az Orosz Föderáció legnagyobb hálózata, amely rákok forralására szakosodott. A „Rakovarnya Ivan Rakovar” márka bevétele.

2019-ben több mint 100 millió orosz rubelt tett ki. Évente növekszünk, ráadásul majdnem megduplázódtunk.

Ami a projekt időzítését illeti: minden attól függ, hogy melyik formátumot választja. Csak akkor, ha egy kis rákot választ, legalább 2 hónapot vesz igénybe.

Mennyi pénzt fizet azért, hogy forgalmazó legyen? Ez a megvalósítás formátumától is függ. Legalább 2 millió orosz rubelt kell befektetnie.

Kinek a franchise-ja: elsősorban fiatal és nem túl tapasztalt vállalkozóknak. Kiváló tapasztalatok nélkül is könnyű működni a franchise keretében. Ön létrehozza saját vállalkozását, mi segítséget nyújtunk. Egy tapasztalt üzletember is felhasználást talál franchise-ra: segítünk az üzleti projektek optimalizálásában, vagy teljesen újrakezdésében. A nők franchise-társaságunk igazgatói is lehetnek. Te választasz minket, és helyesen. Végül is te lehetsz a helyiség tulajdonosa, akkor kölcsönös érdekünk fűződik hozzá; megfelelő helyiséggel rendelkezik véleményünk szerint, ahol „Ivan Rakovar's Rakovarnya” néven gasztrobárt nyithat.

...Franchise. Ivan Rakovar mosogatógyára. Videó bemutató

Tetszett ez az ajánlat?


Oszd meg barátaiddal, vagy mentsd el magadnak az oldal címétSzemélyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz